320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marcello Vaata postitust
    mis on tuntud oma heatasemeliste hotellide ja heade randade poolest. Playa de las Americases on uhked laiad liivarannad, mille tonaalsus kõigub heledapoolsest kuni üsna tumedani. Kuurort jaguneb mitmeks väiksemaks rannaks, nagu Playa del Duque, Playa de Fanabe, Playa Torviscas, Playa del Bobo ja Playa Americas.

Minnakse randa või treeninglaagrisse? Ja miks uudises siis ööklubisid ei tutvustatud?
    Trenn pehmel rannaliival. Odav aga tõhus. Väljaku üüri ei pea maksma Mitmekülgne trenn on tõhusam kui ühe ja sama asja tegemine jäisel kunstmurul.
    Kui eelmine aasta käis Nõmme Kalju puhkamas peale korraliku hooaega siis seekord minnakse treening laagrisse, mis on väga positiivne. Korralik motivaator meestele enne hooaja algust.

Kommentaar

Horizon Travel rahavastab reisi ja on Kalju üks sponsoritest. Seepärast ongi uudis natuke sellise puhkusepaketi reklaami moodi. Kalju läheb sinna aga tõsist trenni tegema, et uuel hooajal positiivseid tulemusi saavutada.

Kommentaar

Liival rassimine peaks piisavalt tugeva põhja laduma küll, kasutas Milangi ju mingiaeg sellist treeningmetoodikat. Lisaks veel ilusad ilmad mis peaksid meeleolu üleval hoidma (ei pea silmas kuupaistet ja mohiitot mõne veetleva kaunitari seltsis).
        Uurisin pisut Tenerife meeskonna mängukava, 27. ja 31. on toimumas liigamängud, lisaks veel 7.veebruar. Vaevalt et mõnd põhimeest ebaolulises mängus kurnama hakatakse sellisel perioodil, samas ehk mõni mängunäljas äss tõesti mängib, juhul kui see kohtumine muidugi aset leiab.

Kommentaar

Millegi pärast kipun minagi arvama, et eks see treeninglaager üks meeskonnavaimu kasvatamise koht ole ja ega sellest poolest nädalast, kuhu sisse peaks ka üks mäng jääma, mingit erilist treeningut olema saa. Seega oleks sama hästi võinud näiteks suusalaagrisse minna
          Ei ärge mulle nüüd kõrri karake - minu arvates on see positiivne, meeskonnavaimu on ka vaja kasvatada.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
            Ja peaasi et Getuliol ikka internet oleks, et kiiresti uued treeningmeetodid kätte saaks ja samal ajal ka siin foorumis kriitikat loeks

Laagri vastupidavusosa teinud kuskil palavas kohas ja pannud mehed parem veepüttidega külade vahet jooksma. Oleks saanud kamba jalgpallurite asemel hoopis jalgpallur-maratoonereid.
            Ma tunnen sinu hääles kadedusenooti. Ära ole nii frustrueerunud, uus aasta algas just! Miks selline küüniline hoiak - kodulaen pitsitab, naine petab või on mõni muu mure hingel?

Kommentaar

Hoian lihtsalt teie teemat vähegi lõbusana. Uue aasta puhul ma veel väga suurt jama siin teemas polegi kirjutanud.

Tegelt esimese lõiguga tahtsin lihtsalt meelde tuletada et Getuliol on ikka internet'i vaja.

Ja teise lõiguga, et siinse liiga tase on hetkel kahjuks selline, et kui on olemas hunnik töörügajatest tanke, siis sõidab kõigist võstkondadest lihtsalt üle.

Kommentaar

Su postituse mõte jäi ikkagi arusaamatuks.
                Äkki teeksid veel ühe postituse ?

Kommentaar

Kui palutakse siis võib ikka teha ja seletada oma postituste tagamaid.

Esimene lõik vihjas siis Getulio suurele internetilembusele.
                  Teine lõik küsis ümbernurga küsimuse, et kas minnakse puhkama või treenima. (Sellele on siin juba ka ammendav vastus ära olnud)

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                    Kui palutakse siis võib ikka teha ja seletada oma postituste tagamaid.

Esimene lõik vihjas siis Getulio suurele internetilembusele.
                    Teine lõik küsis ümbernurga küsimuse, et kas minnakse puhkama või treenima. (Sellele on siin juba ka ammendav vastus ära olnud)
                    Kallis sõber mul üldiselt täitsa savi mis jura te suust välja ajate, aga kui on uudises kirjas, et minnakse treening laagrisse, siis seda ka tehakse.

Mis puudutab Getulio interneti lembust, sisi PALUN näita mulle üks inimene kes ei kasuta interneti? Sina ise eesotsas.... Postituse mõte on selles, et elu liigub suure kiirusega edasi ja kindlasti erksamad pead saavad sellest aru...

Ei taha oma aega raisata sellise kräpi lugemise peale, säästke teisi palun.
                    www.jkkalju.ee
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

huumorimeel jättis koos vana aastaga maha? ja siin teemas ei tee vist paha lisada, et see küsimus pole gamerile mõeldud.
                      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Jou billy, minu arust oli ka gameri postitus naljakas
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

See gamer tundub üks hüperaktiivne filosoof olema.

Kommentaar

Sõna on siiski treeninglaager

Kommentaar

Avage endale siia Kalju teema alla "Tarkade foorum" ausalt noh
                              www.jkkalju.ee
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

100% nõus , saaks minagi kuskil on ideid avaldada .

Kommentaar

Working...
                                X