Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • almar
    Asjahuviline
    • Sep 2004
    • 235

eilsest mängust. polnud sellist uisutamist nagu viljandi vastu ja brassid said näidata oma osavust. esimene poolaeg oli kalju oma kuni 2-0 juhtimiseni. teine poolaeg kadusid kaljukad kaitsesse ja tammekas surus korralikult. haavistu peax veel puhkama veic, oma peatööga sai hakkama kuid ohtlikud söödud rikkusid kõik ära, andke talle veel puhkust. teine poolaeg oli täiesti käest ära, niimoodi ei saa kuidagi medalile, plats oli ok ja 2-1 tammekale teha on hirmuäratav, sest sellise mänguga ei jõua kuhugi, ootama nyyd siis sillamäe vastu mängu ää ja siis vaatame mis saab, kas oleme konkurendis või mitte
    maccari karistuslöök oli super, väravavahi mahamagamine kuid siiski ilusti nurka ja felippe pealöök ja oli teenitud võit olemas, haavistu mahaniitmine ja penalt oli küll kurja väärt, kuid pidaasid vastu, mitte nagu viljandi aeg et lasti lõpus viigivärav ära lyya.

Kommentaar

• boobek
      Eesti koondislane
      • Mar 2004
      • 2618

Algselt postitanud kasutaja almar poolt
      eilsest mängust. polnud sellist uisutamist nagu viljandi vastu ja brassid said näidata oma osavust. esimene poolaeg oli kalju oma kuni 2-0 juhtimiseni. teine poolaeg kadusid kaljukad kaitsesse ja tammekas surus korralikult. haavistu peax veel puhkama veic, oma peatööga sai hakkama kuid ohtlikud söödud rikkusid kõik ära, andke talle veel puhkust. teine poolaeg oli täiesti käest ära, niimoodi ei saa kuidagi medalile, plats oli ok ja 2-1 tammekale teha on hirmuäratav, sest sellise mänguga ei jõua kuhugi, ootama nyyd siis sillamäe vastu mängu ää ja siis vaatame mis saab, kas oleme konkurendis või mitte
      maccari karistuslöök oli super, väravavahi mahamagamine kuid siiski ilusti nurka ja felippe pealöök ja oli teenitud võit olemas, haavistu mahaniitmine ja penalt oli küll kurja väärt, kuid pidaasid vastu, mitte nagu viljandi aeg et lasti lõpus viigivärav ära lyya.
      Düsgraafia.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• willane
        Eesti koondislane
        • Sep 2001
        • 2235

veel täna hommikul kutsus Foorumi seinal olev ekraan kõiki 21.03 Tammeka-Kalju mängule

Kommentaar

• ROOTSI KUNN
          Eesti koondislane
          • Sep 2001
          • 6138

Algselt postitanud kasutaja oku poolt
          Kunn, et sa jälle jõusaalis nädalavahetuse pohmelle meenutades ei oigaks!
          Seekord lõppes kõik õnnelikult ja täna olin saalis parimas vormis
          FCF Forever

Kommentaar

• Kaspy
            Eesti koondislane
            • Jan 2004
            • 3521

Algselt postitanud kasutaja ROOTSI KUNN poolt
            Seekord lõppes kõik õnnelikult ja täna olin saalis parimas vormis
            Panid topelt rinnalt?

Kommentaar

• Silver
              Hevi rsk!
              • Nov 2001
              • 8086

Mira ja Murilo profiilid siis ka lisatud.

Kommentaar

• urmar
                Sõltumatu mõtleja
                • May 2005
                • 9315

Ma ei saa ikkagi aru, miks mängija ja muu kirjutise vahel suur valge ruum on jäetud? Ainult Novikovil pole seda tühja ruumi, aga temal pole ka pilti. Nagu ma aru saan, see tühimik ilmub sinna iseenesest, või äkki on see jäetud mängija isikliku sponsori reklaamiks?

Kommentaar

• MihkelHK
                  Asjahuviline
                  • Sep 2008
                  • 173

Sa urmar vaata parem flora.ee käkki ja siis tule tagasi kritiseerima.

Kommentaar

• urmar
                    Sõltumatu mõtleja
                    • May 2005
                    • 9315

Ega muud vastust poleks oodanudki.

Kommentaar

• eika
                      analrapist
                      • Mar 2004
                      • 13080

Omad vitsad peksavad

Kommentaar

• Maekas
                        The cake is a lie.
                        • Apr 2003
                        • 2041

Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
                        Ma ei saa ikkagi aru, miks mängija ja muu kirjutise vahel suur valge ruum on jäetud? Ainult Novikovil pole seda tühja ruumi, aga temal pole ka pilti. Nagu ma aru saan, see tühimik ilmub sinna iseenesest, või äkki on see jäetud mängija isikliku sponsori reklaamiks?
                        Kusjuures, mina oma Firefoxiga ei näe mingit tühja ruumi.

Algselt postitanud kasutaja MihkelHK poolt
                        Sa urmar vaata parem flora.ee käkki ja siis tule tagasi kritiseerima.
                        Uskumatult kohatu vastus muidugi.
                        "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

• urmar
                          Sõltumatu mõtleja
                          • May 2005
                          • 9315

U-19 Eliitliiga Kalju - FC Flora 2:3 (2:0)

Kommentaar

• Silver
                            Hevi rsk!
                            • Nov 2001
                            • 8086

U-19 Eliitliiga Kalju - FC Flora 2:3 (2:0)
                            Statistikat on ka pakkuda?

Kommentaar

• riido
                              ManU
                              • Jul 2006
                              • 214

24.03. 13.00 Nõmme JK Kalju - Tallinna FC Flora 2:3 (2:0)
                              Väravad: 19., 21. Silvestr Belozjorov - 59., 86. Karl Mööl, 82. Janno Roosimets
                              Hoiatused: 54. Denis Vnukov - 42. Erkki Junolainen, 64. Karl Mööl, 89. Janno Roosimets

Kommentaar

• viirus
                                Amatöör
                                • Feb 2008
                                • 115

oled sa kunagi mõnda süsteemi arendanud? Ma võin sulle pika loengu anda sel teemal, millest üks või teine asi põhjustatud on. Muidugi enamustele küsimustele leiaksid sa ka vastuse google.com-ist.
                                Ei maksa lihtsalt lampi hakata inisema, arendajal on prioriteedid. See pisiasi tõenäoliselt saab ka fixitud, kui tähtsamad asjad valmis on.

Kommentaar

Töötlen...