Algselt postitas vandersell
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TVMK
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitust"me tahame väravat" - alguse saanud koondise mängul,
Kommentaar
-
Njah, eile domineeris TVMK terve mängu, kuid praaki oli liiga palju nagu Ratnikov ütles, nii kaitses kui ründes. Ekranase vastu on sellise mänguga suht raske välja astuda.
Rääkides Ekranasest, ega keegi ei tea, kes vastutab mängude üleviimise eest? Teisipäevane kohtumine üleviia Kuusalu staadioniule kell 18.00??? See on absurdne.
Kommentaar
-
Algselt postitas FBfan Vaata postitustNjah, eile domineeris TVMK terve mängu, kuid praaki oli liiga palju nagu Ratnikov ütles, nii kaitses kui ründes. Ekranase vastu on sellise mänguga suht raske välja astuda.
Rääkides Ekranasest, ega keegi ei tea, kes vastutab mängude üleviimise eest? Teisipäevane kohtumine üleviia Kuusalu staadioniule kell 18.00??? See on absurdne.
Pennu mis Bruno andis Konsa hüppe järel pole ma juba ammu näind. Oli võitlus kastis ja Konsa seljaga värava poole ja äkki otsustas hüpata väga koomiliselt ja pennu tuli. Lausa masendav mis vilet Bruno lasi. Ja see kuidas üks abikohtunik iroonitses Karini kallal pole ma ka kordagi näind. Üldiselt oli tore ja võrdne mäng esimesel poolajal, kuid ju pole Sillamäe füüsis veel nii heal tasemel, et tervet mängu sellisel tempol vastupidada.
Ahjaa unustasin. Taar ikka omas kenasti Terjat.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustEsimene pool oli kas võrdne või oli tsipa Sillamäe parem. TVMK jaosk tegi asja lihtsaks Sillamäe väravavahi apsakas kohe mängu alguses, kuid söödumäng mis näidati Sillamäe pallurite poolt esimesel poolajal oli lihtsalt fantastiline, kuid see polnd poolaja kõrghetk.
Pennu mis Bruno andis Konsa hüppe järel pole ma juba ammu näind. Oli võitlus kastis ja Konsa seljaga värava poole ja äkki otsustas hüpata väga koomiliselt ja pennu tuli. Lausa masendav mis vilet Bruno lasi. Ja see kuidas üks abikohtunik iroonitses Karini kallal pole ma ka kordagi näind. Üldiselt oli tore ja võrdne mäng esimesel poolajal, kuid ju pole Sillamäe füüsis veel nii heal tasemel, et tervet mängu sellisel tempol vastupidada.
Ahjaa unustasin. Taar ikka omas kenasti Terjat.).
Kommentaar
-
Käivad kõlakad, et sm. Sedini finantsraskuste tõttu on TVMK on sisuliselt pankrotis. Mängijad ja treenerid polevat mitu (5?) kuud palka saanud. Ilmselt on lähiajal oodata uudist, et palgalistele mängijatele antakse vaba voli uut klubi otsida, või siis halvema stsenaariumi korral loobutakse üldse osalemast.
Aga eks vähemal või rohkeml määral on rahahädas kõik ML klubid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar