Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi käinud piilumas. Üldiselt see kui keegi Kaljuga koos trenni teeb ei tähenda, et ta ka seal mängima hakkab. hea näide on Ats Purje, aga kui sa nii informeeritud oled, siis valgusta ka meid.
nii Flora, Tuleviku kui ka Tallinna Kalevi aia taga
lisaks käisin Kotka sisehallist läbi, kus Warrior ja Kotkas treenisid. igale poole ühel õhtul ei jõua ju
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustma arvan, et kui kõik kaljukad ennast kiilaks ajavad, siis ei olegi eriti naljakas
Kommentaar
-
Algselt postitas maniaacos Vaata postitustpaljudel pole vaja ajadagi, loodus ja vanus on juba oma töö teinud :P
Kommentaar
-
Liivo Leetma on Kalju huviorbiidis
10. Jaanuar15:53Jalgpall
Eelmisel hooajal jalgpalli esiliigas meistriliigasse pääsenud Nõmme Kalju loodab enda ridadesse värvata ekskoondislase ja praegu Tallinna Kalevi nimekirja kuuluva Liivo Leetma, vahendab Linnaleht.
"Leetma on meie huviorbiidis. Läbirääkimised on käimas," tunnistas Kalju juhatuse liige Anton Siht. Möödunud hooaja keskel TVMK-st Kalevisse siirdunud Leetma mängis Kaljus juba Kalevi spordihallis peetud aastalõputurniiril. Leetma on vaid üks mängijatest, keda meistriliigas kõvaks keskmikuks tõusta lootev Kalju endale hangib.
Siht märgib, et praegu käib meeskonna komplekteerimine ning esimestest uutest mängijatest saab ehk rääkida järgmisel nädalal. Küll on aga kindel, et eelmise hooaja Kalju esindusmeeskonnast säilitavad tänavu kindlasti koha ründaja Andrus Mitt, keskväljamehed Martin Maasing ja Andreas Aniko ning väravavaht Margus Lukk.
Kommentaar
-
Algselt postitas maniaacos Vaata postitustsommidel on ikka kõvasti nalja selle "kalju" nimega ma pakun
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKaljul on sommidega ka kõvasti nalja ma arvan
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmis seal nii naljakat on? ehk jagad
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustIlmselt on mõlemal meeskonnal kavas nalja teha, mis seal muud ikka on.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar