Algselt postitas Mällar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMiks sa -romario- rolli üle oled võtnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustAitäh tagasiside eest! Eks me üritagi tagasisidest omad järeldused teha ja teinekord paremini teha. Jõudu ja jaksu!
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMiks sa -romario- rolli üle oled võtnud?
Kalju on sesmõttes väikese sammu pressitöö arengus edasi teinud, mis on väga-väga tore, nüüd kui hooaeg lähenes, tuleks üks käik veel juurde panna!
Kommentaar
-
Minu eile lubatud suur uudis: Sergei Terehhov valmistub profikarjääri lõpetama
“Otsustasin pakkumise vastu võtta, kuna see on järgmine samm minu karjääris ning ega mul väga palju enam mängida pole – käesolev hooaeg on mulle profimängijana viimane,” avalikustas 36-aastane Sergei Terehhov klubi kodulehele."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Kusjuures kui leidub vabatahtlike kes soovivad Kalju tegemisi kajastada, siis andke aga märku ja saame asja veel paremaks teha.
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustUsu või ära usu, aga ehk mõnele segasele peale minu läheb veel korda, kuidas ja kas kajastatakse kohalikku vutti. Elementaarne oleks, et kajastataks, aga noh palju lihtsam on mitte midagi teha, sest kedagi nvn ei koti, eks?
Kalju on sesmõttes väikese sammu pressitöö arengus edasi teinud, mis on väga-väga tore, nüüd kui hooaeg lähenes, tuleks üks käik veel juurde panna!
Kommentaar
-
Algselt postitas emergencyexit Vaata postitustInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Huvitav küll ,kust need rahad võetakse ? Ega Tihhon pole vast mingi odav mees ja ega seal teisedki (Alo , Tarmo, Kristen ) just peotäie riisi eest ei tõmble .
Palju on Kalju eelarve , kes sponsoreerivad jne. Mitte ,et norida tahaks aga ikkagi huvitav teada ,kes tänapäeval eestis panustab jalpalli niivõrd suuri summasid .FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar