Algselt postitas Mikusiku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustKeegi tahab kihla vedada, et seda pilti seal peagi ei ole? (andmekaitse juba tegutseb)
Rõhutan seda, et sellise loa saamine ei ole keeruline (jalgpalli)huligaanide isikuandmete avaldamiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLugeda ei oska väää?
Nimetas brassi neegriks, tahtis talle lõuga sõita, kiusas pealtvaatajaid ja oli purjus. Ühesõnaga tüüpiline purjus eestlane kes läheb "meheks" kui natuke juua saab.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustNing enne seda kui sa paar õlut jood siis enne seda sa polegi mees? Ossa kurat ma räägin.Pistke kõrva vahele `Mehed`!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui sa kesa käitumist normaalseks pead, siis võid endale ise pista. Aga mitte kõrva, vaid sinna kus keha kaheks läheb.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustShame on you Flora fännid, nüüd võiks teil küll häbi olla.. selline asi ja te veel õigsutate ennast. teie sugused peaks ennast häbenema hetkel, oeh...
Kui kõik Flora fännid peaks häbenema siis tundke ise ka häbi sellepärast, et üks eestlane jälle mõne kilo narkoga kusagil maailmas vahele jäi...või hoopis Helsingis mõnda kullapoodi röövis või täis peaga kõiki sõimas jnejnejne. Käige pead norgus ja häbenege kõik siis kuna iga jumala päev suudab mõni eestlane kusagil maailmas millegagi hakkama saada mis on negatiivne. Nüüd on teil oma valik kas käite alati pead norus ja ei vaata ühelegi inimesele otsa ja ei naera kunagi kuna peate häbi tundma või lähete eluga edasi kuna teie ei ole süüdi selles mis keegi teine teeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMitte ükski Flora fänn ei pea häbenema. Häbenema peab see kes midagi teinud on. Kesa ka tundis väga häbi. Kui muidu oli käpp võtma õlut alati siis peale seda ei joonud ta pikka-aega mitte tilkagi ja ei tahtnud häbi pärast Hiiulegi minna ega ühtegi Kalju fänni näha. Kes Kesat tunneb see on näinud kui häbi tal oli. Nii et ei ole teil mõtet vinguda teemal et ei ole häbi ja ei ole häbi. Kes ütlevad, et tal ei ole häbi need lihtlabaselt valetavad.
Kui kõik Flora fännid peaks häbenema siis tundke ise ka häbi sellepärast, et üks eestlane jälle mõne kilo narkoga kusagil maailmas vahele jäi...või hoopis Helsingis mõnda kullapoodi röövis või täis peaga kõiki sõimas jnejnejne. Käige pead norgus ja häbenege kõik siis kuna iga jumala päev suudab mõni eestlane kusagil maailmas millegagi hakkama saada mis on negatiivne. Nüüd on teil oma valik kas käite alati pead norus ja ei vaata ühelegi inimesele otsa ja ei naera kunagi kuna peate häbi tundma või lähete eluga edasi kuna teie ei ole süüdi selles mis keegi teine teeb.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustKüll sa oled meil kibestunud ning iseenda ängistuses kinni inimene.
Vastata pole vaja, aitab OT siin teemas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRäägib mees kes oma väärastunud maailmavaadet igal võimalikul võimalusel propageerib ja õigustab. Võid seda nüüd enda teada hoida, enamus inimesi nagu nii see ei huvita ja veel vähem peetakse seda normaalseks.
Vastata pole vaja, aitab OT siin teemas.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustKas sa ise seda Kesa puudutavat osa usud ka ?? mis sa siia kirjutasid-See patsiga kuju ei suuda kyll häbi tunda oma sellise käitumise pärast , sest hiljemgi on ta omale iseloomulikus seisundis ja joobeastmes pantritele rahvusvahelisi viipekeele märke näidanud ja karjunud oma lemmik hyydeid roosade aadressil-nii et ära aja jama et see vend tundis häbi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar