Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
http://bacardimaja.subbeat.com/~cole...t=DSC_0401.JPG
Ega Haavistul jumala eest anorexiaga probleeme pole?Või hoiab lihtsalt doonust
kliki "edasi" peale
tuleb uus pilt
Olumets - kas temal on anoreksiaga probleeme?
sõbralik nali, ärge solvuge
kogu mu noorus möödub foorumisKommentaar
-
Korras.küsimus - miks on pidevalt nii, et Soccerneti ja Nõmme Kalju lehtedel on võrdse punktiarve korral Nõmme Kalju lehel Nõmme Kalju meeskond ettepoole nihutatud. Hetkel siis nii,e t Soccerneti avalehel hoiab Nõmem Kalju 5. kohta, Nõmme Kalju lehel aga 4. kohta.
Kommentaar
-
väga spets !!!
viimase "hullu peatreeneri" artikliga sobib see impossible is nothing veel eriti hästi sinna
Nõmme BSC OlyBet
www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
www.youtube.com/c/NõmmeBSC
MIND Media Live Streaming services
www.mind.eeKommentaar
-
Seoses sellega, kuidas Levadia "peedistas" Kalju fänne, tuleb meelde kuidas hooajal 2006 esiliigas, pärast Kalju kodumängu Kure vastu, tuli foorumis kalju poolehoidjate poolt Miko vastu kommentaare a la miks sa nii valjusti trummi taod, sest inimesed tahavad rahus mängu vaadata
Ehk siis nii kaua kui omal fänne ei ole siis ei mõisteta neid asju.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Kui te kunagi nii vanaks saate kui mina küll siis teate igasugu asju.
Senimaani aga hoidke oma silmad ja kõrvad laht, äkki jääb teile siis sinna kahe kõrva vahele ka midagi pidama.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
No usun et on seal kahe kõrva vahle piisavalt-ja ei usu et sul neid teadmisi nii palju enam on!!
Ja et lõpetada positiivselt siis Rein tule angelisse teen sulle pileti välja
I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar