Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    Ajax ja 2014 Kalev ka.

Algselt postitas Stok
    No palju puudu ei jäänud, et oleks ise seis põnevaks tehtud. 4-0 oli juba käega katsuda ja siis tuli 3-1 hoopis. Siiski klassivahe oli üüratu, nii võõralt kui see ka ei kõla. Viimati võis nii öelda vist Ajaxi puhul?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kodus kolm mängu ja seitse punkti. Pole paha.
    Sillamäe pole teab mis head mängu näidanud, kindlasti on ka sealt võimalik punkt või paar saada. Loodetavasti panevad mehed samamoodi edasi. Paneme õlid kotti ära krt.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Viik Transiga on igati väärt tulemus. See on ikkagi võidetud punkt, mitte kaotatud 2 punkti. Põhimadinad ja kuuepunkti mängud tulevad Pärnu ja Rakverega.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Infoneti mängudel võid viina ka pudelist juua, kedagi ei koti
    tundub nagu väärt kandidaatklubi fännamiseks

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    No Tammekal tundub kord majas ses suhtes olevat siis. Infoneti mängudel võid viina ka pudelist juua, kedagi ei koti

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Wordprez ei olnud lihtsalt kaval. Oleks pidanud ülejäägi leti juures kohe sisse tõmbama selmet mitme topsiga jännata.
    Esimene kord nii läkski. Baaridaam oli vist kogenum, instrueeris pealt vähemaks rüüpama. Teisel käigul läks küll teisiti, aga õnneks oli mul Fat Spanish Waiter kaasas, seega kätest puudu ei tulnud

Mäng oli vahva, tulemus ka. Kahju, et Suurpere lollaka punase sai, aga punkt on fakin punkt.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Wordprez ei olnud lihtsalt kaval. Oleks pidanud ülejäägi leti juures kohe sisse tõmbama selmet mitme topsiga jännata.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Stok
    sest ega keegi meid ju mängu eel läbi ei kompa.
    Ära kutsu häda kaela. Mul tekib pigem küsimus, miks neid pindiseid üldse müüakse? Kindlasti leidub ka tavamõõdus joogipoolist.

Leave a comment:

• gamer
    replied
    Premium Liiga juhendi punkt 48.4:

Kõik joogid peavad olema välja valatud plastikust või papist topsidesse. Klaas- või plekktaaras ning plastikpudelites jookide müük on rangelt keelatud.

Algselt postitas Stok
    Kas see piirang, et õllepurki ei tohi huligaanile kätte anda, vaid peab pindise õlle valama kahte pooleliitrisesse plasttopsikusse, on EJL ettekirjutus või Tammeka poolne initsiatiiv? Heauskne kodanik wordprez oli päris naljakas oma topsi-praeleibade, kahe terve ja ühe pooliku õlletopsiga. Ostad 2 õlut ja jätad sellise ökoloogilise varbajälje.

Igatahes teen ettepaneku, et mängu korraldajad, kui te seda loete, äkki arutate läbi, miks ei või õllepurki anda kliendi kätte? Kui see on kellegi arvates viskerelv, siis viskamiseks võib kasutada palju tõhusamat kraami, mida saab mängule kaasa tuua taskutes või seljakotis, sest ega keegi meid ju mängu eel läbi ei kompa.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
    Pean sulle kahjuks pettumuse valmistama, kallis Martin.
    Magasin oma südamelähedase Transi mängu maha Luis Suareze tõttu, kelle raamatut ma lugema jäin. Aga mine vaata väravad üle, oli paar päris head purakat seal
    Viide oli rohkem Tammeka söödutäpsusele läbi mängu

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Tammeka mängu peaks lähemalt kommenteerima minu lemmikkasutaja siit foorumist: 2mSööt3mMööda
    Pean sulle kahjuks pettumuse valmistama, kallis Martin.
    Magasin oma südamelähedase Transi mängu maha Luis Suareze tõttu, kelle raamatut ma lugema jäin. Aga mine vaata väravad üle, oli paar päris head purakat seal

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Tammeka mängu peaks lähemalt kommenteerima minu lemmikkasutaja siit foorumist: 2mSööt3mMööda

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kuna ma portaali jälgida ei jõua, siis sain alles täna tean, et Martin Hurt on Tammekast lahkunud.

http://soccernet.ee/tammeka-jai-tipurundajata
    Hurdal pole see kahjuks esimene aasta, mis segab töö- ja eraelu. Kahjuks klubi kas ei taha või ei saa oma palgale võtta teda.
    Hurt on muidu väga sümpaatne mängumees, annab endast alati kõik. Loodetavasti suvel siiski taasliitub.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Tegin ka lugu Sepast inglise keeles OneNilUp.com'is

Leave a comment:

• keemiainsener
    replied
    Väga meeleolukas video, vinge!

Aga olge hea, lugege inglisekeelsel leheküljel Kiidroni testimonial uuesti üle, sinna pisut eesti keelt väga valesse kohta sisse jäänud.

Leave a comment:

Working...
X