Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
no penalt oli küll liiga kergelt antud, meil oli rohkem penalti hõngu olukord korra minu meelest ja siis vile vaikis. Eriti kahtlane olukord oli muidugi see, kui äärekohtunik näitas küljeauti TVMKle, kui ta nina all TVMK mängija palli outi lõi :S. Aga noh elu läheb edasi, ega kohtunike vile kallal virisemine meile punkte tagasi ei too... peame järgmistes mängudes oma võimalused ära lööma ja punktid kotti pistma
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustKuidas Kuusk mängis?
kohati oli terav, aga kohati tegi ikka eriti mõttetuid otsuseid...
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustMan of Match: Hr Tohver.
Kalju mängis aga ei löönud ära. Viik oleks vähemalt ausam olnud aga järgmine kord läheb paremini. TVMK nr 16 on küll kergelt imelik, ainult pikali..... aga näe maha viskamisest ei piisanud...
Kommentaar
-
Algselt postitas viirus Vaata postitustno penalt oli küll liiga kergelt antud, meil oli rohkem penalti hõngu olukord korra minu meelest ja siis vile vaikis. Eriti kahtlane olukord oli muidugi see, kui äärekohtunik näitas küljeauti TVMKle, kui ta nina all TVMK mängija palli outi lõi :S. Aga noh elu läheb edasi, ega kohtunike vile kallal virisemine meile punkte tagasi ei too... peame järgmistes mängudes oma võimalused ära lööma ja punktid kotti pistmaOlen see kes olen
Kommentaar
-
vabandan korduva postitamise pärast, aga
Sõbrad nõmmekad!
Tuletan meelde, et täna algusega kell 15:00 toimub A.LeCoq Arenal "Fännide laululahing". Kogunemine ja lippude üles seadmine algusega kell 14:30. Võtke sõbrad, tuttavad ka kaasa, riietage nad õigesse vormi ja tulge kohale. Selgitame Eesti parimad fännid!
Kommentaar
-
Algselt postitas Cat Vaata postitust
Uus banner, "KALJU ANNA ****", mis seal kirjas on?FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar