Algselt postitas denisss
Vaata postitust
sarnane paarile õllele, siis küll
päris julge avaldus soome mammide kohta amigos
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Kuno = prive = Kalju
siinjuures:
100 euri vahele, et kui kogu EJL palgal olevad töötajad kohe praegu haiglasse testi saata, siis sealt ühtegi patuoinast veel välja ei kooruks.
100 euri vahele, et kui kogu EJL palgal olevad töötajad kohe praegu haiglasse testi saata, siis sealt ühtegi patuoinast veel välja ei kooruks.
- ehk siis teisisõnu, kulla mees, oma julgete sõnade eest tuleb ka vastutada
ühtlasi avaldan siirast kaastunnet mazzi emale poja ootamatu surma puhul,
ainult see saab olla põhjus, miks see küündimatu narkopropaganda siin veel ripub
Lihtne on öelda, et teeme seda ja teeme teist...aga päevas on ainult 24 tundi ja töötaja ei saa töötada 20 tundi 365 päeva aastas. Ei ole meil Abramovicheid kes pappi sisse topivad nii, et saaks palgata julmalt töötajaid igast x asju tegema. Me oleme siiski Eestis. Kui ma nüüd õigesti aru sain, siis selle va töögrupi mõte on üldse probleemide otsimine ML's...milleks seda vaja on? Mänguinspektorid on olemas kes peavad raportisse panema mängude kohta info ja karistusosakond tegeleb karistustega vastavalt nendele raportitele...probleem on aga selles, et ei karistata klubide rikkumisi, vaid ainult fännide tegemisi ja punaseid kaarte. Kui mõtlete seda narkoteemat siis selle jaoks on olemas politsei kes asjaga tegeleb mitte ei tegele sellega EJL. Kui mõtlete kihlvedusid siis sellega EJL niikuinii tegeleb ja ei ole vaja mingit eraldi komisjoni teha...lisaks ka politsei kuna ei ole lihtsalt reeglite rikkumine, vaid seaduse rikkumine. Või on vaja mängijatele seletada mida platsil tohib teha? Selle jaoks on klubid ja karistuskomisjon kes tegelema peab ja mängijad on piisavalt vanad, et endale aru anda. Iga klubi peab ise oma mängijaid õigele teele viima mitte mingi eraldi EJL loodud komisjon. Äkki teeme selle töögrupi ja paneme igale mängijale veel kohustuse iga aasta korra aru andmas käima, et mida ja miks tegi ja lugeda sõnad peale, et see ja see on paha-paha ja tee seda ja teist? Nagu õpetaks mingit väikest last. Või olen ma valesti aru saanud selle töögrupi tegemistest mida oodatakse? Ressursi raiskamine ja populism ütleks sellepeale kui olen sellest töögrupist õigesti aru saanud.
Kommentaar