Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Palju õnne Nõmme Kaljule
Te olite täna paremad, lükkasite hästi söötu, kasutasite võimalused ära ja lõite kaks kolli. Tublid olite ja õnnitlen.
Hakkas silma, et teisel poolajal väsisite. Siiralt loodan, et muretsete omale uueks hooajaks täiendusi sest, kes ei suuda kure vastu kahte poolaega mängida sellel pole MLi asja. Kahju, et nüüd MLis viis Tallinna satsi aga mis teha.
Soovin teile edu!Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Superluks, kasulik tulemus Eesti jalgpallile.
Loodetavasti saab Kalju veel häid täiendusi ning tuleval aastal hakkab vähemalt viienda koha eest võitlema!Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
NÕMMMMEEEE KALJUUUUUUUUUUU
suured tänud fännidele!!!! ilma teieta poleks me kindlasti võitnud!!!
nüüd anname kuuma!!!Kommentaar
-
KUULE PREILI!
Saa yle! iga kord kui sinu soov ei täitu ei ole vaja krigiseda! Tuli välja et kalju ON PAREM!
MEIE OLEME MEISTRILIIGAS!
kniks! meie tegime äraaaaa!!!!.Kommentaar
-
Hommik-karm ülestõus ja raske bussi peale minek.
Praamisõit-Kuressaare mängijatega väike ühis hommikueine.
Mäng-Kalju lihtsalt oli parem, paremini valmistunud ja kiire algusega tehti asi ära. Kalju fännid tegid 100 muule isikule tuule alla.
Tagasisõit-Oi kui karm.
Edasine-???Kommentaar
-
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Oleneb kus sa ise asusid. Meil asi toimis täna ilusti. Teid me ei kuulnudki enamasti.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.Brasiiliased jätsid väga halva mulje.Mina neid küll vaatama ei tuleks
Kommentaar