Teadupärast lendab osa meist koondisega Portugali ja kahjuks jääme igaaastasest ,väga südamelähedaseks saanud ML-i turniirist eemale . Selle pärast oleks palve ,et keegi võiks mängudest ja muust möllust vähe pikemaid ülevaateid teha .
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust
NB! Kui keegi soovib Getulio intervjuud lugeda, siis siin on link:
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTeadupärast lendab osa meist koondisega Portugali ja kahjuks jääme igaaastasest ,väga südamelähedaseks saanud ML-i turniirist eemale . Selle pärast oleks palve ,et keegi võiks mängudest ja muust möllust vähe pikemaid ülevaateid teha .
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui brass, mehiklane ning japs on testimisel, siis see tähendab, et Vitali, Alan ja Felipe suure tõenäosusega Kaljus ei jätka, kui juhuslikult eelpool nimetatud kuttidel EU passi pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitustAlanil ja Felipel ju siduvad lepingud nii et ära muretse nemad ei kao kuhugi
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVastastikusel kokkulepel on võimalik need lepingud lõpetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanchez Vaata postitustSuper, thanks!
NB! Kui keegi soovib Getulio intervjuud lugeda, siis siin on link:
http://www.jkkalju.ee/?mid=1&id=298Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJääb mulje nagu oleks selgeks saanud. Muidu ta ei räägiks ju kellestki salapärasest kes siin foorumis pidevalt peale kaotusi pidi sõna võtma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustTe seal Austraalias sellisest asjast nagu google-translator pole kuulnud või?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustAaah. Hübriid. Sa oled lammas,tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustAaah. Hübriid. Sa oled lammas,tõesti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar