ma ka arvasin, et vähemalt keskööni sõidavad täistunniekspressid, aga osad baarid on igapäev kella neljani lahti(laupäeval kuueni), fasters muidu 24 h, ja suine aeg ka, et soovitan siis öö läbi mängu tulemust tähistada ja hommikul 6:40 rongiga taanduda.
tallinna trettide ajal vähemalt siukest taktikat kasutatud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
02:50 läheb ka buss. Kohalikud pullid tutvustavad senikaua linna
Lisaks variant mängult varem jalga lasta, on semulas kommuun Tallinn-Tartu-Tallinn. Aga see on küll kriminaalne, et 10-11 aeg Tartus Tallinna bussi ei lähe.
Leave a comment:
-
Alati on võimalik mõne fänni juures ööbida. Mõistagi, selleks peab sektorisse tulema ja häälepaelu kulutama.
Sinistelt ja valgetelt tubli töö, arvasin juba, et tulebki ära, aga Aidara ikkagi suutis ära laksutada. Huvitav, mis kehaosaga Ivanova värava koksas? Eeldan, et jalg või pea ei saanud olla. Kopigaga või oopistükis vatsaga?
Ootame/ootan juba huviga Aidarat Tartusse, eelmine aasta oli temaga väikene intsident, kui turvatöötajad pidid teda kinni hoidma, sest keegi kaasfännidest olevat teinud Temakese sõnul ahvihäälitsusi, võta näpust, kas see nii ka oli. Aga sektoris olles oli ikka kuradima hirmus, mõelgem ise, kui 180+cm pikk lihamägi liigub sinu poole kui keravälk ja tahab sulle kolakat anda. Suust tuli ka kuldne slogan, mida meenutame siiani, kui Aidara nime mainitakse: "White sh*t"...
Leave a comment:
-
Mäng algab Tammel kell 19:30, viimane buss lahkub Tartu bussijaamast Tallinna aga 21:00. Raudteejaam oleks isegi lähemal kui bussikas, aga viimane rong stardib juba 18:14. Ning lennukid ka vist enam Tartu ja Tallinna vahet ei lenda, nii et rohkem ühistranspordi võimalusi nagu pole.Algselt postitas zelee Vaata postitustNo ega ometi bussid ju ei sõida Tallinna ja Tartu vahel õhtul. Tegelikult sa lihtsalt ostsid põhjuseid miks mitte mängule minna
Leave a comment:
-
No ega ometi bussid ju ei sõida Tallinna ja Tartu vahel õhtul. Tegelikult sa lihtsalt ostsid põhjuseid miks mitte mängule minna
Leave a comment:
-
Täna oleks Tartu tulnud, aga sealt ei saa kuidagi pealinna tagasi vist, kui mäng hakkab 19:30? Mõelge selle peale tulevikus, et inimesed jõuaksid sealt Tartust koju ka
E: natuke vale klubi teema küll, kuid põhimõte jääb samaks
Leave a comment:
-
No kurat, mäng, mille kohta Uwe ütles, et ta pole kümme aastat sellist näinud... Ja meist keegi ei näinud seda. Karm.
Uwe:
"See oli nagu 10-raundiline poksimatš. Pidevalt käisid rünnakud ühe värava alt teise alla ja tugevad mees mehe vastu võitlused. Pole ammu sellist mängu näinud, oma viimase kümne aasta jooksul." - jktammeka.ee
Andre Paju kuulus eile juba 5. korda sel hooajal paremkaitsjana algkooseisu:
"INTERVJUU: Andre Paju: ma pean näitama, et väärin põhikoosseisu kuulumist."
Algasid reklaamtegevused meie järgmiseks kodumänguks: eriti haruldasel mänguplakatil on seekord nii Tammeka fännid kui Rauno Tutk. Sellest plakatist saab kollektsionääride maiuspala
PILTUUDIS: Tammeka vutipublik jõudis mänguplakatile
Leave a comment:
-
Ma mängu ei näinud, kuid punkt Sillamäelt on igati hea tulemus. Keegi ehk kommenteerib mängu pikemalt?
Leave a comment:
-
Keegi Tallinnast Sillamäele plaanib täna minna? Soccerneti püstolreporterid vms?
Leave a comment:
-
Selleks, et Tammekal oleks maailma parim fännisall, küsime oma fänniperelt nõu. Milline sallikavand on teie lemmik?
SALLIKAVANDID - VAATA JA HÄÄLETA!

Kes Facebook'is kontot ei oma, siis oma lemmikvariandi poolt võib hääletada ja kommentaare saata ka meilitsi: kalle@jktammeka.ee
Leave a comment:
-
Sealt näha, et nad on Kongo kodakondsed, tasub vahel vaadata ja kontrollida.
Leave a comment:
-
Jeerum, pole isegi aimu, et kuidas nii. Aitäh.Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustTere... Ühinen kiitustega ilusate programmide puhul, aga siiski ei saa jätta tõrvatilka meepotti poetamata - Martin, minu teada on Mbemba ja Mboungou siiski pärit Kongo Vabariigist, aga Sinu pildite juures olevate lippude järgi tundubm nagu oleksid Gaanast... Pisiasi ehk, aga siiski
Leave a comment:
-
See on tõesti pakk, sest just kava pealt ma saingi teada, et nad GaanastAlgselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustTere... Ühinen kiitustega ilusate programmide puhul, aga siiski ei saa jätta tõrvatilka meepotti poetamata - Martin, minu teada on Mbemba ja Mboungou siiski pärit Kongo Vabariigist, aga Sinu pildite juures olevate lippude järgi tundubm nagu oleksid Gaanast... Pisiasi ehk, aga siiski
Leave a comment:
-
Tere... Ühinen kiitustega ilusate programmide puhul, aga siiski ei saa jätta tõrvatilka meepotti poetamata - Martin, minu teada on Mbemba ja Mboungou siiski pärit Kongo Vabariigist, aga Sinu pildite juures olevate lippude järgi tundubm nagu oleksid Gaanast... Pisiasi ehk, aga siiski
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: