Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tumba Vaata postitust
    Keegi mänguseisu ei oska öelda?
    1-0 Sillamäele, 69. minut käib.

Kommentaar

Oi jama, ma ei teadnudki, et netist näeb Võino nagu et üldse näeb/kannab üle.

Kommentaar

mul ka teisel poolajal enam pilti ei näita netist.
        aga flora kodukalt näeb õnneks seisu, mis on juba 1-1 Jegorovi esimene värav põhimeeskonna eest (pühapäeval lõi kaks tükki duubli eest)
        Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Kaotus,omav2rav ja kolme S.Kalevi m2ngija jalad l6huti 2ra-korda l2inud p2ev Tulevikul !!!
          Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
            kolme S.Kalevi m2ngija jalad l6huti 2ra-korda l2inud p2ev Tulevikul !!!
            Täitsa Sillamäelik mäng oli siis Tuleviku poolt.
            FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
              Kas kuskil sillamäelaste koduväljaku mõõtmeid pole kirjas? Lisaks sellele et sealne muru on kehva kvaliteedidega tundub see plats ka kuidagi väga väiksevõitu, vähemalt läbi telepildi.
              Mõõtude kohta ei tea, aga arvan, et sulle ainult tundub väljak väiksena.
              BTW, uus kunstmuru samas kõrval on samahästi kui valmis.

Kommentaar

Pilte mängust: jktulevik.multiply.com

Kommentaar

ja siis tullakse veel vinguma, et meie Gruznov näitas midagi fännide suunas
                  aga siin näidati lausa kohtunikule
                  pole mõtet hõisata enne õhtut, omad vitsad peksavad

Kommentaar

Kibestunud maailma ning üldse ei saa üle? Kuid nüüd u tundub,et sina ei saa absoluutselt siiani asjast üle?
                    sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

oihh flora omad kohe siin
                      pole hullu, lugesin lihtsalt lehest ja siis tuli meelde
                      et pole mõtet ikka teisi sõimata, never ei tea mis enda oma teeb

see oleks kõik

Kommentaar

HaTe , ära kujuta ette !

Balti liiga mängud tulekul, sõit Lätti, meistriliiga hõbeda nimel pingutamine ja kaasaelamine, parima jalgpalluri valimine ... toimub juba ammu uut & põnevat.

seega ära unista

Kommentaar

Yoppakolla su hetkelisest iroonitsemise purskest muud välja lugeda ei saa kui ainuke kes siin kibestunud on,oled u sina.3 postitust korraga,see purse pidi ikka päris suur olema kui pärast igat postitust uus mõte pähe tuli mida juurde kirjutada,ning ennast korrigeerida,ja kas ma ei või enam avalikus foorumis lugeda ning vaadata,sest sina Kitty72 ütled,et meie Flora fännid oleme kassid palava pudrukausi ümber,siis ma kahjuks pean sulle siiski ütlema,et päris nii need asjad ikka ei ole ja sa ei ole tõesti ainukene inimene kes siin postitab ja postitada võib.
                          sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

ei ole jah , läks vähe sassi seetõttu kustutasin sinu probleem, kuidas asja serveerid

Kommentaar

jeee jeee nüüd on meil siis ülirange turvakontroll, 2 viimast mängu olen tähele pannud, et sisssepääs on viidud üle teisele poole, turvasid on topelt, tribüünidelt viiakse suitsetajad ja napsutajad minema ja kurja nägudega turvad kontrollivad sinu igat liigutust
                              asi on väga muutunud

eile oli veel suht palju politseinikke ja väravad ette toodud.
                              Skonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
                                Skonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.
                                2003 ja 2004 kui Flora Riias Skontoga mängis Livonia cupi siis isegi tasuta sissepääsuga ja koduväljakul (sisehall neil) ei näinud mitte kummalgi aastal fänne...noh särke, salle ja lippe polnud ja keegi midagi isegi ei hõiganud kohalikest. Ei olnud raskust üle karjuda Huvitav mis neil siis vabanduseks oli

Kommentaar

Working...
                                X