Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ZinedineZidane
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust

Tuleb tunnistada, et uue ründaja esmamulje on tõepoolest üllatavalt positiivne. Lõpus küll kadus pildilt, aga kui liiga ja meeskonnaga kohaneb, siis siin võiks potentsiaali olla Tammekale ikka väga suur abi ja miks mitte kogu liigas üks domineerivamaid ründajaid. Klaas on pooltäis või pooltühi võrdlust kasutades, siis ühelt poolt tundub päris kõva jackpot justkui metsast leitud, teisalt mida see ikka kogu liiga kohta räägib, kui selline profiil juba avamängus sellist mõju mängule annab ja Lätis teda ükski klubi kõrgemalt tasemelt ära ei korjanud.
    Järeldus, tuleb Lätis mängijaid skautima hakata.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ma olen nõus!

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Tema oligi see, kes positiivselt silma jäi, aga näis kas ja kuidas see päris mängu tõlgendub. Aga Tammeka vaatas veel paari kohalikku kutti, mis neist saab/sai, ma ei tea.
    Tuleb tunnistada, et uue ründaja esmamulje on tõepoolest üllatavalt positiivne. Lõpus küll kadus pildilt, aga kui liiga ja meeskonnaga kohaneb, siis siin võiks potentsiaali olla Tammekale ikka väga suur abi ja miks mitte kogu liigas üks domineerivamaid ründajaid. Klaas on pooltäis või pooltühi võrdlust kasutades, siis ühelt poolt tundub päris kõva jackpot justkui metsast leitud, teisalt mida see ikka kogu liiga kohta räägib, kui selline profiil juba avamängus sellist mõju mängule annab ja Lätis teda ükski klubi kõrgemalt tasemelt ära ei korjanud.

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Devid Lehteril eelmisel hooajal Elva eest 26 mängu ja 15 väravat Esiliiga A-s. Ei saa öelda, et ta PL-is nüüd kõvasti väravaid kõmmutaks...
    Kokkku 29 mängust 0 väravat ja sellel aastal 14 mängu aga 439 minutit ka ainult, natuke kurb statistika tõesti.

Muidugi Premium liigas keegi ei löö see aasta väga, lisaks Tammeka nõrguke ka, mis teeb asja veel raskemaks. 10 väravat löönud siiani alles 2 meest ja Tammed, Saarmad löönud 4 väravat.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Devid Lehteril eelmisel hooajal Elva eest 26 mängu ja 15 väravat Esiliiga A-s. Ei saa öelda, et ta PL-is nüüd kõvasti väravaid kõmmutaks...

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust

Realselt miks mitte? Tüüp on kütnud 20 mänguga 26 kotti Esiliiga B-s. Saaks samad minutid mänguminutid, mis hetke ründajad Tammekas, siis väiksemaid numbreid ta küll ei näitaks. Kogemust ka juba parasjagu. Ehk järgmine Rimo Hunt.
    Olen vaadanud neid mänge esiliiga ja esiliiga b vahe pole väga suur, seega täiesti reaalne, et lööks Tammeka esinduse eest ka.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Siin oleks jh vb targem olnud Peedo Tartu FA-st ära tõmmata
    Realselt miks mitte? Tüüp on kütnud 20 mänguga 26 kotti Esiliiga B-s. Saaks samad minutid mänguminutid, mis hetke ründajad Tammekas, siis väiksemaid numbreid ta küll ei näitaks. Kogemust ka juba parasjagu. Ehk järgmine Rimo Hunt.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Siin oleks jh vb targem olnud Peedo Tartu FA-st ära tõmmata

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ma täpsustan, et positiivne mulje on trennide, mitte interneti andmete põhjal.
    Jah, see on subjektiivne, aga seepärast see foorum ju ongi
    Ei pidanudki sind konkreetselt silmas, vaid klubi, kellele jättis ka Tammeka keskkonnas positiivse mulje, et lepingut pakkuda.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ma täpsustan, et positiivne mulje on trennide, mitte interneti andmete põhjal.
    Jah, see on subjektiivne, aga seepärast see foorum ju ongi

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Meeldiv näha, et ei istuta käed rüpes ja üritatakse püsima jääda, aga kui positiivse mulje jätab mängija, kes on laenatud Läti tugevuselt teisest liigast kolmandasse, siis mnjah, võib neid League One nalju edasi teha.

Ametlikult vähemalt 21-aastane, et ehk teeb siis läbimurde, aga nagu sellegi kohta kommentaariumis juba nalja heideti, siis meenutab pildi pealt rohkem Joseph Minalat kui arenevat noorjalgpallurit.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Tema oligi see, kes positiivselt silma jäi, aga näis kas ja kuidas see päris mängu tõlgendub. Aga Tammeka vaatas veel paari kohalikku kutti, mis neist saab/sai, ma ei tea.

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Keegi rääkis et trennis käib paar meest ja üks on päris hea, kas see oli see hea kutt või on veel täiendusi tulemas???

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Kuulukse, et Tammekal trennis üks huvitav kuju. Näis, mis sellest saab!

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Jäätegi ümber nurga rääkima?

Leave a comment:

Working...
X