Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kesa
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Esialgne info. See teine number tekib siis, kui pärast mängu on pildid üle vaadatud ning täpsem peade arv saadud.

Hea, et enne protokolli ametlikuks tunnistamist muudeti aga vahet pole, välismaistes portaalides, kuhu info kiirelt jõuab on kirjas esialgne 347 ja vaevalt muudetakse.

Kalju-Levadiale lisati näiteks pärast protokolli ametlikuks tunnistamist, 927-st sai 1050 aga välismaistes portaalides ripub siiani muumata kujul esialgne 927.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Esialgne info. See teine number tekib siis, kui pärast mängu on pildid üle vaadatud ning täpsem peade arv saadud.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Ei mõista, kui Tamme staadioni teadustaja paiskas välja publikuarvuks 367, või midagi sarnast, miks protokolli tekkis 405?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    See on ehk minu kiiks, kuid mind räigelt häirib, kui meeskonnal pole lubatud arvus vahetusmehi. Täna kodus (!) pallinud Tammekal oli kaks vaba kohta. Ok, ehk pole kedagi sinna panna, sest kõik on sitad, kuid kaad dääm.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Mul tekkis ka sama küsimus. Varem oli ikka näitena välja toodud see, et kui koer jookseb platsile ja temast sisse põrkab, siis värav loeb.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Stok
    Värava saavad saavutada ainult mängijad. Kui pall läheb väravasse väravaraamide, kohtuniku või nurgalipu põrkest, siis värav loeb. Kui pall läheb väravasse välise teguri (nt. pealt aitaja, koer, rannapall) põrkest, siis värav ei loe.

Pärast seda muudeti?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kesasi on pealt aitaja? Väline tegur või? Kui väline tegur sekkub mängu, siis mäng peatatakse.
    Pealt aitaja on telefoni speller. Aga nagu ma ütlesin - kui mäng veel käib. Jutt polnud sellest kas mäng peatada või mitte.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Noh, mingi kahtlane käitumine kohtuniku poolt (näiteks: uuritab palli lüüa...) tekitab kindlasti küsimus, see pole vaidletav.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Ma arvan ka, et miski ei takista kohtunikku. Kusjuures, vabalt võib tulla pealt aitaja ja palli väravasse lüüa, kas see loetakse siis ära kui mäng veel käib?

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Rebound ja löömine on kaks erinevat asja
    Kui kohtunik lööb värava, siis on ta koht rohelise aiaga majas Paldiski mnt, mitte rohelisel pallimurul.
    Jah, olen nõus! Aga see tähendab et kohtunik EI TOHI värava lüüa mitte et ei saa. Kaks erinevat asja.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Rebound ja löömine on kaks erinevat asja
    Kui kohtunik lööb värava, siis on ta koht rohelise aiaga majas Paldiski mnt, mitte rohelisel pallimurul.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    The difference.
    Aga kui reboundist läheb väravasse? Vahet pole. Kuidas ma võin selle rohkem selgelt seletada?

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Miks? Siis kui pall tema puutub ja läheb väravasse ei loetakse? Küsi Uno käest, ma olen kindel ta vastab et loetakse küll.
    Kui ei loe, siis peaks mängu seisma panema iga kord kui pall puudub teda.
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    The ball is in play at all other times, including when:
    • it rebounds off a goalpost, crossbar or corner flagpost and remains in the field of play.
    • it rebounds off either the referee or an assistant referee when they are on the field of play.
    No vot, järelikult ei saa kohtunik väravat LÜÜA!
    The difference.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Leidsin ainult see vana ja kuulsus olukord Brasiliias. Muidugi tema positsioon on küll vale, aga pärast loeti värava.

Isegi videomängul on hästi paigal

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    No vot, järelikult ei saa kohtunik väravat LÜÜA!
    Miks? Siis kui pall tema puutub ja läheb väravasse ei loetakse? Küsi Uno käest, ma olen kindel ta vastab et loetakse küll.
    Kui ei loe, siis peaks mängu seisma panema iga kord kui pall puudub teda.

Leave a comment:

Working...
X