Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ka TVMK-l on soov oma treeningbaas rajada : http://www.epl.ee/artikkel_304082.html
Täna võib uudiseid värskete meistrite kohta leida lausa igast lehest
Paadunud Flora supporterina olin eile muidugi löödud aga ,kui Eesti jalgpalli tervikuna vaadata siis peab muidugi mainima ,et Fanera võit tõi meie jalgpalli jällegi päris palju elevust. Fanera mängis tõesti sel hooajal stabiilselt ja oli heas füüsises. Kahju ,et UEFA sarjas ei suudetud oma ülekaalu põtrade MYPA vastu realiseerida. Kui vaadata ,et sommid said peaaegu alagruppi siis oleks see ka Fanerale jõukohane olnud.
Uus peatreener Bulavin tegi seda ,mida Ratnikov ei suutnud.Pani mehed uskuma ,et Levadiat on võimalik võita.Mäletame ju ,kuidas Fanera eelmisel aastal 2-0 eduseisust oskas hävida ja tol korral oli samuti võimalus meistriks tulla Järgmise aasta Meistrite Liigas mängimine sõltub aga kindlasti sellest ,kes neil jätkavad.Borissov on üsna vana ,Teever kipub läände,kuigi endal pole minu meelest veel taset.Neemelo on oma tagasihoidliku ja tööka suhtumisega kõigile eeskujuks .Vähemalt ei pasunda kogu aeg välismaale minekust nagu Teever. Bulavini meelest on Neemelo veel täielikult avanemata ja läheb aina paremaks.Kogenud spetsialisti sõnu võib uskuda ja see tähendab ,et kasvamas on jällegi üks tippmängija,kes võib tulevikus ka maailmas midagi ära teha ning Opile on vääriline järelkasv olemas. Mis aga peamine : kodune jalgpall toodab üha rohkem häid noormängijaid.
Igatahes palju õnne uutele meistritele. Loodame ,et klubi säilitab enamiku oma koosseisust ning isegi tugevneb ,et Meistrite Liigas midagi märkimisväärset korda saata.
Palju õnne Vineerikad. Teenitud võit on käes, nüüd ainult edasi. Eriti magusaks teeb selle võidu veel Neemelo läbiaegade edukama väravaküti tiitel. 40 väravat, keskpärane vennike sellega ikka hakkama ei saaks. Loodame, et ka koondises tema resultatiivsus paraneb.
Kahjuks ma eile statale ei jõudnud, aga hinges ei anna rahu need TVMK uued sallid, noh... Kas keegi teab, kust neid saaks ja mis hinnaga?
Nüüd võib juba rääkida! Fanera tellis mult sallid juba pea kolm nädalat tagasi ,kusjuures kiri oli Eesti Meister 2005 !!! Kujutage ette ,mis siis oleks juhtunud ,kui TVMK poleks meistriks tulnud .Kogus ikkagi üsna suur 250 tk. Aga läks õnneks.
Sallid on klubile üle antud ja küsima pead sealt tel: 6261 502 väljamüügi hinda ma ei tea aga pakun ,et kusagil 150 eek. Lähipäevil jõuavad nad ka ilmselt kaubandusvõrku
Tallinna Kaubamajas ,sporditarvetes on sektsioon ,kus on müügil kõik minu poolt valmistatud koondise ja Eesti klubide sallid.
Peale mängu värsked tshempionid väitsid, et juhtisid liigat juba esimestest voorudest alates. Aga mis meeskond asus sel hooajal peale esimest vooru tabeli esimesel real? Ning millisest voorust alates võis fanera end liiga ainuliidriks pidada, s.t. kui tal oli rohkem punkte kui teisel kohal asuval meeskonnal?
Peale mängu värsked tshempionid väitsid, et juhtisid liigat juba esimestest voorudest alates. Aga mis meeskond asus sel hooajal peale esimest vooru tabeli esimesel real? Ning millisest voorust alates võis fanera end liiga ainuliidriks pidada, s.t. kui tal oli rohkem punkte kui teisel kohal asuval meeskonnal?
uudishimu rahuldamiseks ja mälu värskendamiseks sai asja kohe uuritud-tõesti,üllatusmeeskond algul juhtis ja hiljem omavahelise mänguga(teise hästi alustanud meeskonnaga pandi vaekauss paika...ei hakka teistele huvilistele ette ütlema,äkki igaüks tahab ise uurida
Kommentaar