Algselt postitas EldurKull
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Panen ka oma kaks senti sisse. Kollane õige, pennal vale ja üldine vile nõrk. Mäng päris lahe."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustMa selle vähese ajaga mis siin olen olnd nii ametlikult kasutajana kui eelnevalt mitte kasutajana siis olen selgeks saanud, et siin on mingi 10-15ne punt kes tunnevad et nad võivad kõigile ütelda mis tahes ja käituda kuidas tahes.
Ehk siis on keskkond kus nad saavad end kunnina tunda, muidu elus on sellised lohhid ja pisikesed mutrid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Xhakalaka Vaata postitustKase moment on kindlasti kollase koht mitte punase. Penalti oli vale otsus.
Küll aga ei ole nõus Nasfali kriitikaga laiemas plaanis kohtuniku aadressil. Pukk on tegelikult täiesti okei kohtunik."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNõus sellega. Penalti oli ilmselgelt vale otsus, aga no vähemalt suutis Aksalu selle ebaõigluse tasandada.
Küll aga ei ole nõus Nasfali kriitikaga laiemas plaanis kohtuniku aadressil. Pukk on tegelikult täiesti okei kohtunik.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustPukk on teinud sammu edasi aga kohati veel ebastabiilne. Derbis tegi väga hea partii samaa täna oli rabedam."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustPukk on teinud sammu edasi aga kohati veel ebastabiilne. Derbis tegi väga hea partii samaa täna oli rabedam.
Ma lihtsalt siiralt loodan, et EJL ehk astub jõulisemaid samme ja investeerib meie kohtunkemaastikul kiiremini ja ehk antaks uutele ka natukene krediiti, aga et see mega sogane ja haisev vesi puhtaks saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustKas penalti polnud selle kohapealt õige. Kui sa oled küljega, nagu oli Frolov, siis käsi kõhupeal olles teedki ennast suuremaks ja pole “loomulikus” asendis? Oleks käsi kõrval olnud, oleks löök ilmselt kõhu eest mööda vihisenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustKuule kes sa oled üldse, et teisi sõimata? Jälgi oma keelekasutust ja ära solva inimesi, kes sinuga nõus pole.
Mina sellest pildifailist näen, et eemal oleva käe pihta pall läheb(millel on tume alussärk).
PS. nägin valesti jah, kuid Frolov keerab keha ette diagonaalis palli lennule ja käsi liigub palli lennule ette. Minu jaoks on see penalti.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustÄra näe vaeva, tegu on foorumi trolliga Egas ta enne lõpeta kui saab rl-is kerepeale
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOot, kas ma saan õigesti aru, et mingi kohtunik siin veel õigustab seda Frolovi käe pennut? Nagu ehk nägi valesti, mis teha kui vari pole, aga teil on ju siin videopilt olemas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustma saan aru, et kohtunikud eksivad. Seda ikka juhtub ja oleme inimlikud. Aga nagu tõesti need kodanikud siin ajavad sellist teksti kui ilusasti videopilt olemas ja näha selgelt, et vale otsus tehti, siis millest me üldse räägime?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar