No vaevalt keegi 7 inimese pärast on hakanud vinguma
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Vova Vaata postitustNo paljud inimesed ei saa sellest aru, et sponsoreid huvitab palju inimesi käib mängul ja näeb nende logosid ! 350 ja 425 inimeses on selles mõttes vahe ikkagist sees, kuskil 20%. Mujal maailmas on see loogiline, et peamine asi jalgpalli juures on fännid ja pealtvaatajad, sest tänu nendele saavad klubid üldse eksisteerida aga Eestis kahjuks saavad sellest aru vähesed ja kõik hakkavad kritiseerima ja mõnitama, kui mingid tegelased tahavad sellest suhtes õiglust jalule seada. Aga teades, et Urmar on seotud EJL-iga siis on natukene kohatu tema suust selliseid mõtteid kuulda nagu ta siin ajab, et need naljakad numbrid nagu EJL-i ametnikud välja käivad on rohkem tõesed, kui need mida ütlevad hoopis Nõmme Kalju ametnikud !
Kommentaar
-
Algselt postitas Odras Vaata postitustPublikunumbrid Kalju m2ngudel muutuvad nagu poes hinnas, oma suva j2rgi. Ma ootan p2eva kui publiku numbriks pannakse kuhugi yles v2iksem number kui kusagilt pildipealt p2rast saab ainuyksi pantreid kokku lugedes. Kui selline asi juhtub, siis ma l2hen EJL isiklikult ja viin sellele inspektorile Prillid(et n2eks), Alkomeetri(et saaks ta veenduda, et on kaine kui hakkab lugema) ja kysin kui palju ta maksis, et saada endale kogu 6ppeperiood(alates 1. klassist) matemaatika hinde.Kust selline mees nüüd välja tuli? Kas Kalju fännide hulgas mõni normaalne inimene ka on? Humoriste ikka jagub nagu näha. Aga ma annan sulle ühe pantrite pildi ( http://album.ee/node/19879487/50174873 ) loe ära ja vaata kas klapib pantrite/pealtvaatajate arv. Nüüd saad minna koos prillide, alkomeetri ja küsimusega EJL-u.
Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustSee on küll hea nali, 15000 kutset ja tribüünil 500 kohta
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÄra hädalda, Eston. On ju olemas laste mänguala, mitu kohvikut ja puhvetit, kus aeg mõnusalt veeta saab. Poohui pole see mäng väää?
Teate, vaadake peeglisse!
Need kes teevad ja iga päev selle nimel vaeva näevad on muidugi hingest ja südamest huvitatud sellest, et nende tööd hinnatakse, et numbreid ei vassitaks ja et kord oleks majas!
Ma arvan, et kõigil on ruumi oma käitumises muudatusi teha ja selle asemel, et kaikaid kodaratesse keerata võiks üksteist toetada ja parema tulemuse nimel tööd teha!
Over and out!
Kommentaar
-
Peeglisse, peeglisse... vaata parem ise. Selle asemel, et peale igat mängu kiunuda kuidas loll inspektor ja paha EJL publikunumbreid valesti loevad, suunake oma energia mujale. Näiteks sellesse palju kiidetud turundusse mis teil Eestis parim pidi olema.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPeeglisse, peeglisse... vaata parem ise. Selle asemel, et peale igat mängu kiunuda kuidas loll inspektor ja paha EJL publikunumbreid valesti loevad, suunake oma energia mujale. Näiteks sellesse palju kiidetud turundusse mis teil Eestis parim pidi olema.
Kommentaar
-
Kallis eika, ütle mulle miks peaks mina või sina uskuma rohkem Kalju tegelaste numbrit kui inspektori oma? Sama hästi võivad ju ka Kalju enda tegelased numbri suuremaks "vassida".Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar