Nagu Kuno jutust (huvitavalt vaikseks on see mees jäänud) aru olen saanud on Brassid promomise mõttes meeskonnas. Praegu on näikse nii, et abinõu pühendab eesmärgi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas külavanem Vaata postitustNagu Kuno jutust (huvitavalt vaikseks on see mees jäänud) aru olen saanud on Brassid promomise mõttes meeskonnas. Praegu on näikse nii, et abinõu pühendab eesmärgi.
Aurelio on kindlasti ainult maskotiks seal treeneri pingil ja mingit tulemust talt loota on ilmselge optimism.
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitust
Selline mõte on ikka täitsa utoopiline. Arvata oli, et pakk tuleb ja mul on hea meel, et me üldse neile ka suutsime lüüa.
Video järgi oleks võinud paar väravat tulematta jääda, aga no oleks ja poleks ei maksa enam midagi.
Kommentaar
-
Kuits vaatas seda mängu küll läbi paljude roosade prillide vist... seda mängu ei saa mitte kuidagi kiita. Hetkeseis on selline ja me ju kõik teame kui pikk on Kalju pink ja taaskord oli paar põhimeest puudu..Levadiaga läheb veel eriti huvitavaks, sest umbes pooled põhimängijad ei saa või ei tohi mängida.
Igal meeskonnal on paremaid ja halvemaid aegu aga ükskord võidame me niikuinii!
Kommentaar
-
Laupäeval ilmselt puudu siis: Diego, Alan, Murilo, Miira, Tõnna, Risto.
Tahab keegi siinsetest tippspetsialistidest ennustada algkoosseisu ja vahetusmeeste pinki?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas ELauter Vaata postitustNuneselt vähemalt ilus värav
//ah muidugi see link. my bad peale poole video vaatamist enne ei tahtnud lihtsalt edasi seda kaitse praaki vaadata
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustKust seda näha võimalik?
alles oli siin link videost, eelmisel lehel?www.ehrakennus.ee
Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustPink: Gettu, Kuno, Pets, Fabio, Istvan"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustNii hea sitt kaitseliin ikka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar