Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    See oli jah see ajajärk kus ta Norras talutöid tegi, et ära elada
    Vahepeal oli ta ka Tammekas(Tammeka esimesel hooajal ML-s). Lõpus pääses ka koondisesse ning siis hooaja lõppedes lahkus Norra ning kaotas ka koondises koha. Või eksima ma?
    eks ta vist vahepeal oli jah koondisekandidaat, aga platsile pääses ta uuesti alles sellel talvel mängus Poolaga (0:4), pärast seda teda enam ei kutsutud, kuigi Rootsis oli kindlalt põhimees.

Kommentaar

Algselt postitas dobermann
      Esiliigas täna pool tundi mängitud:
      Kalju - Sillamäe 0:0
      Warrior - Levadia II 0:1
      Elva - Maag II 0:4
      kus kohas see inf täna netis on? Flora sait vaikib...

Kommentaar

Esiliigas täna u 66 minutit mängitud:
        Kalju - Sillamäe 0:1
        Warrior - Levadia II 0:1
        Elva - Maag II 0:4

ja edasi http://www.soccernet.ee/news.php?id=16450

Kommentaar

Urmar, äkki oskad sina vastata? Millal näeme seda kauaoodatud MLi logo?

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
            Urmar, äkki oskad sina vastata? Millal näeme seda kauaoodatud MLi logo?
            Mina isiklikult ei oota mingit logot

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Mina isiklikult ei oota mingit logot
              Aga positiivset Eesti jalgpalli arenguprogrammi või -nägemust? Tead küll, ma olen varemgi vist maininud. Kui ei ole, siis äkki leiad ja saadad mulle või postitad meile? Hullult tahaks positiivset kava näha.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Leedu koondislane sai teesklemise eest karistada
                20. September16:35Jalgpall

UEFA distsiplinaarkomisjon määras Leedu jalgpallikoondise poolkaitsjale Saulius Mikoliunasele teesklemise eest 8. septembri Euro 2008. valikmängus Šotimaa vastu kahemängulise keelu, vahendab Yahoo. Mikoliunas murdis mängu 60. minutil vastaste karistusalasse, kus kontaktist kaitsjaga murule kukkus ja kohtunik penalti määras, mille ka Tomas Danilevicius ka realiseeris. Hilisem videokorduse ülevaatamine tõestas aga selgelt, et leedulane kukkus täielikult omal algatusel. Seetõttu peab kohtuniku petmise eest jätma pallur vahele mängud Prantsusmaa ja Ukraina vastu.

SPORTNET

Huvitav pretsedent!

Kommentaar

Ma ei saa nüüd hästi aru, kuidas see Eesti meisti- ja esiliigat hooajal 2007 puudutab?
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                    Ma ei saa nüüd hästi aru, kuidas see Eesti meisti- ja esiliigat hooajal 2007 puudutab?

Nagu öeldud 'pretsedent'. Järelikult on urmaril mõnele Eesti liiga mängijale ka daivimise eest mängukeeld soolas. Hetkel käib lintide läbivaatamine
                    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Pole hullu, et ta otseselt meid ei puuduta. Lihtsalt varem pole ma tähele pannud, et otsustatakse tagantjärele kedagi karistada ja just videokorduste järgi, mida FIFA/UEFA ei taha ju kuidagi tunnistada.

Kommentaar

ALEKOKKI puudutab videokordus nii palju, et on tuvastamisel tema püüdlik katse üle aia staadionile ronida. Tagajärjeks võib olla piletiraha tagantjärgi küsimine. Kuid hetkel on uurimine pooleli, kuna aed oli kõrge ja katse kestis kaua. Kuidas lõppes, selleni auväärt komisjon veel ei jõudnud. Lõunaaeg tuli vahele.

Kommentaar

Huvitav fakt, aga tuleb välja, et Hollandis sealne vutiliit ei teata tippklubidelegi mängijate nimesid, kes disklafi all on. Meil on aga vahel nõutud sedagi, et EJL peaks kõikidele kümnetele-sadadele klubidele seda teatama. Tähendab, pole me nii viletsad ega pahatahtlikud midagi.

Kommentaar

Aga kas nad küsimise peale teatavad, et probleeme pole ja pärast karistavad? Huvitav oleks teada.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Huvitav oli näiteks seegi, et Hollandis ei tulda selle pealegi, et süüdistada mängijat suutmatuses oma kollaseid kaarte kokku lugeda. (äsjane PSV näide) Näpuga näidatakse hoopis administratiivtöötaja peale
                              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Hea küll, vastan pahatahtlikule küsijale. Probleem oli selles, et Kalju mängitas meest, kes oli disklafi all selle tõttu, et mängis kaasa madalamas liigas ja teenis keelu seal. Otseselt tal Kalju esiliigameeskonna eest keeldu tekkinud ei olnud. Keeld tulenes teise liiga meeskonna mängukeelust. Ja ma ei usu, et Liidust küsiti, kas Kalju II mängukeeldusid on. Selliseid keerulisi kombinatsioone harrastavad klubid, kus ühed ja samad mängijad mängivad klubi erinevate esinduste eest, peaksid ikka ise suutma korras hoida oma paberimajandust.
                                Siin ei aita muu, kui täpsus ja korrektsus.

Kommentaar

Working...
                                X