Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
Kui sügisel (?) oleks saadud kolme sponsoriga asja ametlikuks ajada, siis poleks talvel (?) pidanud katteta lubadusi uueks hooajaks andma. Käed olid klubil sponsoritega löödud, kuid kool töötas diilile 100% pühendumusega vastu. Seejärel hüppas üks potentsiaalsetest sponsoritest alt ära ning kuna oli käed löödud selle peale, et kõik kolm sponsoreerivad kas korraga või mitte üldse, siis langesid ka ülejäänud kaks ära. Sellest lähtuvalt ma julgeks öelda, et Tammeka probleemid ei erine suuresti teistest, kuid klubisiseselt on kõvasti rohkem kaikaid kodaratesse visatud kui mujal Eesti klubides.
Veiko lahkumise täpseid tagamaid ma ei tea, äkki EJL pakkus lihtsalt paremat tööd? Inimesed ikka lahkuvad ning otsivad uusi väljakutseid. Naiivne oleks muidugi arvata, et ideaalses seisus olnust Tammekast Veiko nii kergekäeliselt lahkunud oleks, probleeme Tammekas muidugi on. Kalle on siin samas foorumis olemas, tema võib oma lahkumist ise kirjutada.
Mis aga puudutab mängijate puudumist, siis sellega aega on - kes ei tahaks kõrgliigas mängida? Usun, et vajalikud mehed saadakse ikka kätte. Hoopis suurem tundub olevat probleem tegevjuhi ning peatreeneriga, kuid olen kuulnud, et ka antud positsioonidele on kandidaate. Usun, et 12 päevaga saavad need kaks kohta ka täidetud ning Tammekat Meistriliigast välja ei heideta.
Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Leave a comment: