Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas 665 Vaata postitustWill the first home game be broadcasted live on the Tammeka homepage?
http://www.jktammeka.ee/klubi/livetv/
Leave a comment:
-
Algselt postitas mg Vaata postitustseda et, mul siin tekkis kummaline küsimus
miks Tammeka enda kunstmurul ei mänginud kevadel?
mis standarditele see siis ei vasta?
küsisin sellepärast, et welco näiteks marurahulikult kolis sinna üle. ise mäletan, et see olla väiksem olnud standardmõõtmetest, aga siis ei tohiks seal ju üldse liigamänge pidada.
Leave a comment:
-
seda et, mul siin tekkis kummaline küsimus
miks Tammeka enda kunstmurul ei mänginud kevadel?
mis standarditele see siis ei vasta?
küsisin sellepärast, et welco näiteks marurahulikult kolis sinna üle. ise mäletan, et see olla väiksem olnud standardmõõtmetest, aga siis ei tohiks seal ju üldse liigamänge pidada.
Leave a comment:
-
Will the first home game be broadcasted live on the Tammeka homepage?
Leave a comment:
-
Põhimõtteliselt võib nüüd öelda, et Tammel on tehtud ettevalmistused ja loodud eeldused, et me näeks homme Tammel uusi spetspileteid, uut ekraanigraafikat ja väga vahvat poistekoori. Kuuleb ka uut helikujundust. Livestream tuleb ka väga suure tõenäosusega. Vahvaid fänne, palju publikut ja ilusat ilma näeb ka, ehkki viimase kahe osas teame kindlalt siis, kui lõpuvile on kõlanud
Mängueelsed raadiointervjuud:
- Tiirik ja Tutk: kõige kiiremad on Tenno ja Fernandes, kõige usinam aga klubi mäned˛er!
- Prempeh ja Mboungou: me vajame tartlaste tuge, see on meile väga oluline!
Kihvt koor:
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kalju-Tammeka mäng ka täispikkuses üleval
Leave a comment:
-
Nii küll palli vastase kasti ei saa.
Väga lahe üritus muidu, kiitus!
Leave a comment:
-
Laupäevane emajõe trall:
Kõik on oodatud esimesele kodumängule! Tuleb väärt reede
Kalju fännid lubasid ka kohal olla
Leave a comment:
-
-
Miks eelistatakse Ivanovi Fernandesele. Nii palju kui mina näinud olen, on võõramaa poiss märksa asjalikum üksiku ründajana, kuigi viimane teravus jääb ehk natuke vajaka. Ivanov seejuures on oma puudetega vaid negatiivsest küljest meelde jäänud, kui Transi vastu värav välja arvata. Ning miks Tamm pingile jäetud?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: