Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tegelikult ega see hind pole loomulikult kõrge, aga kui pakkuda inimesele midagi tasuta, siis mingi osa tahab seda ka ära kasutada.

Kommentaar

Soomes pilet 150 eeki, eestis see 50 eeki küll kallis ei ole
      Mina küll ei usu et see tasuta pilet midagi aitab, kes tahab vaadata ja huvi on maksab see 50 eeki ja on rahul

Kommentaar

Soome on meist paremal järjel ka ja parem on ka nende tase jalgpallis. Ma usun, et kui meil oleks tase kõrgem ja publikuhuvi suurem, siis tõuseksid ka piletihinnad. No kas aitab või mitte, aga võiks ju proovida. Praegu ainult mõeldakse mingeid reegleid välja, mille järgimist tegelikult ei toimu.

Kommentaar

sry, aga mina küll ei oleks nõus 50 eeki maksma et näha meistriliiga mängu. Kord kuus võib olla aga iga nädal küll mitte.
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Homme ma külastan mõlemat Tallinnas peetavat Eesti Meistriliiga XIV vooru mängu. Meest sõnast ...

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
              sry, aga mina küll ei oleks nõus 50 eeki maksma et näha meistriliiga mängu. Kord kuus võib olla aga iga nädal küll mitte.
              Iga nädal polegi mänge ju. Keskmiselt kaks mängu kuus. Vahest küll jah nädala sees ka. Muidugi mul on hea rääkida, et Viljandis on pilet kõigest 15kr, aga Tallinnas peaks ju elatustase kõrgemal ka olema. Ma saan aru, et lapse või noore jaoks on seda palju, aga täiskasvanu jaoks? Mina jään ikkagi oma arvamuse juurde, et piletihinnad on täpselt parajad.

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                Mina oleksin nõus mängu eest 150 eeki ka maksma, aga küsimus on hetkel jalgpallikaugetes inimestest (või pigem jalgpallihuvilistes, kes pole meistriliiga huvilised).
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

50 kulli ikka natukene palju, arvestades seda, millises olukorras on enamus staadioneid. Ainult Floral oleks kohane küsida 50 eeku per pilet.
                  Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Tartlasena küsimus, kas Tlnas on kõik piletid 50 eek või on noortele ikka mingid soodustused ka?
                    Samas piletihinna pealt, need võiksid olla sümboolsemad, 25eek. Antud juhul on siiski oluline saada klubidel ka neid juhupealtvaatajaid, kellest võib kasvada välja toetaja, kuid mõned ei satu lihtsalt mängule kui peab maksma kõrget hinda, eriti kui huvi väga pole ka.

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
                      Homme ma külastan mõlemat Tallinnas peetavat Eesti Meistriliiga XIV vooru mängu. Meest sõnast ...
                      No nii ta on, et 20 väravat ühel päeval ära näha on isegi minusugusele vanale võllile pisut liiast, aga ... härga sarvest

Kommentaar

midagi tuleks ette võtta, et ei oleks nii ühepoolseid mänge mis ei paku pinget ei mängijaile ei publikule.
                        name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar Vaata postitust
                          midagi tuleks ette võtta, et ei oleks nii ühepoolseid mänge mis ei paku pinget ei mängijaile ei publikule.
                          Selle üle küll see aasta nuriseda ei saa. Kalev võitis Levadiat, Tulevik mängis TVMK-ga viiki. TVMK tegi Florale sauna jne jne. Igava tabeliseisu üle küll kurta see aasta veel ei saa.

Kommentaar

Kalev ja Tulevik paistavad praegu üsna normaalselt mängivat, aga Kuressaare on mänginud nt Flora, Levadia, Narva vastu kodus nõrgendatud koosseisus ja parimas koosseisus Pärnu, Ajaxi jt vastu. Kas vaadatakse, et tugevatele niikuinii vastu ei saa, hoiame jõudu nõrkade vastu. Viimasel Levadia mängul vaatasin eelvaatest, et Kuressaare koosseis on enamvähem, aga staadionil tabas mind selles osas üllatus- mängitati paljusid varumehi. Muidugi hea, et meil niipalju saarlasi meeskonnas on, aga meistriliiga tase eriti esimeste meeskondade osas on teistest nähtavalt üle ja kui meil on veel nõrgendatud koosseis siis pole eriti midagi vaadata. Kas kohalikud pealtvaatajad tahavad selliseid suureskoorilisi kaotusi näha ja kas neile pakuvad pinget vaadata parimaid mehi nagu Alonen, Kulikov, Kaljuste jt. Pärnu ja Ajaxi vastu.
                            Nüüd Kuressaare kodumängudes kahekuune paus.
                            name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Siin muidugi süü ka meie üliagaratel kohtunikel, kes meelsasti kaarte vibutavad...Treener peab näiteks Kure taolist satsi juhatades kombineerima väga, et antud kaardid otseste konkurentide vastu komistuskiviks ei saaks. Ja muidugi amatöörvöistkonna niigi ebastabiilne mänguvorm-proffide puhul eeldad igas mängus head ja stabiilset mängu, amatööride puhul on aga teistmoodi....
                              Teisest küljest on jälle tore vaadata, kuidas ka nooremad mänguaega saavad ja nönda arenevad. Kus siis veel, kui mitte tugevamate vastu mängides.

Kommentaar

Algselt postitas kaups Vaata postitust
                                Siin muidugi süü ka meie üliagaratel kohtunikel, kes meelsasti kaarte vibutavad...Treener peab näiteks Kure taolist satsi juhatades kombineerima väga, et antud kaardid otseste konkurentide vastu komistuskiviks ei saaks. Ja muidugi amatöörvöistkonna niigi ebastabiilne mänguvorm-proffide puhul eeldad igas mängus head ja stabiilset mängu, amatööride puhul on aga teistmoodi....
                                Teisest küljest on jälle tore vaadata, kuidas ka nooremad mänguaega saavad ja nönda arenevad. Kus siis veel, kui mitte tugevamate vastu mängides.
                                Kohtunikud on siin nüüd küll kõige vähem süüdi. Vaadates UEFA soovitusi on kohtunikud isegi leebed.
                                Ikka pikemat ja ühtlasemat pinki on vaja kuna kaardid tulevad nii ehk naa.

Kommentaar

Working...
                                X