320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nagu Kuno jutust (huvitavalt vaikseks on see mees jäänud) aru olen saanud on Brassid promomise mõttes meeskonnas. Praegu on näikse nii, et abinõu pühendab eesmärgi.

Kommentaar

Algselt postitas külavanem Vaata postitust
      Nagu Kuno jutust (huvitavalt vaikseks on see mees jäänud) aru olen saanud on Brassid promomise mõttes meeskonnas. Praegu on näikse nii, et abinõu pühendab eesmärgi.
      Nunes ja Arruda jagavad matsu küll, Maccari ka. Vaevalt, et aint promo pärast Kaljus on.
      Aurelio on kindlasti ainult maskotiks seal treeneri pingil ja mingit tulemust talt loota on ilmselge optimism.

Kommentaar

Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitust

Selline mõte on ikka täitsa utoopiline. Arvata oli, et pakk tuleb ja mul on hea meel, et me üldse neile ka suutsime lüüa.
        Video järgi oleks võinud paar väravat tulematta jääda, aga no oleks ja poleks ei maksa enam midagi.
        Sa räägid nii nagu me oleks mänginud mõne Euroopa suurklubiga, aga me mängisime täiesti tavalise Baltikumi võistkonnaga, kelle liidriks ning kapteniks on mitmeid hooaegi TVMKski mänginud pallur. Otseloomulikult oli Liepaja favoriit, aga päris nii mustvalge (roosa) see asi kah pole.

Kommentaar

Video lükkab paraku HABE jutu päris korralikult ümber. Täiesti mannetu kaitsemäng väravaolukordades.

Kommentaar

Kuits vaatas seda mängu küll läbi paljude roosade prillide vist... seda mängu ei saa mitte kuidagi kiita. Hetkeseis on selline ja me ju kõik teame kui pikk on Kalju pink ja taaskord oli paar põhimeest puudu..Levadiaga läheb veel eriti huvitavaks, sest umbes pooled põhimängijad ei saa või ei tohi mängida.
            Igal meeskonnal on paremaid ja halvemaid aegu aga ükskord võidame me niikuinii!

Kommentaar

Selle kaitseliiniga peab küll midagi ette võtma. 4 väravat lasta lüüa 5-kasti seest.. samahästi võiks lasta lihtsalt palliga väravasse joosta.

Kommentaar

Laupäeval ilmselt puudu siis: Diego, Alan, Murilo, Miira, Tõnna, Risto.
                Tahab keegi siinsetest tippspetsialistidest ennustada algkoosseisu ja vahetusmeeste pinki?
                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Aga kas Kalju 2-st neid TVMK endisi noori ei ole siis võimalik kasutada ?
                  Tunduvad suht heal tasemel mängijad olevat, kui neid isegi noortekoondises kasutatakse.

Kommentaar

Nuneselt vähemalt ilus värav
                    www.ehrakennus.ee
                    Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Pink: Gettu, Kuno, Pets, Fabio, Istvan

Kommentaar

Algselt postitas ELauter Vaata postitust
                        Nuneselt vähemalt ilus värav
                        Kust seda näha võimalik?

//ah muidugi see link. my bad peale poole video vaatamist enne ei tahtnud lihtsalt edasi seda kaitse praaki vaadata

Kommentaar

Kust seda näha võimalik?

alles oli siin link videost, eelmisel lehel?
                          www.ehrakennus.ee
                          Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Pink: Gettu, Kuno, Pets, Fabio, Istvan
                            Ära alahinda, meil veel Tompa ja Marit, suht viisakas saab olema pink
                            "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Nii hea sitt kaitseliin ikka

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                                Nii hea sitt kaitseliin ikka
                                Parem ikka kui teie savijalgadel jorsid.Narva vastu imesite 10 väravat ja julged veel tulla siia midagi kaitseliinist rääkima.

Kommentaar

Working...
                                X