Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nonoh
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust

Vaatasin mingi 10minti lõpust ja kui see on ajaloo tugevaim premium liiga, siis on päris perses seis ikka. Sellise kvaliteedi eest palka saada on naljakas. Prooviks 8 klubiga liiga ära juba.
    Hakkas parem?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas SÜLT Vaata postitust
    jube tiim kuulub harjuga koos esiliigasse nägemist
    Vaatasin mingi 10minti lõpust ja kui see on ajaloo tugevaim premium liiga, siis on päris perses seis ikka. Sellise kvaliteedi eest palka saada on naljakas. Prooviks 8 klubiga liiga ära juba.

Leave a comment:

• SÜLT
    replied
    Algselt postitas KLOUNKUUBIS Vaata postitust

Naljavend. Meil Anderson keskkaitses, teda ei jookse ükski rikas viimsikas ära!!
    Ronaldo Tiismaa to Viimsi JK loan for 1 game here we go ja teil on kellad väikemees, jätan oma viimsi porsche ostmata ja maksan ise transferi kinni

Leave a comment:

• KLOUNKUUBIS
    replied

mida sa jälitad mind sa oled sama kasutu kui tammeka, viimsi võidab ja tammeka hakkab esiliigas harjuga seinu nühkima
    Naljavend. Meil Anderson keskkaitses, teda ei jookse ükski rikas viimsikas ära!!

Leave a comment:

• SÜLT
    replied
    Algselt postitas KLOUNKUUBIS Vaata postitust

classic pessimist. Mätas lükkab üksi selle viimsi esiliigasse tagasi.
    mida sa jälitad mind sa oled sama kasutu kui tammeka, viimsi võidab ja tammeka hakkab esiliigas harjuga seinu nühkima

Leave a comment:

• KLOUNKUUBIS
    replied
    classic pessimist. Mätas lükkab üksi selle viimsi esiliigasse tagasi.

Leave a comment:

• SÜLT
    replied

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Võit saadi aga mängupilt oli küll masendavalt kehv. Harju rikkus oma mängu aga vahetustega ära. Ekssiis vaatab, kuda ülemineku mängudel läheb. Teoreetiliselt ei tohiks väga raske vastane olla.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Palju õnne Tartu jalgpall!

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Tore lugu sellest, kuidas tammeklased moodustavad Tammeka parimat rivistust läbi kõrgliiga aegade.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Arvestades seda tujutut loivamist mööda platsi siis ainus kellelt reaalselt punkte võib saada on Narva. Ja viimane voor on Harjuga. Mitte, et Harju kalender kergem oleks aga motivatsioon neil kõvasti kõrgem. Ja mänguplit oluliselt parem. Võisiis teatakse Tammekas midagi sellist, mis eriti pingutama ei sunni? Esiliiga B järgmine aasta?

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas plain Vaata postitust
    Mis jama seal platsil korraldatakse? Äkki aasta Esiliigas aitaks natuke ambitsioone tekitada ja mingi sihi endale seada. See mis täna väljakul toimus oli pehmelt öeldes hale. Hooaja lõpupoole olen leidmas ennast positsioonis, kus pigem hoian Harju püsimajäämisele põialt kui Tammeka, sest järgmine aasta tundub Harjul rohkem materjali ja tahtmist olevat. Midagi on ikka konkreetselt valesti seal Tammekas läinud viimaste aastate jooksul.
    Mis seal Tammekal nii hullu seal oli siis? Nagu jah, ma olen ka pettunud. Jah, mul on hääl ära. Jah, kõik on halvasti. Aga mitte midagi ei ole mul Tammekale ette heita. Lihtsalt ei läinud pall väravasse ja kõik.
    Ma arvan, et Tammeka suurim probleem on lühike pink. Vahetusest pole suurt kedagi võtta ja kui on neljas mäng 11 päeva jooksul siis ongi peetis. Nüüd tuleb laupäeval kohe üks veel (14 oöevaga viis mängu). Olematu pingiga on see päris keeruline surakas.

Leave a comment:

• plain
    replied
    Mis jama seal platsil korraldatakse? Äkki aasta Esiliigas aitaks natuke ambitsioone tekitada ja mingi sihi endale seada. See mis täna väljakul toimus oli pehmelt öeldes hale. Hooaja lõpupoole olen leidmas ennast positsioonis, kus pigem hoian Harju püsimajäämisele põialt kui Tammeka, sest järgmine aasta tundub Harjul rohkem materjali ja tahtmist olevat. Midagi on ikka konkreetselt valesti seal Tammekas läinud viimaste aastate jooksul.

Leave a comment:

• vigastus
    replied
    täiesti tavaline ründaja ja mitte midagi midagi erilist. oli ju pigem kaitsjate kontrolli all. positiivne muidugi on see et tammeka midagigi tegi ja täiesti normaalse ründaja vastavalt oma tasemele tõi aga siiski pole tegemist mingi jackpotiga.

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust

Tuleb tunnistada, et uue ründaja esmamulje on tõepoolest üllatavalt positiivne. Lõpus küll kadus pildilt, aga kui liiga ja meeskonnaga kohaneb, siis siin võiks potentsiaali olla Tammekale ikka väga suur abi ja miks mitte kogu liigas üks domineerivamaid ründajaid. Klaas on pooltäis või pooltühi võrdlust kasutades, siis ühelt poolt tundub päris kõva jackpot justkui metsast leitud, teisalt mida see ikka kogu liiga kohta räägib, kui selline profiil juba avamängus sellist mõju mängule annab ja Lätis teda ükski klubi kõrgemalt tasemelt ära ei korjanud.
    Järeldus, tuleb Lätis mängijaid skautima hakata.

Leave a comment:

Working...
X