Ma armastan Nõmme Kaljut. Eesti meister 2008!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKuno, miks sa meskonnaga koos pingil istud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRein, miks sa siin foorumis oled?
Sest sul on siin õigus olla ja sa tahad siin olla.
Või oled sa tema suuvooder?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas sa oled Kuno?
Või oled sa tema suuvooder?
Kommentaar
-
Algselt postitas riido Vaata postitustMiks Kaupo Margussoonovi polnud mängus ega pingil?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLihtsalt esitasin sulle sama idiootse küsimuse, kui sina talle. Mis ta peaks sul tribüünil istuma? Tegemist siiski klubi presidendiga. Näitena võib veel tuua, et ka Narva Transi president istub tihtilugu meeskonna pingil.
Näitena võib veel tuua, et Pohlak ei istu kunagi, Levada ei istu kunagi, Sedin ei istu kunagi. Muust maailmast ma parem ei räägigi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNäitena võib veel tuua, et Pohlak ei istu kunagi, Levada ei istu kunagi, Sedin ei istu kunagi. Muust maailmast ma parem ei räägigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOtseselt see keelatud ju pole, see on inimese enda asi, kas ta soovib mängu vaadata kodunt, tribüünilt või pingilt. Seega pole probleemi.
Aga kuna sa tahad nii väga küsimustele vastata, siis küsin ka sinult ühe küsimuse- Kuhu on kadunud ProuaRoosa?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSedapuhku jään vastuse võlgu, aga inimestel on peale jalgpalli ka siiski eraelu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEsitan oma küsimuse ueesti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar