Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oli kuulda "Me tahame väravat, me tahame väravat... jne"
oli kuulda ka "oleee ole.., TVMKAaaaaaaa (Nõmme Kaaaaaaalju, Nõmme Kaaaalju) TVMKaaaaaaaa".
Teised minu teada selliseid hüüdeid ei kasuta
"me tahame väravat" - alguse saanud koondise mängul, kahjuks on youtube maas, seega ei saa ka ühte video linki siia anda. lisaks on ka Pärnu karud seda veidi kasutanud ja ei ütleks, et selles osas Kalju pealt maha on vehitud.
"oleee olee" - no seda hüüet teadsin ma juba lapsepõlves.. aga mine tea, võibolla laulsid nõmme fännid juba enne sõda sedas?
"me tahame väravat" - alguse saanud koondise mängul, kahjuks on youtube maas, seega ei saa ka ühte video linki siia anda. lisaks on ka Pärnu karud seda veidi kasutanud ja ei ütleks, et selles osas Kalju pealt maha on vehitud.
"oleee olee" - no seda hüüet teadsin ma juba lapsepõlves.. aga mine tea, võibolla laulsid nõmme fännid juba enne sõda sedas?
veel mõni näide?
mõni arvab siin lihtsalt, et kuna teda enne eilset olemas ei olnud, siis üldse mitte midagi ei olnud
Kommentaar