Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gairi
    Tundub, et Härra Kuno on väga materiaalne inimene. Kõik peaks olema tasuline ja kõik klubi tasku... Selline asi peletab vähemalt mind veelgi rohkem Kalju mängult eemale.
    sama siin..

Kommentaar

Ega kõik ei saagi Kalju fännid olla.
      Algselt postitas aanvaller
      raamatud on pededele!

Kommentaar

vähe arusaamatu suhtumine teil siin. ma saan aru, et kui jutt käiks suurklubidest (ManU, Barca ja teised), siis nagu on põhjendatud selline pahameel, et ainult raha ja raha neil mõttes, kuigi tegelikult teenivad miljoneid. kuid te jaurate eesti klubidega, kes siit nagunii kopikat ei teeni, vaid peavad hoopis raha sisse tampima ja loomulikult kannatab sellega ka liiga kvaliteet. aga noh nagu näha on siin mõnedel(paljudel?) pohhui sest liigast või siis tõesti ei jaga peanupp välja kuidas üks klubi toimib?
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ma miskipärast usun et see foorumi tasuliseks tegemine oli pigem iroonia ja naljaga öeldud. see ju soccerneti foorum mitte kalju oma
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kui aus olla, siis toome Pärnu Vapruse näite: Kui palju on neid jalgpalli fänne kes oleks öeldnud et mina annan neile oma taskust väikese summa, et nad saaksid mängida esiliigat? Mina oleksin andud kui oleks läinud fännidelt korjamiseks. Minul on Kalju hooajapilet olemas, kui vaja ostan veel eraldi pileti lisaks. Kahjuks on meil siin suured jutumehed pigem koos kui tegude mehed ehk kas te olete niisama aja surnuks lööjad trivüünil või jalgpalli armastajad? Arendame koos Eesti jalgpalli ning jätame selle vingumise ajalukku.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
              Kui aus olla, siis toome Pärnu Vapruse näite: Kui palju on neid jalgpalli fänne kes oleks öeldnud et mina annan neile oma taskust väikese summa, et nad saaksid mängida esiliigat? Mina oleksin andud kui oleks läinud fännidelt korjamiseks. Minul on Kalju hooajapilet olemas, kui vaja ostan veel eraldi pileti lisaks. Kahjuks on meil siin suured jutumehed pigem koos kui tegude mehed ehk kas te olete niisama aja surnuks lööjad trivüünil või jalgpalli armastajad? Arendame koos Eesti jalgpalli ning jätame selle vingumise ajalukku.
              ma pole kunagi trivüünile sattunud muidu.
              FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas almar Vaata postitust
                täna oli publikut sittakanti olex vaid tribyynid suuremad ja HIIULE mahutax rahvast rohkem ing säästusektor olex plakatitega varjatud vast siis olex veel suurem publiku arv. mitteametlik säästusektor oli minu lugemisel 178. kes tribyynil fännasid ja nautisid jalgpalli ei jõudnud lugeda, oletame et EJL-l on ametlikud andmed õiged, vahest ümardataxe liialt ja pannaxe ka silma järgi mingisugune nr kirja
                Tore et sa käid staadionil jalkat vaatamas, aga ole kena ja leia jõudu x-i asemel ikka ks kirjutada. See "olex, mahutax" on lahe ainult väljaarenemata ajudega pubekate arust.

Kommentaar

Algselt postitas alx Vaata postitust
                  Tore et sa käid staadionil jalkat vaatamas, aga ole kena ja leia jõudu x-i asemel ikka ks kirjutada. See "olex, mahutax" on lahe ainult väljaarenemata ajudega pubekate arust.
                  .. ütleb kasutaja nimega alx.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                    .. ütleb kasutaja nimega alx.
                    Sa vist arvad, et mu päris nimi on Alks. Ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas -Raul- Vaata postitust
                      Teiseks, on võimalik ka Säästukast teha nn loodustribüün, mis on lintidega piiratud kuni Säästukaga külgnevate tänavateni ja sissepääsu kontrollivad 3 turvat ja pileteid müüakse ka seal nn Säästuka väravas. Kui selline publikuhuvi Kalju mängudel on jätkuv või isegi kasvav, võtamegi ühel päeval Loodusliku Säästutribüüni kasutusele.
                      Nõmmel puude maha vötmine pole just köige kergem temp. Kahtlen, kas selleks üldse luba antakse... Ja vötta raha selle eest, et keegi vaatab mängu kuskilt künka pealt puude vahelt oleks ikka üsna absurdne. Sama hea kui minna korjama raha neilt, kes näiteks Sportland Arenal vaatavad mängu aia tagant. Vöi vötta raha neilt, kes Madonna kontserti kuulavad Lasnamäe nölval. Vöi need, kes vaatavad Kalevi staadioni juures olevate majade katustelt tantsupidu. Näiteid vöib jäädagi tooma.

Ma korra olen seal Säästutribüünil olnud. Kuivörd ma just väga aegsasti enne mängu kohale ei läinud, siis selleks ajaks kui mina kohale jöudsin olid nö paremad paigad juba höivatud ja nii ma pidingi vaatama mängu sealt, kus nurgad mitte kätte ei paistnud, sest puud jäid ette. Kellele ma selle eest peaksin raha maksma?

Ausalt olen möelnud, et nömmekana vöiks ju Kaljut toetada küll, aga nagu korduvalt siit on jkuba läbi käinud, siis lärmavate poolpaljaste Kalju fännidega külg-külje körval olla ei tahaks. Looge tingimusi.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                        Nõmmel puude maha vötmine pole just köige kergem temp. Kahtlen, kas selleks üldse luba antakse...

Ausalt olen möelnud, et nömmekana vöiks ju Kaljut toetada küll, aga nagu korduvalt siit on jkuba läbi käinud, siis lärmavate poolpaljaste Kalju fännidega külg-külje körval olla ei tahaks. Looge tingimusi.
                        Keegi pole säästukal puid maha võtnud, ega plaani ka!

Ja keegi ei palugi sul tulla ju eraldatud fännisektorisse. Ilmade paranedes paigaldab ka lisatribüüni. Ma mõistan, et sul on harjumus vaikuses jalgpalli vaadata aga fännid on üks osa Nõmme Kaljust.
                        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Einoh tore. Äkki siis sellele lisatribüünile tulengi.
                          Aga sa ei möistnud mu pointi - point oli selles, et kui see säästutribüün on selline nagu ta praegu on, ehk metsaalune, siis ei ole möeldavgi seal kelleltki raha kogumine.

Kommentaar

Ilmselt on säästutribüüni puhul tegemist munitsipaalmaaga. Sellisel juhul on nähtavasti "veidi keeruline" seal viibimiseks pileteid müüma hakata. Aga võib-olla oli Rauli jutt lihtsalt üks kavalamat sorti nali.

Kommentaar

täpselt. nõus. huvitav millal Eestis näiteks sellist fänlust näha võiks?
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                täpselt. nõus. huvitav millal Eestis näiteks sellist fänlust näha võiks?
                                Siis kui Eesti inimestele Eesti jalgpall tõsiselt korda hakkab minema ja oma koduklubisi toetama hakatakse ning kui jalgpallist saab Eestile umbes sama asi kui koss Leedule, millal see juhtub, ei tea.
                                LFC

Kommentaar

Working...
                                X