Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Täna plaksutades Tirkale, peale mängu, tuli mu juurde väike tüdruk. Tahtis autogrammi saada ning oli pettunud, kui sai teada, et ma kõigest fänn. Siiamaani teeb tuju heaks
    Iseenesest võiksid sa ju kiilakas Tekko olla küll

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kaugelt vaadates turvas Tammeka fännisektorit Marko Kristal.

E: Mida Andrejev Koserile ütles kui väljakult minema jalutas?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Täna plaksutades Tirkale, peale mängu, tuli mu juurde väike tüdruk. Tahtis autogrammi saada ning oli pettunud, kui sai teada, et ma kõigest fänn. Siiamaani teeb tuju heaks

Mäng aga oli ülikõva, kõik õnnestus. Tiiriku värav oli iludus, talle meeldib neid ilusaid kõmmutada :P Smiskost ei olnud ka Hurdale vastast, võinuks ikka kübara ära lüüa. Kütt võttis ka ühe löögi ära, mis minu meelest oli juba väravas. Nii jätkata.
    Narva vägilane kordas ka ühe Flora nolgi vägitegu, kui meile keskmist sõrme näitas. Tubli

Algselt postitas Stok
    Küsimus, mida peaks esitama vist Liidule, aga miks ei tohi õlu konservis olla? Nad ei oska ju seal telgis poolt liitrit õlut pooleliitrisesse topsi mahutada. Kui ma tahan viskerelva kasutada, siis on selleks miljon paremat võimalust kui mingi alumiiniumpurk.
    See muide ka üks põhjusi, miks ma sealt õlut ei osta.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tammeka. Väo. Vägev! Trans Esiliigasse!

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Kuradi, kurat. Et ikka kell 19. Kell 16 oli nii ideaalne, selle baasil olid plaanid tehtud. Nüüd siis tuleb tõdeda, ei jõua mängule

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Algselt postitas mortan Vaata postitust
    Stok, väga hea tähelepanek. Õige mõlemal juhul kell 19.00. Google calendari feedi kuvamisel oli üks ajatsooni linnuke puudu. Nüüd nendega kombes. Vaatame kogu asja üle.
    Kas Tamme staadioni muru on nii heas seisus, et seal laupäeval ja teisipäeval kaks mängu pidada? Äkki võinuks laupäevase veel Narvas pidada? Eks laiem üldsus näeb muru seisukorda ilmselt mängu ülekande ajal.

Leave a comment:

• mortan
    replied
    Algselt postitas Stok
    Hooaeg pole alanudki, aga juba segadus esimese mängu ajaga. http://jalgpall.ee/premium/ ütleb kell 19, Tammeka kodukas kell 16. Lähen viieks tunniks passima sinna või? Teisipäevase mänguga samamoodi erinevus..
    Stok, väga hea tähelepanek. Õige mõlemal juhul kell 19.00. Google calendari feedi kuvamisel oli üks ajatsooni linnuke puudu. Nüüd nendega kombes. Vaatame kogu asja üle.

Leave a comment:

• mortan
    replied
    Aga kas Sina olid? Aga sel laupäeval, Transi vastu?

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Liivak jääb suht nõrgaks nende täienduste kõrval, mis peatselt saabuvad. Enne päeva lõppu peaks tulema ametlik uudis selle kohta, et Messi ja Ronaldo saavad vabadel päevadel oma klubide eriloaga Tammeka eest mängida.

Leave a comment:

• mortan
    replied

LAENULEPING JA KÄED LÖÖDUD!

Leave a comment:

• mg
    replied
    mina käisin Merkuuri mängudel, kuna pilet oli Tammeka omast odavam. vastavalt siis 10 ja 25 krooni.
    tammeka mängudele sai muidugi vahetevahel aia alt mindud.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Merkuur - Tammeka mängud olid alati erilise auraga. Hooaja tippmäng. Merkuur tuli igal juhul ära võtta. Selline mõnus, nüüdseks ka nostalgiline aura oli nendel kohtumistel. Ja muidugi on meeles Merkuuri esifänn Bomberman.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mina käisin omal ajal nii Tammeka esiliiga kui ka Merkuuri MLi mängudel ning siis mõlema MLi mängudel ja siis ühe MLi mängudel ja nüüd jälle ühe MLi mängudel.

Lisaks oli veel kümneid (kui mitte sadu), kes samamoodi tegid. Jalgpall on jalgpall ja kui mängitakse, siis ikka tullakse. Selliseid meeletuid ultraisid on vähe, kuid huvilisi/poolehoidjaid vms on piisavalt.

Küll aga ma pole küll nõus väidetega, et Merkuur oli venkude ja Tammeka eestlaste klubi, oli mõlemas mõlemaid huvilisi. Mingit "Tolka Tartu, tolka babeda" küll Merkuuril ei toimunud, vaid ikka koduses keeles (Bomberman!).

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ma seda Merkuur - Tammeka perioodi väga ei mäleta enam, aga seal tundus asi lihtsam - Merkuur venekeelsele huvilisele. Praegu ma mõtlen, et kui olen Tammele jalgpalli sattunud vaatama, siis ei meenu, et tribüünilt kuskilt vene keelt oleks kuulnud. Või ka tol ajal käis eestlane Merkuurile "kaasa elamas"? Et kui järgmine aasta peaks kaks klubi Tartust kõrgliigas olema, siis kas Tammekale kaasa elav inimene peaks tundma head meelt kui Santosel halvasti läheb? Teoorias ju jalgpallikultuur seda nõuaks, aga oleks ju raske nõuda, eriti kui enamus endised Tammeka mängijad mängivad. Miskipärast usun, et tartlased elaksid mõlemale klubile kaasa. Tegelikult ei tea, miks selline asi hetkel kummitama hakkas, aga ei ole ju peale sellesama Merkuur-Maagi olukorra olnud Eesti jalgpallis situatsiooni, kus ühest linnast peale Tallinna kaks klubi kõrgliigas oleks.

Leave a comment:

• Zigmaister
    replied
    Mario, eks see ole 50/50 olukord, kui Santos peaks tõusma PLi, ehk on õhkõrn võimalus, et hakatakse ka massiliselt ja aktiivselt vaeva nägema inimeste kohale meelitamiseks? Kui vaadata eelmise aasta numbreid, siis Juuni-Juuli, kui mängiti Tamme statal, siis oli keskmine korralik 200+ kindlasti (Ma ei viitsi hakata analüüsima tervet hooaega, Elva staadionil seal vahepeal oli vast 20 inimest maksimum). Usun, et PLis tõmmatakse Narvale ja Paidele kott selle koha pealt kindlasti pähe. Niiet, Eesti keskmist ju isegi ületaks?
    Sooviks minu silm kunagi näha 2 Tartu satsi PLis pallimas, aga eks aeg näitab, ma ei taha küll olla pessimist, aga sellel aastal saab Tammekal olema raske, Pärnuga mäng näitas, et igas liinis on augud sees, eriti kaitses. Puhast ründajat polegi peale Prosa ju olnud, ka hetkel mitte, Martin Hurt, kes mängib tipus on ju loomult ikkagi selline aeglane ja jõuline kaitsemängija, Tiirik hakkab ka vanaks jääma jne. Tauts oli ainukene super vend, kes midagi korraldas. Kahju, et seda mustamandri neksi ei saadud, too olevat kifft kutt olnud.
    Eks kuu aja pärast toimuv Viljandi vastu mäng näitab paljustki ära, mis seisus ollakse. Kui too ka sukkamisse saadakse, siis on seis hapu.
    Eelolevad mängud:

VS Levadia
    VS Infonet
    VS Narva
    VS Flora
    VS Paide

jne.

Ehk, raske on näha hetkel punkte tulemas, kas Viljandis tuleb? Eks seda näeb 24.04.

Leave a comment:

Working...
X