Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Samas rikkusid ühe viigiga paljutki ära. Loodetavasti FC Flora uuel hooaja selle reha otsa enam ei astu, et punkte kaotab, aga ega see kerge ei saa olema.Kommentaar
-
Lõpuks jõudis seegi tore seik netiavarustesse. Sekspuhuks tuleb tänada vastaasleeri
Aga Argo, ilusti hüppasid
Kommentaar
-
Kas Kalju jääb ka järgmine aasta enda vormi juurde? Sesmõttes et kõik oli väga ilus aga see Kalju logo ei paistnud eriti ilus roosana välja.
Sellised bordeaux omad sobiks teile ka
Kommentaar
-
Järgmise laupäevani on jäänud vaid loetud päevad... Nõmme Kalju lõpupdu klubis Privé, algusega 19.00!!!!
Kõik fännid, erinevate kalju mees ja naiskondade mängijad, lapsed, lapsevabemad, toetajad, sponsorid, treenerid ja muidu tegelased... KÕIK ON OODATUD!
Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
-
Mina soovitan hoopis detsembrikuu Nõmme Sõnumeid hankita sest selle vahelt leiab aasta viimase Nõmme Kalju Jalgpallisõnumid ja huvitavat lugemist jätkub. Nõmmekana tuleb mul leht koju . Kas mingi netiversioon on ,seda ma ei tea.FCF ForeverKommentaar
-
Varsti paneme ka netti lugemiseks, aga enne laseme paberil nats levida
Kommentaar
-
Seekord pole netti jõudnud. Aga erinevalt Kunnist arvan, et pole seal midagi nii palju lugemist. Kõik mis kirjas, on Soccerneti lugejatele juba varasemast teada. Suur osa leheruumi läheb poliitikute enesereklaamile, kes on Kalju näol leidnud sooja koha säramiseks.
Ja pealkirjad ka nagu 1985 a. Rahva Häälest:
"Nõmme Kalju on teel tippu"
"Nõmme Kalju noorjalgpallurid olid hooajal edukad"
"Nõmme Kalju hiilgav hooaeg"
jne.
A muidu on tore, ma üldse ei halvusta.

Kommentaar
-
Ah , ära toriseSeekord pole netti jõudnud. Aga erinevalt Kunnist arvan, et pole seal midagi nii palju lugemist. Kõik mis kirjas, on Soccerneti lugejatele juba varasemast teada. Suur osa leheruumi läheb poliitikute enesereklaamile, kes on Kalju näol leidnud sooja koha säramiseks.
Ja pealkirjad ka nagu 1985 a. Rahva Häälest:
"Nõmme Kalju on teel tippu"
"Nõmme Kalju noorjalgpallurid olid hooajal edukad"
"Nõmme Kalju hiilgav hooaeg"
jne.
A muidu on tore, ma üldse ei halvusta.
. Ise oleme omale need juhid ja poliitikud valinud ,kes ennast eksponerimata ei käi sentigi välja . Rahvas süüdistagu ennast ja vaadaku peeglisse. Muideks Getulioga on siiski huvitav vestlus .
FCF ForeverKommentaar
-
Muuseas, selles lehes jagatakse ka väärinformatsiooni. Kohe avalehel vist kuulutati, et Nõmme Kalju on Euroopas ehk UEFA karikasarjas, aga see pole ju sugugi kindel.
Roosadel rottidel on asja UEFA sarja vaid siis, kui maikuus tuleb karikavõitjaks kas Flora, Levadia, Trans või Kalju.Kommentaar
-
kellele sa muidu seda karikavõitu pakud siis ???
ülejäänud meeskonnad on Kalju II, Türi sats ja Tartu, Sillamäe.
Sillamäe on ainus, kes reaalselt võiks ju üllatada aga siiski mina oma raha sinna peale ei paneks. Ja Tartu on kindlalt hetkel nõrgim ML-i meeskondadest 8 hulgas.Nõmme BSC OlyBet
www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
www.youtube.com/c/NõmmeBSC
MIND Media Live Streaming services
www.mind.eeKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar