Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sedini kannatused jätkuvad:

Kohila vineerivabrik Baltic Panel Group esitas tööinspektsioonile taotluse, et saada luba poolte töötajate sundpuhkusele saatmiseks, Vene tollide tõttu tõusnud palgihind ja ehituslanguse tõttu vähenenud vineeritarvidus on seadnud tehase kahvlisse.

Ettevõttes töötab 130 inimest, kellest 64 plaanitakse sundpuhkusele saata.

Pjotr Sedinile kuuluvat vineerivabrikut juhib endine põllumajandusminister Tiit Tammsaar.

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

ei tea kas ka TVMK jalgpalliklubist midagi järele jääb?

Kommentaar

Algselt postitas tiiger555 Vaata postitust
        ei tea kas ka TVMK jalgpalliklubist midagi järele jääb?
        ma olen juba mitu aastat rääkinud,et kõige kasulikum oleks kui TVMK ja Ajax ühineksid.Muidu jäävad mõlemad veel pikalt virelema.

Kommentaar

Selle nädala "Den za Dnjom" nädalehes on olemas infot, et endine koondislane Kert Haavistu otsustas profikarjääri lõpetada.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
            Selle nädala "Den za Dnjom" nädalehes on olemas infot, et endine koondislane Kert Haavistu otsustas profikarjääri lõpetada.
            Tubli, oli mingit infot ka selle kohta, millal esimene inimene jõuab kuule või esimene eestlane tuleb 100 meetris maailmameistriks vms.?
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Ärge tehke nalja siin, mul tõsine hirm TVMK-ga. Kuidagi ei taha sealt tulla luba mul 4. liiga võistkonnas 1 mängija üleminekuks, kes kunagi mängis seal noortesatsis. Ei imesta kui mingit kasvatajaraha hakatakse veel tüübi eest nõudma

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                Ärge tehke nalja siin, mul tõsine hirm TVMK-ga. Kuidagi ei taha sealt tulla luba mul 4. liiga võistkonnas 1 mängija üleminekuks, kes kunagi mängis seal noortesatsis. Ei imesta kui mingit kasvatajaraha hakatakse veel tüübi eest nõudma
                mirko. nõutaksegi. ma käisin sõpradega ming aastakese mingis kahekümneviiendajärgulises vineeri noortesatsis. osalesime liigas, mingi b-vanuseklass, kuna treener oli vilets, vajus asi soiku ja lõpuks kadus grupp sootuks. läks veidi aega mööda ja mõtlesime in corpore kohaliku IV liiga satsi ehk saku jk-ga liituda. esteks oli räme keberniit üldse asja nii kaugele saada, et keegi meid nende kaartidega jutule võtaks, lõpuks taheti mingit raha ka. alguses vist 1000 per kärss, siis tingiti see vist ikka väiksemaks. suht mage olukord oli. ilmselt mingi suvalise vahelüli oma räkit.
                www.jalgpall.ee
                http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas lennu Vaata postitust
                  mirko. nõutaksegi. ma käisin sõpradega ming aastakese mingis kahekümneviiendajärgulises vineeri noortesatsis. osalesime liigas, mingi b-vanuseklass, kuna treener oli vilets, vajus asi soiku ja lõpuks kadus grupp sootuks. läks veidi aega mööda ja mõtlesime in corpore kohaliku IV liiga satsi ehk saku jk-ga liituda. esteks oli räme keberniit üldse asja nii kaugele saada, et keegi meid nende kaartidega jutule võtaks, lõpuks taheti mingit raha ka. alguses vist 1000 per kärss, siis tingiti see vist ikka väiksemaks. suht mage olukord oli. ilmselt mingi suvalise vahelüli oma räkit.
                  Ausalt öeldes oleks aeg ammu kohtusse minna ja see EJLi napakas üleminekusüsteem ära kaotada. Terves maailmas saavad kõik vabalt liikuda, kui leping läbi on, Eestis ollakse aga nagu pärisorjad.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    Ausalt öeldes oleks aeg ammu kohtusse minna ja see EJLi napakas üleminekusüsteem ära kaotada. Terves maailmas saavad kõik vabalt liikuda, kui leping läbi on, Eestis ollakse aga nagu pärisorjad.
                    tahtmine on taevariik...
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                      tunudvalt lihtsam on seda laenuna vormistada, kui hakata nendega mingist üleminekust rääkima. 3ndat hooaega oleme soccernetiga juba nii teinud ja ilmselt peab veel paar aastat tegema enne, kui rakendub ejli klausel, mille järgi võib noormängija vabalt liikuda siis, kui pole 3 hooaega kasvatajaklubis mänginud. täpset sõnastust ei mäleta, kuid midagi sellist oli.

ja ei ole see mingi vaheisikute räkit, vaid ejli üleminekureeglid, mille alusel on klubil õigus nõuda noormängija kasvatamise eest raha, kui mõni teine sats teda omale tahab.

Kommentaar

Tänud soovituse eest. Tuleb hooajaks laen teha siis, sest viimati oli ta regatud jah sinna 2a tagasi, aga noh, esialgu ootaks nüüd nende poolset tagasisidet, mailidele ka seal ei vastata.

Kommentaar

toetan kohtusse minekut
                          MIS KURADI DIKTATUUR SEE ON !!!????
                          kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Mis rahvas arvab ,kas fanera mängib selle hooaja ja selle koosseisuga ML-is lõpuni või jookseb põhisats palgavõlgnevuste tõttu laiali ja ML mängitakse lõpuni noortega?
                            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                              Mis rahvas arvab ,kas fanera mängib selle hooaja ja selle koosseisuga ML-is lõpuni või jookseb põhisats palgavõlgnevuste tõttu laiali ja ML mängitakse lõpuni noortega?
                              paberil on asi järgmine: kui klubi on pankrotis, siis ta ei saa mingi koosseisuga edasi mängida

elus pole aga asjad kunagi nii lihtsad kui paberil

Kommentaar

Kunn,tule mõistusele kuhu nad joosta saavad kui EJL asepresident võlga on.
                                Mis neist vaesekestest pärast järgi jääb?Ei hakka Pohlak nende mängijate
                                pärast Sediniga kemplema.Kui Levada nullis koondisele vajalikke mehi kas
                                siis keegi neid kaitses?

Kommentaar

Working...
                                X