Hakkasin alles hiljuti Kaljut fännama aga olen kahjuks pidanud pettuma. Järjekordselt on ühest eesti klubist saanud üks vantide kamp. Nägemist!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Timmu1 Vaata postitustHakkasin alles hiljuti Kaljut fännama aga olen kahjuks pidanud pettuma. Järjekordselt on ühest eesti klubist saanud üks vantide kamp. Nägemist!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis kuradi vantide kambast Timmu soiub?
Kas ma olen midagi maha maganud?
Saba nimel!
PiksenoolAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas joosep2 Vaata postitustIgasugu vantide ja tontidega tehakse lepinguid aga eesti poisid saadetakse pikalt! Mingi tegevdirektor ka ju Terehov, mis sealt ikka loota kui jälle ühe eesti klubi vandistumist.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mul oleks siiski jätkuvalt küsimus, kas on raske pärast kohtumist, kasvõi lähipäevadel teha artiklid, nagu teised võimelised on.
Pole poolt päevagi möödas, kui nii Levadia kui ka Kuressaare veebil on väga asjalik ülevaade, rohkem polegi vaja.
Kommentaar
-
Ma ei taha just teid segada siin, kuid üks tore fänn võttis enne aastavahetust sõna Kalju eelmise hooaja taustal sõna - http://soccernet.ee/kalju-fann-utlen...oik-oli-per-es
Minu arust täitsa toredalt pani nii mõnegi mehe paika.
Lahe
Kommentaar
-
Algselt postitas priitval Vaata postitustMinu arust ültse , kalju kodulehel tehakse mängust uudis siis kui see võidetakse , kui mingi mäng kaotatakse , siis sellest ei räägita midagi.
Teised teevad alati mängust ülevaate , vahet pole , kas võit või kaotus.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustkuid üks tore fänn võttis enne aastavahetust sõna Kalju eelmise hooaja taustal sõna - http://soccernet.ee/kalju-fann-utlen...oik-oli-per-es
Algselt postitas -RoMaRiO-
Kui me Esiliigas olime, siis olin ma noor tatikas /.../
No näiteks 12 poolkaitsja ja kahe ründajaga läbi ei löö.
kui Kalju asetus oli enamasti 361, pikk ees ja Nunez tema taga
LaheGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar