Algselt postitas RaidoL

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse

X
- 

see on sinu arvamus läbi televiisori mitte kui asjaosalise omaAlgselt postitas jorss Vaata postitusttelepildi järgi küll täiesti ilmselge punane!
Kommentaar
 - 

Et nagu telepilt valetas? Või oli hoopis tegu filmitrikiga?Algselt postitas RaidoL Vaata postitustsee on sinu arvamus läbi televiisori mitte kui asjaosalise oma
Ma peale sinu postitust ei teagi enam mida või keda uskuda. Kas telepilti või Kägot? Palun aita mind!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

järelikult oli teil silmanägemisega probleeme ! kägo sai ainult kollase mitte punase ! eile anti üldse välja ainult 2 kollast ja mitte ühtegi punast kaarti !Algselt postitas jorss Vaata postitusttelepildi järgi küll täiesti ilmselge punane!
Kommentaar
 - 

pole sellel saviaugul viga midagi ! aga simuleerida oskab ta kll hästi,see on juba vana TVMK trikk et igas olukorras maximaalselt simuleerida ja lolli mängida !Algselt postitas eestimees Vaata postitustauts! kui raske vigastus saviaugul on? noo Kägo on ju ennegi hiilanud oma niitmistega ega see esimene kord just pole
Kommentaar
 - 

kle rein , ma vaatan et sa oled igalpool väga suur sõnamees ! krt mind ajab juba väga närvi see et sa igalpool kus vähegi saad meie mängijaid või fänne sõimad või milleski süüdistad ! krt tõmba tagasi nüüd natuke ja pea vahet,risto tegi oma tööd ning ta tegi seda hästi,vähemalt pingutas ja kohtunik tegi selles olukorras vea sest mängiti palli mitte ei sõidetud puhtalt vastasele sisse ! (eagelvision)Algselt postitas Rein Vaata postitustOled vist liiga palju palja ülakehaga jalgpalli vaadanud. Kas külm võttis ka sinul ajunatukese ära, et Kägo mängustiili heaks kiidad?
See pole talle mitte esimene kord kui ta nii lolli ja jõhkrat viga tegema läheb. Olen nõus, et vead ja vigade tegemine käib jalgpalli juurde, aga nii ikka ka ei saa nagu see poolearuline neid päris tihti teeb.

Kommentaar
 - 

see vist käib sis Teeveri,Leetma jaHaavistu kohta kahh...vanad Tvmk kooliga mehed juAlgselt postitas Markeca21 Vaata postitustpole sellel saviaugul viga midagi ! aga simuleerida oskab ta kll hästi,see on juba vana TVMK trikk et igas olukorras maximaalselt simuleerida ja lolli mängida !b-day
Kommentaar
 - 

oled sa kordagi näinud kedagi neist 3-st halamas või simuleerimas,need mehed ei raiska aega vaid võtavad mängimist väga tõsiselt,kukuvad-on kohe jalgadel tagasi ja võitlevad edasi-ei mingit molutamist ja kummi venitamist...niiet selle väite lükkan tagasi !Algselt postitas kala2 Vaata postitustsee vist käib sis Teeveri,Leetma jaHaavistu kohta kahh...vanad Tvmk kooliga mehed ju
Kommentaar
 - 

Algselt postitas Markeca21 Vaata postitustkle rein , ma vaatan et sa oled igalpool väga suur sõnamees ! krt mind ajab juba väga närvi see et sa igalpool kus vähegi saad meie mängijaid või fänne sõimad või milleski süüdistad ! krt tõmba tagasi nüüd natuke ja pea vahet,risto tegi oma tööd ning ta tegi seda hästi,vähemalt pingutas ja kohtunik tegi selles olukorras vea sest mängiti palli mitte ei sõidetud puhtalt vastasele sisse ! (eagelvision)
Loe mu postitusi hoolikamalt (eagelvision)
. Ainuke keda ma süüdistasin oli Kägo ja seda põhjendatult. Ülejäänud meeskonna kohta mul pretensioone pole ja parem meeskond võitis. 
Nüüd aga mu noor sõber mine oma tööd tegema (loe: hommseks koolipäevaks õppima).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

panustasin 500.- ja mängu sidusin ManU-Aalborgi mänguga...kokku oli koefAlgselt postitas RaidoL Vaata postitustpalju said siis
5.4
Kommentaar
 - 

no kopsupõletik on kindel mats nüüd
Selle koosseisuga oli ikka väga hea mäng, fanera mängis ka ikka alla poole oma arvestust. Pärnusse tuleb minna sekord ikka suure bussiga, tulejaid on palju! Kuno, ära seda rohelist raketti küll võta seekord

"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar