Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Juhul kui TVMK kaob, siis kõige rohkem sellest kaotab Eesti jalgpall.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei Rein - kõige parem on kui on Flora, kes on ju alati meister. Siis Levadia, kelle fänne alati köiges süüdistada saab. Kalju, kes on lihtsalt muhe ning Pärnu, kes on nagu väikevend, kellele keegi kunagi halba ei taha.
      Hurraa - Eesti Meistriliiga

Kommentaar

aga andke/annetage siis Sedinile raha, kui tahate, et klubi ML-s püsiks.
        Siis saate ise kaaluda, kumb kaotus suurem on- raha, mida raatsite annetada või TVMK kadumine.

Kommentaar

Minu on kahju vaid Ratnikovist ja loomulikult ka mõnest mängjast ,kes on selles klubis väga kaua mänginud näit. Borissov. Raika on tark ja sümpaatne nii inimesena ,kui treenerina aga külll ta omale Eestis tööd leiab.
          Fanerast ,kui klubist oli mul isegi kunagi positiivne arvamus aga kui ikka Eesti mõistes üsna suure rahaga midagi teha ei osatud siis parenm kui nad kaoksid. Ega elu tühja kohta ei salli ja küll võtab keegi nende koha üle.
          Aga muret teeb hoopis Eesti jalgpalli üldine areng ja tase. Klubide rahakotid jäävad aasta aastalt kõhnemaks ja uusi sponsoreid ei ole näha. Ka teistes suuremates linnades ei ole midagi oluliselt muutunud .Tartus küll tehti uus staadion ja seegi veel poolik aga juba küsib linn mängude eest 6 kilo( võrdluseks Kadriorg 7 kilo) aga vahe on ikka suur kas mängid tribkadega staadionil või iilma. Aga Tartus oleks võibolla kümme korda rohkem vaja näiteks korralikke treeningtingimusi ( 6 murukattega harjutusväljaku näol).
          Praegu mattis linn 20 milli sinna alla aga ,kus siis treenida saab? Ja koondise mänge ikkagi pidada ei saa.
          See ,et siin lehed pahadest fännidest psandavad on kõik huinjaa. Tegelik jalgpalli olukord huvitab väheseid ajakirjanikke. Kõik need ajuvabad Reporterid ja TV-3 mõtlevad vaid oma kasumile aga ,mitte jalgpalli peale.
          Kui näiteks riik oleks sama agar jalgpalliga tegelema nagu Eesti märulipolitsei
          ,siis oleks me juba ammu mõnel finaalturniiril.
          FCF Forever

Kommentaar

nõus. vägisi klubi hoida ei saa, kui omanike huvi või raha pole.
            mängijad leiavad endile koha ning toimuvad liikumised järgmiste klubide vahel.
            elu läheb edasi.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Minu on kahju vaid Ratnikovist ja loomulikult ka mõnest mängjast ,kes on selles klubis väga kaua mänginud näit. Borissov. Raika on tark ja sümpaatne nii inimesena ,kui treenerina aga külll ta omale Eestis tööd leiab.
              Fanerast ,kui klubist oli mul isegi kunagi positiivne arvamus aga kui ikka Eesti mõistes üsna suure rahaga midagi teha ei osatud siis parenm kui nad kaoksid. Ega elu tühja kohta ei salli ja küll võtab keegi nende koha üle.
              Aga muret teeb hoopis Eesti jalgpalli üldine areng ja tase. Klubide rahakotid jäävad aasta aastalt kõhnemaks ja uusi sponsoreid ei ole näha. Ka teistes suuremates linnades ei ole midagi oluliselt muutunud .Tartus küll tehti uus staadion ja seegi veel poolik aga juba küsib linn mängude eest 6 kilo( võrdluseks Kadriorg 7 kilo) aga vahe on ikka suur kas mängid tribkadega staadionil või iilma. Aga Tartus oleks võibolla kümme korda rohkem vaja näiteks korralikke treeningtingimusi ( 6 murukattega harjutusväljaku näol).
              Praegu mattis linn 20 milli sinna alla aga ,kus siis treenida saab? Ja koondise mänge ikkagi pidada ei saa.
              See ,et siin lehed pahadest fännidest psandavad on kõik huinjaa. Tegelik jalgpalli olukord huvitab väheseid ajakirjanikke. Kõik need ajuvabad Reporterid ja TV-3 mõtlevad vaid oma kasumile aga ,mitte jalgpalli peale.
              Kui näiteks riik oleks sama agar jalgpalliga tegelema nagu Eesti märulipolitsei
              ,siis oleks me juba ammu mõnel finaalturniiril.
              Peaasi,et andekad Jegorov,Paponov ja muud sellid kaduma ei lähe

Kommentaar

Tartu staadion tehti kergejõustiku tarbeks,trenne seal peal ei ole,seepärast
                julgen väitaniimoodi.

Kommentaar

Offtopic, aga kui Esiliiga+ Meistriliiga + trennid siis varsti oleks see staadion perses ka. Enne õppigu eestlased staadioneid hooldama, siis koormus peale.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    Peaasi,et andekad Jegorov,Paponov ja muud sellid kaduma ei lähe
                    Aamen selle peale, Mašitsev ja Dmitrijev ka. Paponovist ja ülejäänutest suht pohhui, mõne erandiga

Kommentaar

Täna JK Tallinna Kalev - FC TVMK, TVMK-l kindel võit ?

Kommentaar

Ma panustaks viigile.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

kell 17.00 Kalevi Keskstaadion (Staadioni 3, Tallinn)
                          JK TALLINNA KALEV - TALLINNA FC TVMK 2:2 (1:1) LÕPPSEIS

Kommentaar

Haha, et nüüd siis viimast palka saada, siis peavad kutid mängu meelega ära andma.

Sorri kui puusse panen, olen kindel et Kalev mängis endakohta väga ilusa kohtumise.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                              Haha, et nüüd siis viimast palka saada, siis peavad kutid mängu meelega ära andma.

Sorri kui puusse panen, olen kindel et Kalev mängis endakohta väga ilusa kohtumise.
                              Unibet, unibet, unibet
                              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

T.kalevi ja TVMK mängu pildid
                                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Working...
                                X