Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Hooaja alguses, kui toimus Sportlandil Infonet - Tammeka, siis sai paar sõna juttu Babakiga räägitud ning Pato kohta ütles, et ta tuleb suvel tagasi. Osaliselt kogemusi ja vormi saama ning Tammekasse naastes hakkab paugutama. Kuid see jutt oli kõik hooaja alguses, eks ole näha mis saama hakkab.
-
See on nii kahe otsaga asi. Ühelt poolt olen ma rõõmus, et tal seal hästi läheb, teisalt olen kuradima kurb ja vihane...Miks kuradima pärast ta ikkagi lasti sinna? Ma saan aru, et asi võib rahas olla ja ongi rahas, eriti kui trasnfermarketi andmetel on tema väärtuseks 300k(Ojamaa 450k/€), aga kui reaalne see summa seal on? Kui reaaalne on üldse, et Kreeka klubilt saaks mingisugust raha tagasi?
Ta oleks saanud siin kindlasti veel rohkem ära teha. Isiklikult need mängud, mis ma teda mängimas nägin võib vist öelda, et konkurentsitult parim ründaja, keda mina oma fänningu ajal Tammekas näinud olen. Ja ta oli ju kõigest olnud võõras keskkonnas mõned mängud, kindlasti oleks asi olnud Uwe`ga sellel aastal veelgi parem.
Temaga ilmselt ei oleks meil hetkel probleeme väravate löömisega. Aga oleksid on pahad poisid, mina kui fännina, jättes välja kõik rahalised pooled loodan, et Pato tuleb peale laenu lõppu tagasi. Ja hakkab paugutama siin kuis noor nugis ja leiamegi ennast vähemalt 6. positsioonilt
Leave a comment:
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustNatukene Pato ja Kreeka kohta. Ootan huviga, et kas naaseb Tammekasse või jääb Kreekasse.
http://www.soccernet.ee/tammeka-rund...reekas-tegusid
Leave a comment:
-
Natukene Pato ja Kreeka kohta. Ootan huviga, et kas naaseb Tammekasse või jääb Kreekasse.
Leave a comment:
-
Jätkem korraks muruga temaatilised jutud, mis on üksnes masendavad ja sarnaselt Kristjan Tiirikule, kelle videointekas oli lõbus ja lustlik... On TT.eu`l intekas Mikk "Migur" Valtnaga Teile serveeritud, mille kohta võib öelda, et on samuti lustlik ja saab nii mõndagi teada!
http://toetantammekat.eu/index.php/a...-enam-ei-laehe
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustÜlikooli staadion peaks ju kuuluma ülikoolile mitte linnale ning selle eest oleks pidanud renti maksma. Ma saan aru muru teemast, aga staadioon kuulub linnale ja linnas tegeletakse ka muude aladega kui Jalgpall ning kõigil on õigus seda kasutada. Jutt oleks teine kui staadion kuuluks Tammekale.
Esiteks - Tamme staadion on SA Tartu Spordi hallata ja linna omand. Seega ühisvara, mille kasutamise hinnad ja korra määravad (SA ja linnavalitsuse) spetsialistid ja (linnavalitsuse ja volikogu) poliitikud. Kui kellelgi tuleks mõte, et teeme Tamme murul rammumeeste võistluse (nagu taas ETV-s näidatud doki kohaselt omal ajal Kadrioru staadionil tehti), siis mõne inimese nõusolekul seda ka teha saab. Kui keegi tahab, et Tamme peamurul ainult jalgpalli mängitaks, siis mõne inimese nõusoleku olemasolul võiks ju ka nii olla.
Teiseks (ja esimese punkti jätkuks): Tammeka maksab Tamme staadioni muru nagu kõikide teiste treeningväljakute kasutamise eest renti. Piltlikult öeldes on kehtestatud mängureeglite kohaselt kvaliteetne muruväljak koos juurde kuuluvaga teenus, mida klubi ostab. Katkine murukate on seega kehv või poolik teenus.
Seega on jalgpall, Tamme muru ja Tammeka siin Emajõe kallastel ühtviisi nii emotsionaalne teema, kui ka bürokraatlik-kliiniline eelarvepidamine. Mõlemal poolel on selles loos omad ivad.
Aga minu enda ehk isiklik soov on see, et kui muru on puru, siis sellest vähemalt räägitaks ja et jalgpall ütleks välja, et see pole okei, kui linna ainus normaalne muruväljak ära tambitakse. Muidu vaadatakse avalikkuses, et näe, vennad ei tõsta kisa, polegi probleemi. Tegelikult on probleem, iseasi, kas ka kiireid lahendusi
* Ülikooli staadion - seal on küll muru, ent tribüün on kahjuks täiesti amortiseerunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustIlma mingeid detaile teadmata tulistan puusalt, et linn oli ürituse üks sponsoritest aka Tamme staadion saadi tasuta. Ülikooli staadion peaks ju kuuluma ülikoolile mitte linnale ning selle eest oleks pidanud renti maksma. Ma saan aru muru teemast, aga staadioon kuulub linnale ja linnas tegeletakse ka muude aladega kui Jalgpall ning kõigil on õigus seda kasutada. Jutt oleks teine kui staadion kuuluks Tammekale.
Leave a comment:
-
Ilma mingeid detaile teadmata tulistan puusalt, et linn oli ürituse üks sponsoritest aka Tamme staadion saadi tasuta. Ülikooli staadion peaks ju kuuluma ülikoolile mitte linnale ning selle eest oleks pidanud renti maksma. Ma saan aru muru teemast, aga staadioon kuulub linnale ja linnas tegeletakse ka muude aladega kui Jalgpall ning kõigil on õigus seda kasutada. Jutt oleks teine kui staadion kuuluks Tammekale.
Leave a comment:
-
ülikoolil on ju suur statka koos tribüünidega, kus jalkat ei mängita.
nahui see seal üldse on.
juba jõuti ette...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNoh, ülikooli staadion? Seda muru üldiselt ei kasutata, vist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustSeal ei ole ju (arvestatavat) tribüüni.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitust30 m muruväljakust eemal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKunstmurul kus? Annelinnas? Üldiselt ei ole maailm nii must valge nagu te siin kujutate. Seekond lihtsalt shit happens. On juhtunud varem ja juhtub tulevikus. Tuleb lihtsalt ära kannatada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJa kuidas see sama hea on? Need võimlejad oleks võinud sama hästi oma trikke näidata kunstmurul. Milleks on vaja pärismuru rikkuda?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: