Algselt postitas manni
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Ma saan aru, et päris üks ja sama vigastus ei olnud, aga kõik olid sama jala põlvepiirkonnaga seotud. Kui ma ei eksi, siis oli Maidol Pärnust lahkumise järel neli operatsiooni, neist kaks siis viimase Tammekas veedetud aasta jooksul. Eelmisel aastal läks tal jalg katki varakevadises liigamängus Annelinna kunstmurul, nüüd vist trennis Tamme varakevadisel kunstil. Eelsoodumus + kehvad jäised kunstmurud? Hirmus kahju, aga Maido on noor mees, jõuab igasugu asju veel teha!
-
HÜVASTIJÄTT SUURE VUTIGA: Maido Pakk: "Mul on kahju, et nii läks."Algselt postitas manni Vaata postitustAsjaga rohkem kursis inimesed. Kas on ka ülevaade Maido vigastustest. Mis mängust sai alguse mis vigastus. Kas hilisemad vigastused on omavahel seotud? Kas ei ole korralikult välja ravinud jne. Saan aru, et peamiselt põlvedega/põlvega?
Muus osas aga: Tammekaga liitub Kongo kaitsja Yannick Mbemba
Leave a comment:
-
Asjaga rohkem kursis inimesed. Kas on ka ülevaade Maido vigastustest. Mis mängust sai alguse mis vigastus. Kas hilisemad vigastused on omavahel seotud? Kas ei ole korralikult välja ravinud jne. Saan aru, et peamiselt põlvedega/põlvega?
Leave a comment:
-
- Aasta eest valvas Tammeka väravat sakslane Michael Kaltenhauser ja eelmise hooaja tulises lõpus Andrus Lukjanov. Seda Meistriliiga hooaega alustas Tammeka väravasuul aga vahehooajal Tartuga liitunud 24-aastane Kaido Koppel. Koppel:"Tartus on natuke liiga pehmed ja uimased inimesed minu jaoks. Aga vahelduseks on hea rahulikumas linnas elada. Kuna siin on igavam, siis ongi hea treeningutele keskenduda!" Tammeka esikinnas Koppel: "Me oleme jalgpallurid ja meil on vaja korralikke jalgpalliväljakuid."
- Praeguse seisuga on Tammeka fänkond tulemas ühes või teises koosseisus Tallinna:
* R 26.04 vs Flora PL 8. voor
* T 30.04 vs Kalju Tipneri karika 1/2-fin (sinna läheb Tartust ilmselt ka fännibuss, teave lähiajal)
Ma palun mõlemal juhul võtta minuga ühendust Tallinnas baseeruvatel Tammeka poolehoidjatel-fännidel, kellega mul pole veel kontakti: koondame ridu ja ko-opereerume!
Leave a comment:
-
siin on liikuvas pildis Tartu Tammeka-2 - Viljandi Tulevik 4:0 kohtumise (14.04.2013) väravad ja momendid:
Leave a comment:
-
Kus lumi aeglaselt sulab, seal mängib Tammeka suvel kuu aega järjest kaks korda nädalas. (Tõrvandi)
Leave a comment:
-
Kui Tammeka mängudega kodusele murule jõudis, oli meistriliiga hooaeg juba lõppenud. (Vilsandi)Algselt postitas collins Vaata postitustReedel mangitakse Tammel?
Leave a comment:
-
Pakist on paganama kahju, see on tal nüüd paganteabmitmes põlvevigastuse nahka läinud hooaeg.
Leave a comment:
-
Sekka üks kurvem teadaanne ka; Maido Pakki põlvevigastus nimelt osutus sedavõrd tõsiseks, et sellel hooajal on jalgpallimängimisega paraku kriips peal ka.
Leave a comment:
-
Mängupraktika saab kõvasti kannatada. Duubli ja muude madalama liigade õlisatsidega pole keskendumine ja emotsioonid samasugused nagu mängida punktide eest. Loodame, et mehed on vähemalt füüsiliselt ja vaimselt ülitugevad hetkel.
Leave a comment:
-
Tamme staadion on jälle 30cm igikeltsa all
Panime hoopis rahad kokku ja müüsime maise vara, saatsime härra Siim Kera jalgpallireisile Belgiasse ning dokumenteerisime juhtunu:
"SIIM KERA REISIKIRI: Kebab, tabloo ning trammiliin"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: