Ma ka ei oska, sellepärast ei tulnud.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse

X
- 

Õnneks ei tulnud teised Kalevi fännid ka sinna kohale, ju kardsid ka, et ei oska viisi..Algselt postitas IndrekL Vaata postitustMa ka ei oska, sellepärast ei tulnud.

Kommentaar
 - 

Viimased uudised räägivad, et Kaljuga sõitis kaasa 15 toetajat. Kuna ise olen haigevoodis, siis teen väikest LIVE ülekannet Tartust
   Väravateni...

"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
 - 

Kalju koosseis siis selline: Lukk - Aruda, Margusonov, Kaukvere - Tšegodajev, Leetma, Tükk, Kask, Felipe - Teever, Mitt
Esimese viie minutiga Kaljul olnud juba 2 supervõimalust"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
 - 

Viimased uudised Tartust räägivad seda, et seis endiselt 0:0
Teeveril oli üks-üks väravavahiga ja Mittil ka super šants aga väravasse ei saa palli. MT pole eriti üle poolegi saanud"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
 - 

VÄRAAAAV !!!!
Felipe Nunes keerutab 16 kasti joonelt ilusa palli väravasse"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
 - 

Kui ei ole ikka mängu teema, siis peab mainima 1000. korda - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ive#post809105
Kommentaar
 - 

Minu meelest laiv ei ime. Väga produktiivne on kuulda infot otse sündmuskohalt. Igatpidi teretulnud. Eks see ole maitse küsimus, ühele meeldib, teisele mitte.Algselt postitas Jasper Vaata postitustKui ei ole ikka mängu teema, siis peab mainima 1000. korda - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ive#post809105

Kommentaar
 - 

no see kehtib juhul, kui keegi vahendab infot, mis kõigile niigi nähtav/kättesaadav on,Algselt postitas Jasper Vaata postitustKui ei ole ikka mängu teema, siis peab mainima 1000. korda - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ive#post809105
PETSINHO omab aga ülieksklusiivset ülevaadet mängust, mida keegi siin foorumis hetkel ei näe.
Kommentaar
 - 

Vahepeal siis niipalju, et Tšikile kollane ja karistuslöök MT-le aga see 25 meetrilt müüri. Tšiki ka välja ja Vasques sisse. Seis endiselt 1:0 Kaljule"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
 - 

Urmaril ka FCFi kodukal kõik kirjas.Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustno see kehtib juhul, kui keegi vahendab infot, mis kõigile niigi nähtav/kättesaadav on,
PETSINHO omab aga ülieksklusiivset ülevaadet mängust, mida keegi siin foorumis hetkel ei näe.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar