Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sattusin pooljuhuslikult Nõmme JK Kalju kodulehele ja tundsin huvi, et kes meeskonnas mängivad, aga esimese kahe sekundi jooksul hakkas kohe silma kaks viga. Lisatud ei olnud Janno Hermansoni ja eemaldatud ei olnud Liivo Leetmad. Koduleht pidi teil ju pidevalt uuenema ja sealt pidi uut infot saama, et see oleks üks suhtlusvorm fännide ja klubi vahel. Paistab aga sedaviisi, et läheb nii nagu paljudel eesti vutiklubidel kes oma kodulehekülge uuendavad iga hooaja alguses v.a siis liigatabel. Sry poisid-kaljufännid, aga see teie koduleht ei ärata niimoodi usaldust.
kodulehel on osad asjad jah sittasti, nagu ntx kaljuIII pole midagi põmst seal, kalju II kohta on ka eelmise aasta koosseis, ja shopShopi ka pole ikka!
aga muidu on kalju koduleht disainilt teistest üle, uudiseid tuleb ka pidevalt, ja mitte ainult liigamängude kokkuvõtted.
kodulehel on osad asjad jah sittasti, nagu ntx kaljuIII pole midagi põmst seal, kalju II kohta on ka eelmise aasta koosseis, ja shopShopi ka pole ikka!
aga muidu on kalju koduleht disainilt teistest üle, uudiseid tuleb ka pidevalt, ja mitte ainult liigamängude kokkuvõtted.
minu arvates see disain küll midagi nii üle pole - samasugune aegunud - kehvalt jälgitav, lihtsalt reklaami hakkab rohkem silma, kuid ma ei käi ju kodulehekülgedel reklaami pärast:P
minu arvates see disain küll midagi nii üle pole - samasugune aegunud - kehvalt jälgitav, lihtsalt reklaami hakkab rohkem silma, kuid ma ei käi ju kodulehekülgedel reklaami pärast:P
Kuuldavasti Florakad panevad ka varsti saidi ülesse. Vahepeal oli isegi testimiseks üleval olnud. Ise pole näind, kuid loodetavasti õnnestub paremini kui EJL värk
Viljandi suutis vaieldamatu liidriga viigi teha ja Kalju tartust napi võidu saada. Homme on tõetund käes, kuhugi enam taganeda pole ja Tuleviku vastu aitab ainult võit.
Ja fännid on ka ühtsemad, kui ei kunagi varem ja kuuldavasti lausa uue repertuaariga väljas seekord. Tundub, et elamus on garanteeritud.
"PETSINHO:.... Tundub, et elamus on garanteeritud."
Kulla kallis lugupeetud Peeter. Selline asi ei saa mitte teps tunduda. See ongi garanteeritud nähes pantrite viimaste mängude ühtekuuluvust ja 90. minutiks erimeelsuste unustamist. Homme teeme sellist müra, et Nikolai von Glehn hakkab isegi hauas end ümber pöörama, kuna ei saa enam magada.
"PETSINHO:.... Tundub, et elamus on garanteeritud."
Kulla kallis lugupeetud Peeter. Selline asi ei saa mitte teps tunduda. See ongi garanteeritud nähes pantrite viimaste mängude ühtekuuluvust ja 90. minutiks erimeelsuste unustamist. Homme teeme sellist müra, et Nikolai von Glehn hakkab isegi hauas end ümber pöörama, kuna ei saa enam magada.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar