Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Interin kevään ohjelma muotoutuuFC Interin kevään ohjelma harjoitusotteluiden osalta on muotoutumassa. Joukkue kohtaa 16.2 Eerikkilän urheiluopistolla pelattavassa ottelussa virolaisen TVMK:n, joka juhli viime kauden päätteeksi Viron mestaruutta.
Päivää myöhemmin vastaan astuu Viron kakkosliigajoukkue Kalev Tallinn. Tähän otteluun runko kootaan pääsääntöisesti VG:n pelaajista.
Maalis-huhtikuun vaihteessa Inter matkustaa Ruotsiin, jossa tarkoituksena on pelata kaksi ottelua. Vastaan asettuvat 30.3 IFK Norrköping ja 1.4 Åtvidaberg FF. Molemmat joukkueet pelaavat Ruotsin superettanissa. Ruotsissa pelattaviin otteluihin voi vielä tulla muutoksia riippuen menestyksessä liigacupissa.
16.2 kello 12.30 Inter-TVMK (Eerikkilässä)
17.2 kello 14.00 Inter/VG-62-Kalev Tallinn (Eerikkilässä)
30.3 kello 15.00 IFK Norrköping-Inter
1.4 kello 13.00 Åtvidaberg FF-Inter
jalgpall on siiski meeskonnamäng ja seni kuni Ronaldinho siia ei satu ei ole ka meest kes üksi mängu ära teeks. TVMK oleks võinud siiski kuskilt Eestimaa metsadest uue Neemelo tõmmata.
Mille järgi see lätlane hea tundub?
Minu jaoks tõsine müstika, miks peaks siis niivõrd hea mees minema Kasahstani liigasse palli veertema, või nagu nüüd, Eestisse...
Mille järgi see lätlane hea tundub?
Minu jaoks tõsine müstika, miks peaks siis niivõrd hea mees minema Kasahstani liigasse palli veertema, või nagu nüüd, Eestisse...
kasahstanis makstakse suurt raha! ratnikovile tehti ka treeneri töö pakkumine sinna kenakse summa eest mille ta tagasi lükkas.....
statistika järgi on mees hea, ma sellest ei saa ka aru miks selline mees tuleb Eestisse?!?!?! müstika.....kui tugev on läti liiga üldse eesti omaga võrreldes?
Kommentaar