Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Ma tõin näite fännluse kohapealt, sellest võiksid sa ikka aru saada.
    Oli küsimus kas mõned lõpetaksid Flora fännamise, kui seal välismängijate protsent tõuseks üle viiekümne. Kas see juhtub või mitte sellest polnud juttu, samamoodi on arenguvärk hoopis teine teema. Ei ole vaja neid teemasid toppida sinna, kus sellest ei arutata.
    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
    I don’t care what you think of me!
    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Selge , minu viga. Aga vastus fänluse kohapealt on selge see , et klubivärve niisama lihtsalt ei vahetata. Aga õnneks ei tule sellist olukorda Floras kunagi. Ma vähemalt väga loodan.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas ugla

Nojah ma kohe ootasin , et keegi toob siin suurklubid näitena välja. Ei saa ikka sardelli ja suguelundit võrrelda eks. Eesti sugusel väikeriigil on vaja arendada oma mängijaid , mitte massiliselt sisse osta. Ja teades Flora eesmärke ei usu ma iialgi , et seal hakkab kunagi mängima 50% välismängijaid.

Lihtalt klubide eesmärgid on erinevad - ühel võtta selle aasta Meistritiitel , teisel on sihid natuke pikemad. Selles , et TVMK-l puudub(?) võimalus oma noori mängjaid arendada Florat nüüd küll süüdistada ei saa.
        kui tuuakse sisse, on mängijad väärt sissetoomist ning see tõstab liiga taset. Ma ei poolda massilist lätlaste kaasamist eesti liigas, aga paar mängijat tugevduseks pole üldse paha.

Offtopic, rohkem sel teemal sõna ei võta.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Savi ju. Sai lätakate ja leedukatega meistritiitel võetud. Floora poisid saidki kõvema vastasega mängida.

PS. noortetöö on ka TVMKl, TVMK II on muide Florast hetkel eespool.

Üldiselt aga naudin ma juba reedeseid napse.
          League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

L8puks siis ylepikkade aegade ka meile v6it ja seda siis Flora yle kuigi kui lugeda kommentaare siis oli ilusast m2ngust asi ikka v2ga v2ga kaugel aga kui nii saab teenitud oma 3 punkti siis vahet pole milline see m2ngupilt t2pselt oli.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

see on alles loosimise tabel ju...., krt ma juba rõõmustasin

The 2006/07 UEFA Champions League gets under way from 12.00CET on Friday with the draw for the first and second qualifying rounds.

Nyon stage
              It is little more than five weeks since FC Barcelona were crowned champions of Europe with a 2-1 win against Arsenal FC in the final at the Stade de France in Paris on 17 May. With the ticker tape barely settled after Barça\'s victory parade, the road to the 2007 showpiece in Athens will begin at UEFA headquarters in Nyon.

Seedings
              The first qualifying round draw, to be conducted by Jean Fournet-Fayard, member of the UEFA club competitions committee, and Michele Centenaro, UEFA head of club competitions, will feature 22 teams, all of whom are domestic title-holders. The matches will be played over two legs on 11/12 and 18/19 July.

Group stage goal
              The second qualifying round draw will take place from 12.15CET, with 17 sides entering at this stage and joining the eleven first qualifying round winners in 14 ties. The games will be played over two legs on 25/26 July and 1/2 August. The winners will advance to the third qualifying round, where they will be met by another 18 teams entering at that stage. The 32 clubs involved will then compete in 16 fixtures for the right to join the 16 automatic qualifiers in the group stage.

2006/07 UEFA Champions League
              First qualifying round draw
              First leg: 11/12 July
              Second leg: 18/19 July
              Seeded clubs Unseeded clubs
              NK Gorica (SLO) FC Shakhtyor Soligorsk (BLS)
              Myllykosken Pallo-47 (FIN) Cork City FC (IRL)
              Apollon Limassol FC (CYP) KS Elbasani (ALB)
              NK Široki Brijeg (BIH) FC Pyunik (ARM)
              FH Hafnarfjördur (ISL) FC TVMK Tallinn (EST)
              FHK Liepajas Metalurgs (LAT) Linfield FC (NIR)
              FC Sheriff (MOL) The New Saints FC (WAL)
              FC Sioni Bolnisi (GEO) FK Baku (AZE)
              FK Ekranas (LTU) F91 Dudelange (LUX)
              Birkirkara FC (MLT) FK Aktobe (KAZ)
              FK Rabotnicki (MKD) B36 Tórshavn (FAR)

2006/07 UEFA Champions League
              Second qualifying round draw
              First leg: 25/26 July
              Second leg: 1/2 August
              Seeded clubs Unseeded clubs
              FC Steaua Bucuresti (ROU) FK Mladá Boleslav (CZE)
              FC Dynamo Kyiv (UKR) SV Austria Salzburg (AUT)
              PFC Levski Sofia (BUL) MFK Ružomberok (SVK)
              Fenerbahçe SK (TUR) Winner of match 1
              FC Spartak Moskva (RUS) Winner of match 2
              NK Dinamo Zagreb (CRO) Winner of match 3
              FK Crvena Zvezda (SCG) Winner of match 4
              Heart of Midlothian FC (SCO) Winner of match 5
              FC København (DEN) Winner of match 6
              Legia Warszawa (POL) Winner of match 7
              Debreceni VSC (HUN) Winner of match 8
              Vålerenga IF (NOR) Winner of match 9
              FC Zürich (SUI) Winner of match 10
              Djurgårdens IF (SWE) Winner of match 11

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas gianluca

Mis mõttes? Postimees valetab või. Smuti nupp ütleb ju küll väga konkreetselt, et islandlased tulevad TVMKle vastu.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Nii CL kui UEFA Cupi loos toimub reedel kelle 12.00 CET, see mis postimehes toodud on algne klubide paigutus asetatud ja mitteasetatud satsidest.
                  http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=430842.html
                  Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Amadeus

Mis mõttes? Postimees valetab või. Smuti nupp ütleb ju küll väga konkreetselt, et islandlased tulevad TVMKle vastu.
                    Mhmh, minu pask
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Esimene sündmus Eesti klubijalgpallis sel hooajal, mis ärevaks teeb, on siis täna. Kl 13.00 algab UEFA CL loosimine. Arvaksin, et TVMK koduse vormi juures on suht võimatu loota miskit head (jälle), kuid sellegipoolest hea loos oleks imho kui vastane saaks olema Hafnarfjördur või Birkirkara. Naabritele eriti vastu ei saa ning lõunamaa tiimidele ammugi mitte, v.a. ehk siis see maltalaste tiim.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

TVMK v Hafnarfjördur! Esimene mäng Kadriorus, 11. või 12. juulil.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Nüüd tuleb loota, et äkki teises ringis saaks Heartsi vasta.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas gamer

Nüüd tuleb loota, et äkki teises ringis saaks Heartsi vasta.
                            Enne tuleb vast esimeses ringis oma vastane alistada. Alles siis võib Heartsistst unistada.
                            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mulle meeldiks kui Salzburg (Trapattoni & Matthäus) tuleks Tallinna, aga nad on \"unseeded\". Seega jääb ära. Hearts oleks kõige \"huvitavam\" ilmselt jah. Fenerbahce oleks aga eriti ränk katsumus.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Amadeus

Mhmh, minu pask
                                Või siis geniaalne lüke
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X