Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Rahu mehed. See kõigest jäämäe veepealne osa
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Minumeelest kahe otsaga ostud. Mõned mehed päris head, aga mõndade kohta hetkel ei oska ma suurt midagi öelda... seega ei ütle kah.
a seda ütlen, et hoian pöialt levadiale ja kaljule... ning olles hinges ikka nõmme patsaan (eluaeg nõmmel eland... peale viimase poolaasta)... plaanin ikka nii mõnelegi kalju (KODU) mängule enda laiska perset kohale vedada
jõudu liigas.Kommentaar
-
Respekt! Õige, kui pole midagi öelda, siis tuleb õppida jaapanlastelt... kuula ja ütle, siis kui on õige aeg ja on mida öeldaMinumeelest kahe otsaga ostud. Mõned mehed päris head, aga mõndade kohta hetkel ei oska ma suurt midagi öelda... seega ei ütle kah.
a seda ütlen, et hoian pöialt levadiale ja kaljule... ning olles hinges ikka nõmme patsaan (eluaeg nõmmel eland... peale viimase poolaasta)... plaanin ikka nii mõnelegi kalju (KODU) mängule enda laiska perset kohale vedada
jõudu liigas.
Kohtumiseni hiiul!Kommentaar
-
Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
Sa türklane pidi ju Türki minemaMinumeelest kahe otsaga ostud. Mõned mehed päris head, aga mõndade kohta hetkel ei oska ma suurt midagi öelda... seega ei ütle kah.
jõudu liigas.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar