Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Tahtsin juba midagi öelda (eestimeelsuse kohta), kuid siis tuli meelde, et see on jalgpalli, mitte ajaloofoorum.. tegelikult võiks mingi ajaloo tema teha küll, et antud teemal arutada.
Leave a comment:
-
Einoh, sa said küsimusest vähe valesti aru. Mõtlesin seda, et ei saa ju Flora fänne vaatamata nende vaadetele samastada sakslastega. Natsionaalsotsialist ei pruugi olla sakslane ja võib-olla isegi suht saksa(Aadu)vaenulik, nagu ka enamus sakslasi pole natsionaalsotsialistid.Kui oled mõnda nende fännitavat mängu näind siis saad aru millest ma räägin. Kõik flora fännid loomulikult pole sellise maailmavaatega.
Mina ise näiteks olen ka korduvalt paremat kätt loopinud aga seda olukorras kui vaja teatud punasele/tiblastunud seltskonnale oma suhtumist näidata. Mõnele eriti fanaatilisele justkui oma poole mehele on tulnud hoopis selgitada näiteks seda, et Alfons Rebane oli väga sakslastevaenulikult meelestatud jne.
Aga kokkuvõttes olen neis asjus pigem selgelt ühel poolel, sest nagu elu on näidanud: nö. natside seas on eestimeelseid mehi võrreldamatult rohkem kui veendunud natsismusevastaste võitlejate seas.
Leave a comment:
-
Kui oled mõnda nende fännitavat mängu näind siis saad aru millest ma räägin. Kõik flora fännid loomulikult pole sellise maailmavaatega.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga ikkagi, kus need sakslased on? Äkki nagu vastaks küsimusele ka?
Leave a comment:
-
Aga ikkagi, kus need sakslased on? Äkki nagu vastaks küsimusele ka?Algselt postitas PraS Vaata postitustno mine sillamäe fännide temasse seda ajama mitte ära aja seda siin teemas.
Leave a comment:
-
Väga hästi tabasid naelapea pihta. Flora fännid õppisid ruunimärkide tähendust ja oma identiteedi varjamist, kui jumal inimestele mõistust jagas.Algselt postitas PraS Vaata postitustno mine sillamäe fännide temasse seda ajama mitte ära aja seda siin teemas.
Leave a comment:
-
1) Mida sa siin soovitad minema minna kui ise ajad ilmselget ila siin?Algselt postitas PraS Vaata postitustno mine sillamäe fännide temasse seda ajama mitte ära aja seda siin teemas.
2) Ei ole näinud veel Sillamäe fännide teemat kuhu sa postitada käsid nii kindla meelega.
Sorry Sillamäe fännid OT pärast...aga prasil on jälle päevad vist...seekord tundub natuke kergemat sorti õnneks
Aga ma ei suutnud vait ka olla
Leave a comment:
-
no mine sillamäe fännide temasse seda ajama mitte ära aja seda siin teemas.Algselt postitas ballack Vaata postitustKus need sakslased siin Flora fännide hulgas on?
Leave a comment:
-
Kus need sakslased siin Flora fännide hulgas on?Algselt postitas PraS Vaata postitustSakslased
Leave a comment:
-
Sakslased ei provotseeri kunagi.Ainult neid provotseeritakseAlgselt postitas kitty72 Vaata postitustLIHTSALT ÜKS SUVALINE PROVAKAATOR OLED HATE !!!!! LOODAN, ET LEIAD NÜÜD HINGERAHU
Leave a comment:
-
LIHTSALT ÜKS SUVALINE PROVAKAATOR OLED HATE !!!!! LOODAN, ET LEIAD NÜÜD HINGERAHUAlgselt postitas HaTe Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
miks sa nii arvad ? mu emakeel on vene keel aga ma tean peast eesti hümni otsast lõpuni .. kuid vene hümnist tean ainult pisike osa algusest...Algselt postitas riivo.94 Vaata postitustSillamäel peaks siiamaani Venemaa hümn popp olema. Jee http://www.youtube.com/watch?v=kMZfXN1UOpw
olgu_ see jällegi ei ole üldse oluline
Leave a comment:
-
Sillamäel peaks siiamaani Venemaa hümn popp olema. Jee http://www.youtube.com/watch?v=kMZfXN1UOpw
Leave a comment:
-
ise saad ju aru, et ajad jama ..naljamees ))) kaua sa Sillamäel elad, et siiamaani ei tea hümnist midagi?Algselt postitas jörhard Vaata postitustmiks ei ole siis
.. see on sillamäe hümn 
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: