Algselt postitas Ramm
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
No loomulikult tõendite olemasolul, mitte niisama. aga noh, kui midagi ei saa tõestada ning piirdutakse vastu näppe andmisega, siis pole ju üldse ausal mängul mõtet, ausad klubid vaatavad pealt kuidas "mädad õunad" teevad, mis ise tahavad... kogu kohalikule jalgpallile jääb see pask külge, mitte ainult Narvale või Sillamäele.
-
Sorry, dannar, sisereeglitega ei saa kelleltki võtta põhiseaduslikku õigust pöörduda oma õiguste kaitseks kohtusse, öelgu EJL-i charter miga iganes.
Ma pidasin täpsemalt silmas seda, et liigast välja viskamine võib igal juhul lõppeda kohtus ning arvestades kohtupraktika puudumist võivad kohtumenetlusel olla ettearvamata tagajärjed.
Ehk, lühidalt, kui EJL või mõni teine instants ei suuda seostada klubi enda otsest seotust kokkuleppemängudega, ei oleks klubi väljaheitmine ka ilmselt proportsionaalne.
Leave a comment:
-
EJL-l on õigus kehtestada EJL sees oma vastavad reeglid, et keda sinna vastu võetakse ja keda mitte. Kui Eesti kohus peaks nad mingil sellisel põhjusel süüdi mõistma, siis võiks FIFA seda käsitleda kui riigi liigset sekkumist ning see võiks koondisele kaasa tuua bänni. (muudes riikides on nii olnud). Vist.Algselt postitas Darren Vaata postitustSee nö klubide karistamine ja muud lood jäävad tegelikult arusaadava põhjuse taha. Nimelt, Betradar ja UEFA võivad midaiganes öelda, kuid riiklikus järelevalvemenetluses ega ka kohtumenetluses ei tõesta üksnes nende andmete põhjal, et tegemist oli kokkuleppemänguga või veelgi enam, kes täpselt selle taga oli.
Ka EJL teab seda ning piirdub üksnes klubidele vastu näppe andmisega, kuna klubi väljaheitmine või trahvimine lõppeks tõenäoliselt EJL-ile kohtuasjaga ning vastavas küsimuses meil mingit kohtu- ega halduspraktikat pole.
Leave a comment:
-
See nö klubide karistamine ja muud lood jäävad tegelikult arusaadava põhjuse taha. Nimelt, Betradar ja UEFA võivad midaiganes öelda, kuid riiklikus järelevalvemenetluses ega ka kohtumenetluses ei tõesta üksnes nende andmete põhjal, et tegemist oli kokkuleppemänguga või veelgi enam, kes täpselt selle taga oli.
Ka EJL teab seda ning piirdub üksnes klubidele vastu näppe andmisega, kuna klubi väljaheitmine või trahvimine lõppeks tõenäoliselt EJL-ile kohtuasjaga ning vastavas küsimuses meil mingit kohtu- ega halduspraktikat pole.
Leave a comment:
-
Jah, Narva puhul ei muutunud miskit, sest mängivad jätkuvalt samad mehed, kuigi neile anti võimalus mängijaid vahetada. Kui Narva peaks esikoha heitlusest hooaja lõpupoole eemale jääma ning III koht garanteeritud, siis kas EJL saab garanteerida, et ei tule mingit huvitavat mängu? Minu meelest on iga aasta, kus Narval on koht suhteliselt kindel neid huvitavaid mänge sinna lõppu jäänud.Algselt postitas asdf Vaata postitustNarva puhul ei muutunud miskit? Narva pole pärast seda jama kaotanud Meistriliigas mitte ühtegi mängu, tehtud on mõni viik. Nende vorm paranes "hüppeliselt". Just võideti Kohtla-Järvet 5:0 - eelmine kord kaotati 0:1. Ühtegi "punast" ega "kollast" mängu pole tehtud ehk on mängitud ausalt. Kui nad libastuvad, lendavad ju liigast.
Kui Sillamäe probleemsed kodanikud eemaldab, siis saab nende klubi puhtaks. Kui nad seda ei tee ja tuleb veel üks taoline mäng, siis on asi ju väga lihtne.
Ja ega seda pisikut sealt nii kergelt välja ei söö, sest kes juba kord on pettur, see selleks ka jääb.
Leave a comment:
-
Antud juhtumid on andnud selge signaali, et kõik ML klubid võivad hooajal vähemalt ühe mängu meelega kaotada ja seeläbi oma majandusliku seisukorda parandada.
Leave a comment:
-
Narva puhul ei muutunud miskit? Narva pole pärast seda jama kaotanud Meistriliigas mitte ühtegi mängu, tehtud on mõni viik. Nende vorm paranes "hüppeliselt". Just võideti Kohtla-Järvet 5:0 - eelmine kord kaotati 0:1. Ühtegi "punast" ega "kollast" mängu pole tehtud ehk on mängitud ausalt. Kui nad libastuvad, lendavad ju liigast.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui nüüd kah ainult hoiatusega piirdutakse, siis ei saagi asjad edeneda ja hakkavadki nii käima, tekib ju tahestahtmata karistamatuse tunne. Narva puhul ei muutunud miskit, mängivad jätkuvalt samad mehed ja ma oleks üllatunud, kui see hooaeg või siis järgmine oleks ilma jamadeta.
Kui Sillamäe probleemsed kodanikud eemaldab, siis saab nende klubi puhtaks. Kui nad seda ei tee ja tuleb veel üks taoline mäng, siis on asi ju väga lihtne.
Leave a comment:
-
Kui nüüd kah ainult hoiatusega piirdutakse, siis ei saagi asjad edeneda ja hakkavadki nii käima, tekib ju tahestahtmata karistamatuse tunne. Narva puhul ei muutunud miskit, mängivad jätkuvalt samad mehed ja ma oleks üllatunud, kui see hooaeg või siis järgmine oleks ilma jamadeta.
Leave a comment:
-
Misasi? Kas kihlveopettused või see, et need avalikustatakse? Pettused toimuvad kahjuks väga paljudes riikides, nende avalikustamine on natuke harvem, aga seda tehakse ka mujal.Algselt postitas krissu04 Vaata postitustTsiteerides klassikuid: See on võimalik ainult eestis.
Leave a comment:
-
eemaldada tulnuks narva,seda enam ,et burdakov oli nii sisnisilmne,sillamäe omad vähemalt kahtlustasid ise ka
Leave a comment:
-
Ma arvan, et antud olukorras oleks juba ainuõige otsus Sillamäe eemaldada, kuna Narva juhtum pidi siiski olema õppetunniks kõigile aga nagu näha siis libakalev ei õppinud.
Leave a comment:
-
Käisin seda mängu Maarjamäel vaatamas. Sillamäe kaitse oli lihtsalt läbikäigu hoov, aga Levadia suutis tühjast väravast mitu korda mööda lüüa. Hiljem mängupilt Sillamäel paranes ja enne Nahk'i 90 minuti karistuslööki suutis keegi Sillamäest 5 meetrilt väravast mööda lüüa.
Leave a comment:
-
Kui otsest tõendit pole siis ei saa välja visata.Algselt postitas F.U. Vaata postitustKurat, ma olen endiselt seda meelt, et oleks pidanud Narva MLst välja viskama ning nüüd Sillamäe ka, isegi kui see oleks ML taseme alla viinud - asi on põhimõttes! Mitte mingite pressiteadetega mängima siin....
Näide: Ülemus ütleb sulle: "Sa varastasid firmast raha,ma tean sind aga turvakaamerad ei tuvastanud sinu tegevust"
Leave a comment:
-
Kurat, ma olen endiselt seda meelt, et oleks pidanud Narva MLst välja viskama ning nüüd Sillamäe ka, isegi kui see oleks ML taseme alla viinud - asi on põhimõttes! Mitte mingite pressiteadetega mängima siin....
Leave a comment:
-
Sellepärast ma enam eesti jalgpalli ei vaatagi,üks jama teise otsa-Üks petmine ja soperadmine käib.Jalgpallist on asi väga kaugel siin meie riigis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: