320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vpiigo Vaata postitust
    Saa ükskord juba üle sellest angelist-kui nii huvi on siis mine vaata mis seal toimub-kui kardad võta sõbranna kaasa ja kas sa tõesti arvad et kui oled roosas särgis siis saad angelisse 100 prossa sisse või-eksid noormees ja rängalt.

KUNOLE_ma olengi ikka suht suur
    Tuleksin korra veel selle teema juurde tagasi.
    Esmalt Angelist- mäletan eelmisest sügisest sellist korda kui nii mõnigi Nõmme Kalju mängija ei läbinud Angeli ukse taga nn. nägude kontrolli ja jäid ukse taha. Samas maailma parima amatöörklubi (FC S) pallivõlurid lasti ilusasti pidutsema. Järeldused võid ise teha.

Teiseks roosast värvist- eelmisel aastal oli karikamäng Kalju II ja FC S vahel ning enne seda mängu ütles härra Kaldma kes on Kalju abitreener, et roosa on pedede värv . Järeldused võid samuti ise teha
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Tuleksin korra veel selle teema juurde tagasi.
      Esmalt Angelist- mäletan eelmisest sügisest sellist korda kui nii mõnigi Nõmme Kalju mängija ei läbinud Angeli ukse taga nn. nägude kontrolli ja jäid ukse taha. Samas maailma parima amatöörklubi (FC S) pallivõlurid lasti ilusasti pidutsema. Järeldused võid ise teha.

Teiseks roosast värvist- eelmisel aastal oli karikamäng Kalju II ja FC S vahel ning enne seda mängu ütles härra Kaldma kes on Kalju abitreener, et roosa on pedede värv . Järeldused võid samuti ise teha
      Nüüd kus me kõik teame pedendusest, angeli uksepoliitikast ja roosast värvist võiks keskenduda jalgpallile

Kes tuleb homme Hiiule hirmu külvama? Järjest loe...

JA!

Kommentaar

Algselt postitas sanchez Vaata postitust

Kes tuleb homme Hiiule hirmu külvama? Järjest loe...

JA!
        Nõukogude jäänukid ikka veel käibes.

Eestlane ütleb ikka mina mitte JA.
        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

kas tuleb ka publikurekord??? narva muidugi ei ole just see sats kes võiks tuua ropult publikult, pigem toob roppu publikut

korralikult rahvast tuleb kindlasti ma usun

Edu kaljule!

Kommentaar

Kordamine on tarkuse ema, seega enne homset mängu väike meenutus ja stiilinäide

.
            "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

ÜHE VABALT VALITUD MÄNGIJA MÄNGUEELNE KOMMENTAAR: Ingemar Teever: “Nõmme Kalju kodumängud Hiiu Staadionil on lausa festivali hõngulised. Mängime Eesti parima jalgpallipubliku ees, kelleks on Nõmme Kalju fännid ja ainu-üksi juba sellepärast tahame kindlasti seda mängu võita! Ees ootab järjekordne lahing...”

Kütame kuuma!

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                ÜHE VABALT VALITUD MÄNGIJA MÄNGUEELNE KOMMENTAAR: Ingemar Teever: “Nõmme Kalju kodumängud Hiiu Staadionil on lausa festivali hõngulised. Mängime Eesti parima jalgpallipubliku ees, kelleks on Nõmme Kalju fännid ja ainu-üksi juba sellepärast tahame kindlasti seda mängu võita! Ees ootab järjekordne lahing...”

Kütame kuuma!
                Ingemar räägib kohe R2-s pikemalt (muusikast )

Kommentaar

kindlasti olen kohal

Kommentaar

Hoian Kaljule homme kõvasti pöialt ja olen loomulikult kohal ,kuna viimane kord olid Kalju toetajad meile l pöialt hoidmas ,kui me Sillamäega mängisime.
                    Täna pidid mingid Kalju reklaamid linnas olema .Kas keegi nägi? Ise linapeal pole käinud.
                    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas manifest Vaata postitust
                      Kordamine on tarkuse ema, seega enne homset mängu väike meenutus ja stiilinäide

.
                      kui juba kordamiseks läks siis

korraldame sambakarnevali staadionil

Kommentaar

Algselt postitas tiriam Vaata postitust
                        kas tuleb ka publikurekord??? narva muidugi ei ole just see sats kes võiks tuua ropult publikult, pigem toob roppu publikut

korralikult rahvast tuleb kindlasti ma usun

Edu kaljule!
                        No ma pakun et see publikurekord nende roppude taga pole vaid ikka tuleb rohkem kalju publikut kohale ja ongi publikurekord

Kommentaar

Narva on siiani tugevaim vastane ,kes Kaljul kodus on vastaseks olnud ja i oodata on tulist lahingut. Kalju võit oleks minu jaoks siiski veel üllatuseks.
                          Igatahes olete sümpaatia kuhjaga ära teeninud ja 100% teene on selles ,et Levadiaga viiki mängisite
                          p.s. Kardan ,et publikut tuleb rohkem kui kunagi varem.
                          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                            hea
                            Aga kui eelistad LIVE teemat, siis see on ületamatu..

Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Aga koguneme kl 11.30 Stereos ning 13.00 viib buss Hiiule. Olge kohal!

Kommentaar

äratus pandud juba

Kommentaar

Working...
                                X