Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Ballack ole inimene ja suuda end talitseda ning ära sõima teisi ebasündaste väljenditega. Soojalt soovitan sulle enam end mitte lolliks teha. Aga näiteks kaasfännile sa ka ei ütle ju " Hei Valge!!!"
    1) kui ma midagi ütlen siis ütlen otse välja ja ei hakka end tagasi hoidma.
    2) kui ma midagi halba ütlen siis seda põhjusega.
    3) miks ma peaks ütlema kaasfännile hei valge kui ma tean ta nime ja lisaks ka KÕIK teised on valged ehk siis ma ei saaks eristada konkreetset tegelast teistest fännidest?

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
      3) miks ma peaks ütlema kaasfännile hei valge kui ma tean ta nime ja lisaks ka KÕIK teised on valged ehk siis ma ei saaks eristada konkreetset tegelast teistest fännidest?
      Ütled sa inimesele keda sa ei tunne "Hei Valge?"????
      Ja miks sa pead siin foorumis kõiguaeg sõimama. Õpi oma närve kasutama. Miskipräast teised pole nii närvilised kui sina.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Ütled sa inimesele keda sa ei tunne "Hei Valge?"????
        Ja miks sa pead siin foorumis kõiguaeg sõimama. Õpi oma närve kasutama. Miskipräast teised pole nii närvilised kui sina.
        kui ma oleks öelnud sellise lause: "miks ma peaks klenski tapma kui ta HETKEL on vait ja pole tema möla ajalehes olnud" - kas sellepeale küsiksid sina minult: "tapad sa inimest kes ajab lolli ila???
        sinu jaoks vist on nii: miks ma peaks ütlema inimesele valge kui ma tean ta nime ja neid on palju = ma ütlen alati inimesele keda ma ei tunne "hei valge". eesti keele õppejõud oleksid kohe uhked nii loogilise mõtlemise peale.

enne kui jälle siin valetama hakkad võiksid end kurssi kõigega viia: ma ei sõima KOGUAEG!

sõiman ma siis kui mingi tegelane teeb selliseid valesid järeldusi mis on halvustavad kas minu või mõne mu sõbra suhtes või kui teadlikult sõimatakse või oma välja mõeldud "fakte" edasi antakse ja sellega halvustatakse.

kui sa ikka veel aru pole saanud või siis mõnest teisest postitusest pole lugenud siis minul ei ole sellist asja nagu rahu ja mina end tagasi ei hoia. mina ütlen kõik alati otse välja ja ei huvita mis edasi.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
          EDIT: rohkem ei kirjuta seda OT'd siia teemasse.
          10 tähemärgikest
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kuulge, tehke off-topicu alla 'ballacki-teema', siis ehk lõpeb see teiste teemade saastamine ära. Kaks modet ka veel!
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
              Kuulge, tehke off-topicu alla 'ballacki-teema', siis ehk lõpeb see teiste teemade saastamine ära. Kaks modet ka veel!
              Ma vaatan kah, et moded veel provotseerivad ka koguaeg.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Ma vaatan kah, et moded veel provotseerivad ka koguaeg.
                Kas te olete vennad?Või isa ja poeg?Armukesed?
                Katsuge oma kompleksidest üle olla ja endale selgeks teha,et kõik tsiteerimised ei ole provotseerivad (nagu siin mõni mees üritab väita)!
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                  Kas te olete vennad?Või isa ja poeg?Armukesed?
                  Katsuge oma kompleksidest üle olla ja endale selgeks teha,et kõik tsiteerimised ei ole provotseerivad (nagu siin mõni mees üritab väita)!
                  Kas sina provotseerid või oledki selline?

Kommentaar

tv 3 uudised

tvmk ei suutnud viljandi tuleviku vastu rohkemat kui 0:0 viik

ma ka ei annaks tvmk`le võitu

Kommentaar

Tegelt ei suutnudki! Karutoom suutis!

Kommentaar

me ei ole ei vennad, pojad ega ka armukesed aga kui mingid tüübid suudavad mingeid iks asju välja mõelda suvalistest asjadest nagu ajakirjanikud ikka siis on ikka asi väga ******.
                        ja nagu urmar ütles siis moded ise provotseerivad veel.

aga vähe teemasse kah et kuidas tvmk ka mängis? kes mängul käis võiks kirjeldada.

Kommentaar

verd! verd!

Kommentaar

Kui Tarukoom aitama pidi siis mängiti sitasti
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                              tv 3 uudised

tvmk ei suutnud viljandi tuleviku vastu rohkemat kui 0:0 viik

ma ka ei annaks tvmk`le võitu
                              Flora kodukas väidab, et TVMK võitis rimase 90 minuti väravast 1-0.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

No nüüd mul esmased emotsioonid vähe maha jahtunud ja võin vähe objektiivsemalt kirjeldada.TVMK oli muidugi parem, aga Tulevik tegi selle tasa armutu võitlusega. Paljud TVMK mängijad ja eesotsas treener ajasid terve mäng oma lolli venekeelset möla. Tohver tegi muidu hea mängu, aga jah selle viimase pudistas ära ja Rimas lõi selle kuseka ära. Üks on kindel- TVMKl pole see aasta Viljandis kerge olnud.

Kommentaar

Working...
                                X