Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Eleri
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Muidugi sillamäel kakluses osalenud kohalikud tegid foto ja tegid risti näo peale ja pidasid plaani kes vastu tahti saavad.

Sina ja ehk ka teised normaalsed inimesed lõpuks saavad aru mis halba teile normaalsetele fännidele see hitleri poistekamp teeb.
    mida me siis peaks sinu arust tegema selle nn hitleri poistekambaga?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Eleri Vaata postitust
    ma saaks aru, kui ma oleks siis see nn naissõdur olnud ja seal provotseerinud ning karjunud. ma seisin veel autode taga, eemal sellest kaklusest, ja mind leiti ka sealt üles. PraS, sa ikka üldse ei tea, mida sa räägid.
    Muidugi sillamäel kakluses osalenud kohalikud tegid foto ja tegid risti näo peale ja pidasid plaani kes vastu tahti saavad.

Sina ja ehk ka teised normaalsed inimesed lõpuks saavad aru mis halba teile normaalsetele fännidele see hitleri poistekamp teeb.

Leave a comment:

• v50
    replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Ei tahaks siin teemas küll enam kirjutada aga vastuseks sulle:

Esimene artikkel neist on väga hästi kirjutatud, tõmmatakse korralikult vesi peale ühele artiklile mis levis ka vene ajakirjanduses ja mis on täis valesid ja laimu.

Autor küsib kas see oli intsident kui Flora fänn palus eesti keeles rääkida kuna ta ei saa aru mis talle üteldi. Kas see on seaduse rikkumine kui oma kodumaal ei tohi eesti keeles rääkida?
    Sillamäe kädi jaoks oli see esimene intsident.

Flora fännid hüppasid nagu ahvid ja jõid viina ka siis kui neile politsei kutsuti ja politsei nina all joodi viina.
    (Täpsustuseks, mina kutsusin politsei umbes kella 18.00 ajal. Seda saab väga hästi tõendada kui vaja.)

Autor küsib selle kohta tõestusmaterjali, kasvõi pildimaterjali viina joomisest ja nendib et kogu see jutt on umbes "Mina saatsin Gagarini kosmosesse"

Rossia, rossia karjumise kohta ütleb autor, et kui see tõesti nii oli siis see on ikka täielik pizdets.
    Ruuni lipu kohta ütleb, et kuidas saab see lipp venelasi solvata ja soovitab venelastel ajalugu rohkem õppida.

Lõpetuseks ütleb:
    Poliitika jalgpallist eemale, tribüünilt välja, jätke see endale meelde!
    Ruuni pole poliitika, venelased jätke see endale meelde! Ärge karjuge Rossia-Rossia - ärge tehke endale häbi!
    Aa, siis kui artikkel on hea ja Flora poolne siis pole see tiblakeel või?

Leave a comment:

• Eleri
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    tegelt sõjas ju ka sa naissõdurit maha ei lase
    ma saaks aru, kui ma oleks siis see nn naissõdur olnud ja seal provotseerinud ning karjunud. ma seisin veel autode taga, eemal sellest kaklusest, ja mind leiti ka sealt üles. PraS, sa ikka üldse ei tea, mida sa räägid.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Ma arvan, et Flora fännid ei peaks enne üldse vabandama kui pole konkreetselt vabandatud meie tütarlaste ees. Verised ninad võib unustada ja andestada, aga seda, et üks täismees läheb ja lööb tütarlast, seda ei saa küll andestada.
    tegelt sõjas ju ka sa naissõdurit maha ei lase

Leave a comment:

• Darren
    replied
    mmmmmmmmmmmmm

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Võib siit ka vaadata:

e: vaat kus kurjam, juba jõudis kinni panna
    siin uus link:

Leave a comment:

• olll
    replied
    väidetavalt olla see Kädi olnud pühapäevases AK-s , ilmselt spordiuudistes
    proovi kaevuda ERR-i kodulehel

Leave a comment:

• olll
    replied
    ikkagi on huvitav selle Kädi või kitty väide Põhjarannikus :

Tallinna fännid olid saabudes MAANI täis

huvitav et kuidas nad siis küll suutsid : ringi liikuda , kaasa elada , kakelda ??

aga eks kõik ta väited ole vist sama Huvitavad

aga seal lehes võtab samas artiklis sõna ka veel teine kohalik vaimusuurus , loomulikult florakaid maapõhja kirudes, keegi Ida-Virumaa spordiametnik , n-ö Loll-Kundla - järjekordne majoneesi-mees

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    kes on see müstiline sillamäe eestlasest tibla,pilti on? Kädi,äkki on kjadi?

Leave a comment:

• olll
    replied
    seal venkude artiklis jahutakse ka klaasikildudest - et loomulikult ju florakate pudelitest

kui pärast rüselust staadioni väravas taandusid florakad staadionile hakati neid pilduma pudelitega - need lendasid päris kõrgelt , sihiti loomulikult pähe

õnn et keegi pihta ei saanud - tagajärjed võinuks olla kõige traagilisemad
    aga enamik kilde stadkal kindlasti sellest

kohalikud sellest loomulikult vaikivad - ega seda ei saagi andeks anda

filmilint selle koha pealt ka kindlasti tühi..

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Teine artikkel on täis valesid ka Sillamäe presidendi Aleksandr Starodubtsevi poolt.

Miks te ütlesite et kaebate siis Flora peale kui teid karistatakse?
    - Praegu käib juurdlus ja kui teie hüppate minu peale siis on mul ka teised salvestised, ma ju filmisin tervet mängu. Ja salvestistest on näha et Flora fännid algatasid kogu selle jama.

Mida nad siis tegid?
    - Neil oli juba omavahel kaklus. Miks algatati kriminaalasi? Ta läks lihtsalt poodi ja lõi poemüüjat. See oli provokatsioon: tulla Ida-Virumaale ja hakata siin korda looma!

Kas lähedus SS 20-diviisi memoriaalile võis olla fännide sellise teguviisi põhjuseks?
    - Ei tahaks seda seostada. Mina filmisin ainult jalgpallureid.

Staadionil jõid ka teie fännid?
    -Ei. Asi on selles, et staadionil on lubatud juua õlut. Ainult- plasttopsides.

Need olid mõned punktid intervjuust.

Aleksander, miks te ei räägi sellest kui te katuselt mööda redelit alla tulite ja teie omad sillamäelased tõmbasid teilt redeli alt ja kukkusite koos selle redeliga. Kas kaamera jäi ikka terveks?
    Kas seda ka teie nn filmimehed filmisid?
    Milline kriminaalasi? Minu teada pole mingit kriminaalasja.

Tõesti ei viitsi enam jahuda sel teemal!
    Vene propaganda töötab ka sillamäel.

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Hästi kirjutatud siis. Seal ikka leidub normaalseid inimesi ka

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Ärge karjuge Rossia-Rossia - ärge tehke endale häbi!

Parem laulge enne igat mängu Eesti hümni nagu madjarid Debrecenis Ungari hümni laulsid.

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Kui aru saaks mis seal kirjas siis isegi loeks.
    Ei tahaks siin teemas küll enam kirjutada aga vastuseks sulle:

Esimene artikkel neist on väga hästi kirjutatud, tõmmatakse korralikult vesi peale ühele artiklile mis levis ka vene ajakirjanduses ja mis on täis valesid ja laimu.

Autor küsib kas see oli intsident kui Flora fänn palus eesti keeles rääkida kuna ta ei saa aru mis talle üteldi. Kas see on seaduse rikkumine kui oma kodumaal ei tohi eesti keeles rääkida?
    Sillamäe kädi jaoks oli see esimene intsident.

Flora fännid hüppasid nagu ahvid ja jõid viina ka siis kui neile politsei kutsuti ja politsei nina all joodi viina.
    (Täpsustuseks, mina kutsusin politsei umbes kella 18.00 ajal. Seda saab väga hästi tõendada kui vaja.)

Autor küsib selle kohta tõestusmaterjali, kasvõi pildimaterjali viina joomisest ja nendib et kogu see jutt on umbes "Mina saatsin Gagarini kosmosesse"

Rossia, rossia karjumise kohta ütleb autor, et kui see tõesti nii oli siis see on ikka täielik pizdets.
    Ruuni lipu kohta ütleb, et kuidas saab see lipp venelasi solvata ja soovitab venelastel ajalugu rohkem õppida.

Lõpetuseks ütleb:
    Poliitika jalgpallist eemale, tribüünilt välja, jätke see endale meelde!
    Ruuni pole poliitika, venelased jätke see endale meelde! Ärge karjuge Rossia-Rossia - ärge tehke endale häbi!

Leave a comment:

Working...
X