Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • dareth
    praadimiskindel margariin
    • Dec 2003
    • 4295

Algselt postitanud kasutaja Mällar poolt
    Tsitaat teisest teemast

Kogu see asi on pöördvõrdeline niiet hoopis vastupidi, super, et klubi(väga tahaks öelda mitmuses) on aru saanud, et justnimelt kodukal(+sotsiaalmeedia kanalites) tuleb rohkelt informatiivset ja operatiivselt infot edasi anda - kedagi ei huvita ju veebileht, kus sisuliselt midagi ei toimu - ja rahva huvi on klubis toimuva üle kohe ka suurem.

Samas, on äärmiselt kummaline ja kahetsusväärne, et Teie klubi suurim üleminek tänavusel off-seasoni perioodil Kert Kütt'i näol, jäeti nagu täiesti tähelepanuta ja kogu uudis sellest päädis kõigest soccernetist refereeritud lühiartiklile, millel ka ühtegi täiendavat fakti ei täheldanud.
    Miks sa -romario- rolli üle oled võtnud?
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• PraS
      Riigireetur
      • Sep 2001
      • 7901

Algselt postitanud kasutaja dareth poolt
      Tegelt Mällar on -romario- varikonto!!!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

Algselt postitanud kasutaja football2u poolt
        Aitäh tagasiside eest! Eks me üritagi tagasisidest omad järeldused teha ja teinekord paremini teha. Jõudu ja jaksu!
        Respekt, ise veel nii noor, aga juba õppinud ära pressiesindaja kõige olulisema tööoskusse ehk vastata kriitilisele küsimusele sõnadega "parendame, arendame ja analüüsime".

Kommentaar

• -RoMaRiO-
          LWB
          • Aug 2006
          • 6997

Algselt postitanud kasutaja dareth poolt
          Usu või ära usu, aga ehk mõnele segasele peale minu läheb veel korda, kuidas ja kas kajastatakse kohalikku vutti. Elementaarne oleks, et kajastataks, aga noh palju lihtsam on mitte midagi teha, sest kedagi nvn ei koti, eks?

Kalju on sesmõttes väikese sammu pressitöö arengus edasi teinud, mis on väga-väga tore, nüüd kui hooaeg lähenes, tuleks üks käik veel juurde panna!

Kommentaar

• football2u
            Giornalista
            • Jun 2008
            • 4054

Minu eile lubatud suur uudis: Sergei Terehhov valmistub profikarjääri lõpetama

“Otsustasin pakkumise vastu võtta, kuna see on järgmine samm minu karjääris ning ega mul väga palju enam mängida pole – käesolev hooaeg on mulle profimängijana viimane,” avalikustas 36-aastane Sergei Terehhov klubi kodulehele.
            Minu silmis on tegu väga suure jalgpalluriga, kes on klubile oma kogemuste ja oskustega palju juurde andnud. Samuti on väga hea näha mehe ambitsioonikust jalgpallimaailmas, mille jaoks ta juba väikestviisi põhja alla laob. Kalju kaotab kindlasti ühe liidri ja suure kapteni. Olgu talle viimane hooaeg kuldselt mälestusväärne!
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

• Kuno
              Eesti koondislane
              • Apr 2003
              • 2270

Kusjuures kui leidub vabatahtlike kes soovivad Kalju tegemisi kajastada, siis andke aga märku ja saame asja veel paremaks teha.

Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
              Usu või ära usu, aga ehk mõnele segasele peale minu läheb veel korda, kuidas ja kas kajastatakse kohalikku vutti. Elementaarne oleks, et kajastataks, aga noh palju lihtsam on mitte midagi teha, sest kedagi nvn ei koti, eks?

Kalju on sesmõttes väikese sammu pressitöö arengus edasi teinud, mis on väga-väga tore, nüüd kui hooaeg lähenes, tuleks üks käik veel juurde panna!
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

• emergencyexit
                Meeskonnaliige
                • Apr 2009
                • 359

12 kuud testimist sai läbi! Eesti koondislane Tihhon Šišov sõlmis Kaljuga lepingu

ei kurda

Kommentaar

• Mister
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2009
                  • 2235

Ei ole nii!!!!! Wowowowowow!!!!!!!!!!!

Kommentaar

• Rein
                    Must puudel
                    • Feb 2005
                    • 12804

Algselt postitanud kasutaja emergencyexit poolt
                    12 kuud testimist sai läbi! Eesti koondislane Tihhon Šišov sõlmis Kaljuga lepingu

ei kurda
                    400 päeva on siis 12 kuud, ma mõtlesin, et ikka natuke rohkem, aga mida ka mina tean.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Mällar
                      ULTRAS
                      • Mar 2009
                      • 890

Oli ka juba aeg, härra. Kaua sa ikka ainult "koduklubi" Eesti koondise särgis vutti taod !

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

• -RoMaRiO-
                        LWB
                        • Aug 2006
                        • 6997

Hakkab looma, väga hästi hakkab.

Üks-kaks mängijat veel keskväljale ja tiim on pmst ideaalilähedaselt kompelkteeritud, tubli töö!

Kommentaar

• Blue Moon
                          Eesti koondislane
                          • Nov 2009
                          • 1059

Kas Garcia lahkub või jääb Kaljusse?

Kommentaar

• Kaspy
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2004
                            • 3521

Kelle koha Šisov ära võtab? Koogase?

Kommentaar

• ROOTSI KUNN
                              Eesti koondislane
                              • Sep 2001
                              • 6138

Huvitav küll ,kust need rahad võetakse ? Ega Tihhon pole vast mingi odav mees ja ega seal teisedki (Alo , Tarmo, Kristen ) just peotäie riisi eest ei tõmble .
                              Palju on Kalju eelarve , kes sponsoreerivad jne. Mitte ,et norida tahaks aga ikkagi huvitav teada ,kes tänapäeval eestis panustab jalpalli niivõrd suuri summasid .
                              FCF Forever

Kommentaar

• billy t
                                sibulakülast
                                • Sep 2007
                                • 820

Kalju on uus vana Levadia ja jumal tänatud, et on!
                                kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Töötlen...