Tore on. Hakaku ehitama parem. Ma Tartu jalgpallist muud ei mäletagi, kui et kohekohe tuleb vinge tribüünhoone. Oleks aeg küll. Tartu väärib küll sellist. Pilti ka: http://www.tartusport.ee/tamme
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustParkla on okei. Aga see laste miniväljak on puhas sitt. Seal nagunii mingid tegevust eriti ei toimu, ma pole kunagi le coqi omal näinud et keegi oleks mänginud.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustKonalist ka natuke juttu:
http://www.jktammeka.ee/uudised/kell...u-sercan-konal
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusttänapäeval ma tean välismaal on rohkem pop sellised ringikujulised ja üpris väiksed metallist arenad. Ma soovitaks sellist
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustTolle nimi on panna arena. aanvaller, kas Soomes on selliseid?
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustAga see laste miniväljak on puhas sitt. Seal nagunii mingid tegevust eriti ei toimu, ma pole kunagi le coqi omal näinud et keegi oleks mänginud.The other line moves faster.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustAga väga hea kui kasutatakse.. Ma tõesti ei teadnud et keegi tunneb ennast nii puudutatuna, aga jutt on lihtne.. Kõndisin 3-4 päeva järjest sealt mööda ja panin tähele et ainult tühjus silma seal. Tuleb välja et valisin valed päevad mööda kõndimiseks
My bad
Kui soovid mingit konstruktiivst kriitikat teha, siis kontrolli andmed üle, mitte ära hakka niisama lahmima!The other line moves faster.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raix Vaata postitustKuule noor joller - kui sa paar korda satud mööda kõndima ja seal kedagi ei näe, ei tähenda seda, et miniväljakuid ei kasutata.
Kui soovid mingit konstruktiivst kriitikat teha, siis kontrolli andmed üle, mitte ära hakka niisama lahmima!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raix Vaata postitustKuule noor joller - kui sa paar korda satud mööda kõndima ja seal kedagi ei näe, ei tähenda seda, et miniväljakuid ei kasutata.
Kui soovid mingit konstruktiivst kriitikat teha, siis kontrolli andmed üle, mitte ära hakka niisama lahmima!
Raix, ma annan sulle kui heale sõbrale meelerahu retsepti. Minu jaoks on see viimased mõned kuud juba töötanud.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Soccernet.ee foorum » Kasutaja kontrollpaneel » Sõprade / ignoreeritavate nimekirjad
Ignoreeritavate nimekiri
aanvaller
foorumid
martn26
Mehhanisaator
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar