Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ülejäänud meeskonnad on Kalju II, Türi sats ja Tartu, Sillamäe.
Sillamäe on ainus, kes reaalselt võiks ju üllatada aga siiski mina oma raha sinna peale ei paneks. Ja Tartu on kindlalt hetkel nõrgim ML-i meeskondadest 8 hulgas.
Tegelikult paneb Kalju II karika kinni ja läheb ise Euroopasse. Beat that!
Loteriimajutus on Madeirale nädal aega 3999.- ja sealne loterii kehveim tõmme ei tohikss ka eriti nõrk olla, nii, et... Ja see pakkumine minu arust kõigile järgmisele kolmele nädalale kehtiv.
Loteriimajutus on Madeirale nädal aega 3999.- ja sealne loterii kehveim tõmme ei tohikss ka eriti nõrk olla, nii, et... Ja see pakkumine minu arust kõigile järgmisele kolmele nädalale kehtiv.
Täiesti reaalne - ei tea mis see al seal tähendab, kui loteriiga tegemist. Krt teab - pole kunagi sattunud reisibürooga reisima.
Aga Madeirat soovitan kõigile - eriti inimestele, kellele meeldib loodus ja nt matkamine. Saan vajadusel anda faili, kus on mingi 140 lehekülge erinevatest matkaradadest ja muidu ilusatest kohtadest saarel.
Kommentaar