Algselt postitas Stok
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Kodus kolm mängu ja seitse punkti. Pole paha.
Sillamäe pole teab mis head mängu näidanud, kindlasti on ka sealt võimalik punkt või paar saada. Loodetavasti panevad mehed samamoodi edasi. Paneme õlid kotti ära krt.
Leave a comment:
-
Viik Transiga on igati väärt tulemus. See on ikkagi võidetud punkt, mitte kaotatud 2 punkti. Põhimadinad ja kuuepunkti mängud tulevad Pärnu ja Rakverega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustInfoneti mängudel võid viina ka pudelist juua, kedagi ei koti
Leave a comment:
-
No Tammekal tundub kord majas ses suhtes olevat siis. Infoneti mängudel võid viina ka pudelist juua, kedagi ei koti
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustWordprez ei olnud lihtsalt kaval. Oleks pidanud ülejäägi leti juures kohe sisse tõmbama selmet mitme topsiga jännata.
Mäng oli vahva, tulemus ka. Kahju, et Suurpere lollaka punase sai, aga punkt on fakin punkt.
Leave a comment:
-
Wordprez ei olnud lihtsalt kaval. Oleks pidanud ülejäägi leti juures kohe sisse tõmbama selmet mitme topsiga jännata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Stoksest ega keegi meid ju mängu eel läbi ei kompa.
Leave a comment:
-
Premium Liiga juhendi punkt 48.4:
Kõik joogid peavad olema välja valatud plastikust või papist topsidesse. Klaas- või plekktaaras ning plastikpudelites jookide müük on rangelt keelatud.
Algselt postitas StokKas see piirang, et õllepurki ei tohi huligaanile kätte anda, vaid peab pindise õlle valama kahte pooleliitrisesse plasttopsikusse, on EJL ettekirjutus või Tammeka poolne initsiatiiv? Heauskne kodanik wordprez oli päris naljakas oma topsi-praeleibade, kahe terve ja ühe pooliku õlletopsiga.Ostad 2 õlut ja jätad sellise ökoloogilise varbajälje.
Igatahes teen ettepaneku, et mängu korraldajad, kui te seda loete, äkki arutate läbi, miks ei või õllepurki anda kliendi kätte? Kui see on kellegi arvates viskerelv, siis viskamiseks võib kasutada palju tõhusamat kraami, mida saab mängule kaasa tuua taskutes või seljakotis, sest ega keegi meid ju mängu eel läbi ei kompa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustPean sulle kahjuks pettumuse valmistama, kallis Martin.
Magasin oma südamelähedase Transi mängu maha Luis Suareze tõttu, kelle raamatut ma lugema jäin. Aga mine vaata väravad üle, oli paar päris head purakat seal
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTammeka mängu peaks lähemalt kommenteerima minu lemmikkasutaja siit foorumist: 2mSööt3mMööda
Magasin oma südamelähedase Transi mängu maha Luis Suareze tõttu, kelle raamatut ma lugema jäin. Aga mine vaata väravad üle, oli paar päris head purakat seal
Leave a comment:
-
Tammeka mängu peaks lähemalt kommenteerima minu lemmikkasutaja siit foorumist: 2mSööt3mMööda
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokKuna ma portaali jälgida ei jõua, siis sain alles täna tean, et Martin Hurt on Tammekast lahkunud.
http://soccernet.ee/tammeka-jai-tipurundajata
Hurt on muidu väga sümpaatne mängumees, annab endast alati kõik. Loodetavasti suvel siiski taasliitub.
Leave a comment:
-
Väga meeleolukas video, vinge!
Aga olge hea, lugege inglisekeelsel leheküljel Kiidroni testimonial uuesti üle, sinna pisut eesti keelt väga valesse kohta sisse jäänud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: