320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Flora mängudele olen sel suvel tõesti kriminaalselt vähe jõudnud, aga see-eest toetanud läbivalt kogu suve klubivutti oma kohalolekuga Paides (korduvalt)
    Hehe, ma olen ka Paide mängudele rohkem jõudnud kui Flora omadele, aga mis sa hing teed kui geograafiline situatsioon pahatihti ei võimalda.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

    Kommentaar


      Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
      Hehe, ma olen ka Paide mängudele rohkem jõudnud kui Flora omadele, aga mis sa hing teed kui geograafiline situatsioon pahatihti ei võimalda.
      Nii on, jah. Paide on Viljandile lähemal kui Tralinn ja ma elunen suvel suurema osa ajast maal. Ja noh, Paide on väga ja väga sümpaatne sats ka, nii-et kõik vinks-vonks.

      Kommentaar


        Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
        See mida me täna tegime, on täiesti elementaarne käitumine klubi poolehoidjate poolt. Kui muu maailma näiteid vaadata, siis oli see ikka väga leebe vastuvõtt: (here be midijo)
        Myrks, vana seapeet - kõigist võimalikest näidetest pead sa oma jutu illustreerimiseks valima Partizani-Crvena Zvezda oma, kus ei kohkuta tapmise eest ka tagasi, kui vaja...

        Kommentaar


          Algselt postitas markofkin Vaata postitust
          Myrks, vana seapeet - kõigist võimalikest näidetest pead sa oma jutu illustreerimiseks valima Partizani-Crvena Zvezda oma, kus ei kohkuta tapmise eest ka tagasi, kui vaja...
          Mulle meeldib, et sulle meeldib

          Näited tuleb tuua piisavalt värvikad, et ikka kohale jõuaks sõnum!

          Kommentaar


            Andres, absoluutselt olen su väljaöelduga nõus, kuna jalgpallimaailmas kõik üleminekud reaalselt ongi väga erinevad. Olgu, kõik ei tea otseselt sisemaid, aga miks me näiteks ei kuule Flora fänne Alo Bärengrubi mõnitamas? (ja seda tulise õigusega) Selle näite põhimõte seisneski selles, et üht üleminekut konkureerivasse klubisse saab tolereerida, teist lihtsalt mitte.

            Sama on ka väljapakutud Fabregasi ja Henry puhul, kelle ma reastaks antud kontekstis Bärengrubi kõrvale.

            Aga räägime teemast kah, mitte umbluust nagu alati. Tiitel on lähedal, Levadia võttis ennast otsustavaks mänguks taas kokku, Kalju ehk ei olnud see, mida ma päris lootsin (homme kainena toon väikese taktikaanalüüsi kah, mis mulle ei meeldinud), aga samas kogenud Viikmäe tõi punkti ära, seega oleme õigustatult väikese joogi taas teinud.

            11 mängu veel!

            Kommentaar


              Algselt postitas markofkin Vaata postitust
              Ot, sina istusid Narvas Transi-Tammeka mängul läpakas süles ja ultra-olemise vahepeal kommenteerisid laivi? Alusta iseendast... Vale puu all haugud, sõbrake. Mina vaatasin mängu töö kõrvale, mis välistas Sillamäele sõitmise. Mis sinu vabandus on?
              Mõtlesin küll, et nagunii vastad, aga et kui sis...siis ma ei viitsi suga edasi jagelema hakkata, sest sinu stiil on padrata lõpmatuseni, aga no selle lõigu kohta küll hahah, lubage naerda.

              Mis on minu vabandus? Khmm, äkki ka vahelduseks see, et käin ise samuti täiskohaga 8h tööl ja isegi kui mul oli täna füüsiliselt täitsa võimalik Narva minna, aga Tartust ühtki ekipaaži - ei fänne, klubitöötajaid ega niisama huvilisi - minemas ei olnud (erinevalt Flora fännidest ainult Silla ainult Mäele), ja see ühistranspordiliini ühendus Tartu-Narva -Tartu puhul kaa nii ebasobiv on, ning ise autot ega lubasid mitte omades, siis ütle: kuidas ma pidanuks sinna siis täna ka jõudma?

              Et jah, tänavuse hooaja umbes märtsi keskpaigast kui hooaeg siin Tartus pihta hakkas, kuni nüüd hetkeseisuni (nii ühtekokku 5 ja pool kuud) 103(!) Eesti pinnal nähtud ametlikku vutimatshi vististi ei ole piisav argument või näitaja, et mõnedele vähestele mängudele mittejõudnuna kohe probleem tekib (rääkimata eelmise aasta 134-st, üleeelmise aasta 99st jne jne..). Aga no, näed sa siis..hoolimata selles, et olles kohaliku klubijalgpalli ma julgen öelda üks suurimaid huvilisi, soovise mult vabandus veksleid välja. Tõsi, olen jah Mliiga õnnetusehunnikust klubi 27st mängust 5 võõrsilmängu vahele jätnud, niiet jah, pean tuhka pähe raputama, sest võib-olla tõesti saaks suurema tahtmise korral paremini, et jõuaks ikka kõikidele mängudele (ilma irooniata). Eraelu on pohh, ja tuleb edaspidi ikka oma rahade ja aja eest Narvas käia saunasi vaatamas (irooniaga). No luban, et kui kunagi automobiili taolise asja omanikuks saama peaks, siis kõik hooaja 36 mängu Mällar on kohal!
              Kuid üldiselt, kogu selle lõigu kokkuvõtteks, siis ikka tundub olema vist suht sama teema, nagu ka hea värske näitena tuua tänane mäng, et hea asemel ikka vaja kõik halb üles leida..See mäng, see oli super, nagu ka fännid, ja mis kõik muud jutud, aga ikka inimesed kisuvad kontekstist välja aind negatiivse, selleasemel et millestki vahest rõõmu tunda!

              Ja markofkin, tean su tausta enamvähem küll, ei haukund ma vale puu all lihtsalt mul viskas veits üle see tõmblemine seal ennist..ära ainult palun solvu või midagi säärast, Eesti jalka ainult võidab sinusugustest, oled keskmisest kindlasti suurem Eesti liiga fanatt, ja oleks pooltki vähemalt karvavõrd selliseid justnimelt Eesti vutiusklike rohkem, oleks me maailmameistrid vot!

              Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


              Kommentaar


                Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                Mulle meeldib, et sulle meeldib

                Näited tuleb tuua piisavalt värvikad, et ikka kohale jõuaks sõnum!
                Nagu kesa oma püroga.

                Kommentaar


                  See diskussioon Teeveri ümber on absurdne. Selles valguses koosneb terve Kalju võistkond reeturitest ehk Kalju on puhas reeturite sats.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Mällar Vaata postitust
                    pikkjuttsittjutt
                    Meistriliiga fännid Punasesse Raamatusse!
                    Oleme nüüd sõbrad edasi. Nagu einnist ütlesin - teisene arvamus ei ole alati vale arvamus (eks ma pean seda endalegi teinekord meelde tuletama).

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Svenn Vaata postitust
                      See diskussioon Teeveri ümber on absurdne. Selles valguses koosneb terve Kalju võistkond reeturitest ehk Kalju on puhas reeturite sats.
                      Vähemtaibukatele korra veel. On väga suur vahe üleminekute tagamaades, kas mängija tuleb Kaljusse seetõttu, et eelmine klubi ei soovinud temaga enam lepingut pikendada või "reedab" ta oma klubi seetõttu, et tingimused on oluliselt paremad. Mina ei tea, et Kaljus mängiks ühtegi sellist meest, aga kui mängib, siis on see konkurentide võimalus neid mängijaid omamoodi "tervitada".

                      Vaadates tänast ilma taas, siis ei tea, mis needus neid festivale see aasta tabanud on, tõeliselt kurb. Klubi teeb väga vahvat tööd, aga kui ilmataat kohe üldse ei soosi, siis mis sa teed. Ega ei imesta, et keskmine huviline eile TV6 ülekannet eelistas.

                      Aga natuke mängust kah. Kalju oli I p.a kaotanud juba enne avavilet, kui tippu topiti Jevdokimov, mis iseenesest ei olnud kehv otsus, aga märja ilmaga on läbisööte päris keeruline anda kuna pall liikus murul ikka väga kiiresti. Õhus nagu karta oli, siis Artjunin-Morozov nullisid Jevdokimovi päris tõhusalt. Õnneks Prinsil sedapuhku oli tarkust juba I p.a lõppedes teha taktikaline korrektuur, aga täielik müsteerium oli Meltsi väljavõtmine, kes pani 2-3 täiesti maailmaklassi tasemel crossi, mille Neemelo oleks suure tõenäosusega ära koksanud, Jevdo oli aga äärel ikka väga õnnetu.

                      Ceesay, kes viimastes mängudes on olnud väga hea, näitas taas, et kõrgetempoga mängus jääb ta veidi puiseks. Samas Eino kõrval oli täiesti fantastiline ning kokkuvõttes keskväljal väga alla ei jäänud. Toshist ei hakka rääkimagi, see mees on lihtsalt fantastiline. Neemelo oli tuntud headuses ning Viikmäe vahetus sellisel mängul oli kah väga vajalik, sellise kogemustepagasiga mees võib 89 minutit olla nähtamatu, kuid otsustaval hetkel on pall ikkagi väravas. Koogase karistuslöök oli kah kena mammu, väga meeldiv, et tõsise töössesuhtumisega mängijat saadab ka edu!

                      Eiko Saarest ei hakka rääkima, tema eesmärk oli eilse mängu ajal, et mõni mängija lõpetaks haiglapalatis. Oli vähe kahevõitlusi, kus jalad ees sisse ei mindud, seda mõlemaltpoolt, kuigi tundus, et vile oli üpris selgelt Levadiat soosiv.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                        Jäägu teile ka rõõm publikunumbri läbi roosade prillide vaatamise üle, ei hakka mina teiega vaidlema, kui pseudonumbrid on OK, siis on OK. Let's agree to disagree. Kõik huiavad (ilmselt ka Flora), kes mina olen, et teile näpuga näidata, tõepoolest? Nii-et ses mõttes oldagu sõbralikud edasi, kui tohib pakkuda.
                        Markofkin jäta oma jauramine ja räägi, mis sinu arvates see publikunumber siis oli? Jäta EJLTV mängukokkuvõte video 1:29 seisma ja vaata ning uuri. Võtame arvesse, et Kadrioru põhitribüün mahutab 3000 inimest ning sellel on üksteist sektorit, millest keskmine on pisuke suurem kui teised. Pildilt vaadates näeme, et keskmine neist on täiesti täis ning lisatribüünilt vaadates paremalt esimene sammuti, see sektor, kus asusid fännid oli pooleldi täis ja ülemine katusealune oli ka rahvast täis. Seega võtame, et vähemalt kolm üheteistkümnest sektorist olid inimestega täidetud. Järgneb lihtne matemaatika: 3000/11*3, saame vastuseks üle 800 inimest. Ja seda juba silma järgi hinnates. Täpsema tulemuse saab siiski väravas klikkeriga kui lugeda väravast sisenenud inimesi. Kui saadakse vale tulemus, siis saadakse väiksem tulemus, sest hommikust saadik staadionil viibinud lapsi ei loeta, sest klikkeriga loendamine algab natuke üle tunni enne mängu.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas StenV Vaata postitust
                          väide
                          Jätan ikka jaruamise, selge see. Lihtsalt võtsin sinu soovituse järgi tolle video ja lugesin üle ajateenijatega täidetud sektorist paremal asuva peaaegu tühja sektori toolid ja sain, et seal on ~210 istekohta. Ajateenijatega täidetud sektor on enamvähem täpselt sama suur, seega ajateenijaid oligi 200 ringis. Võta nüüd kogu muudel kohtadel olnud rahvas ja hakka vaimusilmas täitma neid 200-seid sektoreid inimestega mujalt tribüünilt. 600 - heal juhul. Ja keskmine tribüün suurem kui teised... Ka kahtlane tundub. Ja Väikese Karika finaal - Alekokil peaaegu täideti 1100+ inimesgea idatribka alumine tasand. Vaata seda stoppkaadrit ja väida, et sisuliselt sama tulemuse saanuks KLJ-LEV mängu publikuga.

                          Aga no kurat temaga. Oli 932 või 600 - hea tulemus igatahes, isegi väga hea. Flora fännina teeb kadedaks veidi ka.
                          Kas Kalju ja Flora veel mängivad sel hooajal ja millal? Sry, ei viitsi kalendrit lahti võtta. Võiks ju unistada, et sel mängul rohkemgi rahvast kokku tuleb - eriti, kui Levadia oma rehve täis ei pumpa ja Florale hõbedavõimaluse ikka kätte mängib (eeldab muidugi ka, et Flora oma munad kokku korjab). Eks mul ole sügishooajal nüüd tarvis oma karmataastamisega tegeleda, suvel Flora mängudele prakselt üldse ei jõudnud...

                          Enam ei jaura, ausalt. Sõprus ruuligu.

                          EDIT: okei. 29.09 FLO-LEV, 27.10 FLO-KLJ. Ilmad tol ajal juba kahtlasevõitu. Näis.

                          Kommentaar


                            Täiesti objektiivselt hinnates on Kalju numbrid ühed Meistriliiga adekvaatsemad. Mida ei saa öelda näiteks Levadia kohta. Leva-Flora 2150 pretendeerib Eesti Vutt 2012 Fantaasia karikale.. Seni kuni nad seda ei hakka üllitama artikleid "Levadia mänge käidi see aasta kõige rohkem vaatamas", võib silma kinni pigistama, aga kui nad oma võltsitud numbritega vastu rinda hakkavad taguma, siis on aeg rääkida asjadest nii nagu nad on. Üleskutse ka võistlusi pildistavatele fotograafidele: tehke tribüünidest üldplaanis pilte mille järgi saab hinnata palju TEGELIKULT pealtvaatajaid oli.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                              üldplaanis pilte mille järgi saab hinnata
                              Pigem täpselt üle lugeda ja paar nägu juurde lisada kes peldikus või puhvetis istub. Lihtsalt hindamine on mõttetu.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                                vastuväide.
                                VKV finaalis vahetusmängijate pingil istununa julgen väita, et rahvast oligi umbes 200 inimest rohkem, sest alecoqil oli rahvast laiali jaotatud ja tundus et mass on suurem. Kadriorus seevastu oli rahvas tihedalt katuse alla pakitud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X