Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jah, ja soccerneti foorumis ei tohiks oma arvamust avaldada ka arstid, pedagoogid, lapsevanemad, porstituudid, lehmad, UFOd ning need, kellel tuleb ninast rohelist tatti...
jah, ja soccerneti foorumis ei tohiks oma arvamust avaldada ka arstid, pedagoogid, lapsevanemad, porstituudid, lehmad, UFOd ning need, kellel tuleb ninast rohelist tatti...
kui nõuda, et EJL tegelased ei võtaks sina siis miks seda klubijuhtidel võimalik ja sobilik teha oleks?
Üldiselt sul, mul ja kel iganes on oma arvamus ja siin seda vist kuidagi ei muuda
Vabandust läks veits valesti-mõtlesin KALJU teemat , ehk siinset teemat-kus ongi arutusel NÕMME KALJU jalgpalliklubiga seonduvad asjad-ja tore kui klubi juhtkond ka asjas sees on-tekitab ühtekuuluvus tunnet-millest sina herr Pras vist midagi ei tea. Sinu postitusi lugedes juba viimased pool tundi on selgeks saanud yks-sinu elu mõte on vinguda ja viriseda ja teiste asjadest vigu otsida...Kui sulle on nii vastumeelt see mis siin kirjutatakse siis kindlasti on ka teisi teemasid siinsamas soccerneti foorumis kus sa saad ennast välja elada.....
Vabandust läks veits valesti-mõtlesin KALJU teemat , ehk siinset teemat-kus ongi arutusel NÕMME KALJU jalgpalliklubiga seonduvad asjad-ja tore kui klubi juhtkond ka asjas sees on-tekitab ühtekuuluvus tunnet-millest sina herr Pras vist midagi ei tea. Sinu postitusi lugedes juba viimased pool tundi on selgeks saanud yks-sinu elu mõte on vinguda ja viriseda ja teiste asjadest vigu otsida...Kui sulle on nii vastumeelt see mis siin kirjutatakse siis kindlasti on ka teisi teemasid siinsamas soccerneti foorumis kus sa saad ennast välja elada.....
Mis te kaklete nüüd,lõpetage ära
Kes siiani halab et Kalju kaotas ja süüdistab kohtuniku,kes juba ammu süveneb järgmistele mängudele või kes istub kodus ja tõmbab kalendrisse riste millal uuesti Floraga kohtutakse,et seal meid umbes karistada. Rahu ainult rahu semud
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Mida ma sulle siin näitan-loe ise objektiivselt oma postid yle siis saad aru mis ma selle lausega öelda tahtsin......Ja väga täiskasvanulik ja küpse käitumine on teiste nimesid solkida ja muuta......Tõeline SUPER MODERATOR oled...lohh
6 kuud tagasi olin mina paha inimene kes kiusas Kaljut!
Tore, et mul on väärikas järglane.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kalju ei kaotanud konkreetselt kohtuniku pärast. Ma oleks selle teema ka siis tõstatanud kui Kalju oleks võitnud. Asi on kallutatud kohtuniketegevuses, seekord võttis Tohveri eest vastu otsuse Karutoom. Nii need asjad ikka ei käi.
Ja selge, et see otsus muutis olukorda väljakul kui ka Kalju mänguplaani.
Kommentaar